Home Greek News Εκτός φυλακής ο Ακης – Βίκυ Σταμάτη: Είμαι απογειωμένη

Εκτός φυλακής ο Ακης – Βίκυ Σταμάτη: Είμαι απογειωμένη

by _
0 comment 129 views

Εκτός φυλακής ο Ακης – Βίκυ Σταμάτη: Είμαι απογειωμένη

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ02/07/2018 14:19 | ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ02/07/2018 17:49 |

Εξι χρόνια μετά τη σύλληψή του για την υπόθεση με τις «χρυσές μίζες» αποφυλακίζεται ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος.

Το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του πρώην υπουργού μέχρι τη συζήτηση της αίτησης αναίρεσης ενώπιον του Αρείου Πάγου της καταδικαστικής απόφασης σε βάρος του.

Οι συνήγοροι του πρώην υπουργού, Ι. Παγορόπουλος και Ι. Νικολάου επικαλέστηκαν τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο 79χρονος Άκης Τσοχατζόπουλος.

Περιμένοντας η Βίκυ Σταμάτη την αποφυλάκιση του συζύγου της απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων: «Επειδή εγώ αυτή τη στιγμή είμαι απογειωμένη, δεν μπορώ να σας μιλήσω για λεπτομέρειες. Πάντως, το συναίσθημα είναι μοναδικό για το παιδί. Αυτό μόνο μπορώ να σας πω».

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος καταδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό τον περασμένο Οκτώβριο για την υπόθεση της αγοράς των υποβρυχίων και των TOR M1 και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 19 ετών. Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων μείωσε μόλις κατά ένα έτος την ποινή.

http://www.tanea.gr/news/greece/article/5584900/apofylakizetai-o-akhs-tsoxatzopoylos/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr