Home Greek News «Βόμβα»: Η Θεσσαλονίκη θα «σβηστεί» από το χάρτη – Το φαινόμενο που θα «χτυπήσει» σε λίγο καιρό…ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ!

«Βόμβα»: Η Θεσσαλονίκη θα «σβηστεί» από το χάρτη – Το φαινόμενο που θα «χτυπήσει» σε λίγο καιρό…ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ!

by _
0 comment 146 views

«Βόμβα»: Η Θεσσαλονίκη θα «σβηστεί» από το χάρτη – Το φαινόμενο που θα «χτυπήσει» σε λίγο καιρό

Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡ» – Διαβάστε επίσης το χθεσινό μας άρθρο με τίτλο «ΕΚΤΑΤΚΟ! Βρέχει καρεκλοπόδαρα στην Αθήνα! Σε ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ το μυστικό πρόγραμμα ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗΣ στην…ΕΛΛΑΔΑ!» για να καταλάβετε ότι αυτές οι εντελώς ασυνήθιστες καιρικές συνθήκες στη χώρας μόνο «φισιολογικές» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!

Κίνδυνος να πλημμυρίσει με θαλασσινό νερό τεράστια περιοχή της Θεσσαλονίκης – Καταρρέει ανάχωμα που είχε κατασκευαστεί στο παρελθόν – Το νερό θα φτάσει μέχρι και την Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Τι υποστηρίζει ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Γιουτίκας.

Δείτε περισσότερα στο Cnn.gr.

Θεσσαλονίκη: Η θάλασσα «απειλεί» να… εισβάλει στα δυτικά του νομού

https://www.cnn.gr/news/ellada/story/137932/thessaloniki-h-thalassa-apeilei-na-eisvalei-sta-dytika-toy-nomoy

https://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/899604/vomva-h-thessaloniki-tha-svistei-apo-to-xarti-to-fainomeno-poy-tha-xtypisei-se-ligo-kairo

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr