Home Greek News Η σύνοδος του ΝΑΤΟ την ίδια ημέρα της δήλωσης του Γιοχάνες Χαν για αλλαγή συνόρων με την Αλβανία και η απέλαση Ρώσων διπλωμάτων! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ!

Η σύνοδος του ΝΑΤΟ την ίδια ημέρα της δήλωσης του Γιοχάνες Χαν για αλλαγή συνόρων με την Αλβανία και η απέλαση Ρώσων διπλωμάτων! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ!

by _
0 comment 169 views

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ

Γράφει ο Friedman
Την ίδια ημέρα που ξεκίνησε η σύνοδος του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες με την πρόσκληση των Σκοπίων στις εργασίες ως Βόρεια Μακεδονία με τις υπογραφές του Καμμένου, του Κοτζιά και του Τσίπρα, έσκασαν στην επιφάνεια, η δήλωση του Γιοχάνες Χαν για αλλαγή συνόρων με την Αλβανία και η απέλαση Ρώσων διπλωμάτων.
Κάποιοι θέλουν να στρέψουν αλλού τα βλέμματα αυτό το διήμερο ώστε να μην είναι στις Βρυξέλλες και στα όσα γίνονται εκεί από τον Τσίπρα, τον Καμμένο και τον Κοτζιά.
Μείνετε συντονισμένοι στην σελίδα αυτή, παρακολουθούμε τα πάντα και παντού.
Μη τσιμπάτε το Αμερικανικό τυρί με Γερμανική γεύση σε ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ περιτύλιγμα.
Κοινοποιείστε όλοι την ανάρτηση για τις υπογραφές του Καμμένου, του Τσίπρα και του Κοτζιά και τις δηλώσεις του δορυφόρου των Γερμανών για την αλλαγή συνόρων.
Όλοι οι φίλοι σας πρέπει να γνωρίζουν τι γίνεται γιατί κάποιοι από αυτούς μπορεί ακόμα να είναι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ από άγνοια ή από ελλειπή ενημέρωση.
Scripta Manent non verba
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE “ΕΔΩ”
Πηγή >>

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr