Home Greek News Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΠ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ…ΜΠΟΡΙΣΟΦ

Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΠ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ…ΜΠΟΡΙΣΟΦ

by _
0 comment 104 views

Η Συμφωνία Καλής Γειτονίας που θα υπογράψει ο Κοτζιάς με τους Αλβανούς, τα κλεμμένα σύννεφα και η διάλυση της ΕΥΠ στη Θράκη…

-από Καλλισθένης εν δήμω

Πρέπει να αδιαφορούν οι αστοί για την φασίζουσα συμπεριφορά των δήθεν προοδευτικών ΣΥΡΙΖΑίων, οι οποίοι ελλείψει επιχειρημάτων, και με την αδυναμία να κυκλοφορούν χωρίς αστυνομική συνοδεία ούτε στο μπακάλικο της γειτονιάς, εκτρέπονται δείχνοντας το… “ηθικό πλεονέκτημα” τους!

Ομάδα νεαρών Ελλήνων πατριωτών, τραγούδησε το εμβατήριο “Μακεδονία ξακουστή”, στο τέλος εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ. Και οι “προοδευτικοί” κυβερνητικοί τους αποκαλούσαν “φασίστες”. Οι νεαροί που κατάφεραν να μπουν στην εκδήλωση, είναι μέλη χριστιανικών σωματείων της Θεσσαλονίκης και δεν έχουν καμία σχέση με ακροδεξιές οργανώσεις. Αλλά οι “προοδευτικοί” αντιδημοκράτες, θέλουν να τρομοκρατήσουν κάθε έναν που υποστηρίζει την Πατρίδα.

Ο Ζάεφ σε πολυτελές θέρετρο στην Χαλκιδική, λίγο μακρύτερα από την τριώροφη έπαυλη της οικογένειας, ο Μπορίσοφ όμως έφαγε τα σκάγια, με βουλγαρικό δημοσίευμα που τον έφερε ιδιοκτήτη… ελληνικού νησιού!

«Δεν υπάρχει τίποτε που να κρύβεται από τις δραστηριότητές μου», δήλωσε κατηγορηματικά ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, αποκαλώντας τους συντάκτες των δημοσιευμάτων αυτών ως “κίτρινο Τύπο και ψευδείς δημοσιογράφους”.

Η γνωστή δημοσιογράφος, Ανν Απλμπάουμ, η οποία έχει τιμηθεί με το βραβείο Πούλιτζερ, στο φύλλο της Washington Post έχει δημοσίευμα για τα δύο κυβερνητικά κόμματα της Ελλάδας, και αναφέρει ότι «έχουν κατά καιρούς εκφράσει την περιφρόνησή στους θεσμούς οι οποίοι συγκροτούν αυτό που ο Λένιν απαξιωτικά χαρακτήριζε “αστική δημοκρατία”».

Θυμηθείτε, πόσες φορές έχω γράψει εδώ, ότι σκόπιμα επιδιώκουν την υπανάπτυξη, για να διαλυθεί το αστικό κράτος, και να οικοδομήσουν το σοβιετικό καθεστώς. Δεν κάνουν τίποτε άλλο, δηλαδή, από το να εφαρμόζουν τις διδαχές του Λένιν. Κι αν κάποιος αναρωτηθεί, τι θα κερδίσουν με την φτωχοποίηση της χώρας, η απάντηση είναι απλή: Τα στελέχη του κόμματος στις κομμουνιστικές χώρες, ζούσαν σαν πρίγκιπες.

Στην συμφωνία Καλής Γειτονίας, που επείγεται -για άγνωστο λόγο- να υπογράψει ο Κοτζιάς με τους Αλβανούς, πώς αντιμετωπίζει την ανθελληνική επίθεση του συγκυβερνώντος αλβανικού κόμματος των Αλβανοτσάμηδων, που διακηρύσσει:

«Θα παροτρύνουμε τους Αλβανούς να γίνουν μέρος της διαμαρτυρίας μας, αρχίζοντας με μποϊκοτάζ των ελληνικών προϊόντων και των ελληνικών τραπεζών, ως πρώτο βήμα, αλλά στη συνέχεια θα υπάρξουν πολλές άλλες μορφές πιο σκληρές και ριζοσπαστικές», αναφέρει ο πρόεδρος του κόμματος, Σφετίμ Ιντρίζι.

Επανέρχομαι: Θα μας πει τελικά κάποιος, γιατί δε λειτουργεί η ΕΥΠ στην Θράκη; Σε αντίθεση, η Υπηρεσία Πληροφοριών της Αυστρίας ανακοίνωσε πως το τουρκικό κράτος ανακατεύεται στα εσωτερικά της τουρκικής κοινότητας της χώρας. Ο επικεφαλής της Υπηρεσίας αυτής ζήτησε από την Τουρκία να σταματήσει τις κατασκοπικές της δραστηριότητες στην Αυστρία.

Εμείς, αντιθέτως, διαλύσαμε την ΕΥΠ στην Θράκη, για να μπορεί ανεμπόδιστα η Τουρκία να ανακατεύεται στα εσωτερικά της Ελλάδας. Διαφορά, του πώς αντιλαμβάνεται τον πατριωτισμό η αυστριακή κυβέρνηση και πώς η ελληνική.

Ένας Ιρανός ταξίαρχος κατηγόρησε το Ισραήλ ότι κλέβει τα σύννεφα για να εμποδίσει να πέσει βροχή στο Ιράν, που πλήττεται από την ξηρασία. Οι Τούρκοι απεναντίας κατηγόρησαν τους Αμερικανούς για τον αντίθετο λόγο.

Συνέπεσε να συμβούν καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες, όταν ανακοίνωσαν οι ΗΠΑ πως έστειλαν διαστημόπλοιο στο φεγγάρι. Και οργανώθηκε διαδήλωση έξω από την αμερικανική Πρεσβεία, επειδή ο πύραυλος… τρύπησε τα σύννεφα κι έπεσε όλο το νερό στην Τουρκία.

Πηγή: http://www.voria.gr/article/i-fasistes-to-diastimoplio-ke-to-elliniko-nisi-tou-mporisof

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr