Home Greek News ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ. ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΑΙΜΑ!!! ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΒΟΜΒΑ!!!

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ. ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΑΙΜΑ!!! ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΒΟΜΒΑ!!!

by _
0 comment 108 views

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ. ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΑΙΜΑ!!! ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!! ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΣΧΥΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!!

-του Ιωάν. Κουντούρη | 20.00, 01/07/2018 | Αθήνα

ΔΕΙΤΕ το ακόλουθο αποκλειστικό βίντεο του σάιτ μας «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» όπου μια πάρα πολύ ΕΙΡΗΝΙΚΗ συγκέντρωση για τη Μακεδονία μετατρέπεται σε…ΖΩΝΗ ΠΟΛΕΜΟΥ!!! Στεκόμουν μπροστά στη Βουλή όταν ξαφνικά ένα τσούρμο νέων αρχίζει να ΟΡΜAΕΙ την Βουλή και τοποθέτησε στην συνέχεια μεγάλης ισχύους βόμβα που παραλίγο να…ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΟΣΜΟ ΕΚΕΙ!!! Κι όλοι οι διαδηλωτές τους αποδοκίμαζαν γιατί ήξεραν πως αυτό που πρόκειται να κάνουν ήταν πάρα πολύ ύποπτο και ύπουλο.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΗΣ ΒΟΜΒΑΣ ΕΚΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΧΑΟΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΛΟΥΦΟΡΟΙ ΤΣΑΚΟΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

Αυτό που έκαναν ήταν ΕΓΚΛΗΜΑ γιατί το έκαναν αυτό μπροστά σε πολλούς ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ. Αναρωτιέμαι όμως ΓΙΑΤΙ τα ΜΑΤ δεν κατέβηκαν ώστε να συλλάβουν αυτούς τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ γιατί είχαν αρκετό χρόνο να το κάνουν αυτό ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ….ΧΜΜΜΜΜΜ…..

ΠΟΙΟΙ ήταν πίσω από αυτό άραγε;;; Μήπως ΕΣΕΙΣ κ. Τσίπρας έχει καμιά ιδέα για αυτό;;; Δείτε πως ΕΜΕΝΑ με προπηλάκισαν μετά δεκάδες ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ παρακαλώντας με να σβήσω το υλικο που είχαν τραβήξει και πως τους αντιστάθηκα όλους. ΧΑΧΑΧΑ!!! ΧΑΜΟΣ!!!

Πατήστε το παρακάτω πλέιγερ και ανοίξτε τον ήχο που είναι μέσα στο ίδιο….

https://www.facebook.com/mobiusflavoroni/videos/2040710276259037/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!….

LIVE ΈΞΩ ΑΠΌ ΤΗ ΒΟΥΛH ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤHΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝIA ΜΑΣ! #Συλλαλητηριο

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr