Home Greek News ALEX RONDOS-CIA-φίλος και συνεργάτης του Σόρος του ΓΑΠ και πολλών άλλων

ALEX RONDOS-CIA-φίλος και συνεργάτης του Σόρος του ΓΑΠ και πολλών άλλων

by _
0 comment 280 views

ALEX RONDOS-CIA-φίλος και συνεργάτης του Σόρος του ΓΑΠ και πολλών άλλων

Πανορμίτης Σπανός

Στις 20 Ιουνίου 2016, στην Κρήτη άνοιξε επίσημα το αποκαλούμενο Πανορθόδοξο Συμβούλιο, αν και δεν κατόρθωσε να γίνει πραγματικά Παντορθόδοξο. Η εκδήλωση επέστησε την προσοχή όχι μόνο των ορθόδοξων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο (κυρίως λόγω της διαμάχης που περιβάλλει την απόφαση να την συγκαλέσει), αλλά και των υπηρεσιών πληροφοριών του κόσμου.
Σύμφωνα με το αναλυτικό κέντρο Katehon, οι αμερικανικές και βρετανικές μυστικές υπηρεσίες προσπαθούν να επηρεάσουν την απόφαση του Συμβουλίου, κυρίως χρησιμοποιώντας τους παράγοντες επιρροής τους στο Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης. Σκοπός αυτού είναι να υπονομεύσει την επιρροή της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, να προωθήσει την αποδυνάμωση της Ορθοδοξίας με οικουμενικές και ανανεωτικές τάσεις και να υποστηρίξει τη χορήγηση αυτοκέφαλης στην Ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία, συμβάλλοντας έτσι στη διαίρεση του Ορθόδοξου κόσμου.
Ένα από τα βασικά στοιχεία πίσω από αυτό είναι ο πατέρας Αλέξανδρος Καρλούτσος (ένα μεγάλο μπουμπούκι που μυρίζει CIA σαν το γνωστό δημοσιογράφο απο τις ΗΠΑ που βγαίνει και μιλάει σε ΜΜΕ ελεγχόμενα απο τη Στοά Μαλακαντάση και νουθετεί με “αλήθειες” τον Ελληνικό λαό), μέλος της οργανωτικής επιτροπής του Συμβουλίου και έρανος του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως, υπεύθυνος για την επικοινωνία με επιρροές επιχειρήσεις και τις αρχές των ΗΠΑ. Στην πραγματικότητα, ο Καρλούτσος ελέγχει την πλειοψηφία των κεφαλαίων που προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες στην Κωνσταντινούπολη και επομένως ελέγχει την ιεραρχία.
Ένας άλλος σημαντικός άνθρωπος που είναι αρμόδιος για τη σχέση μεταξύ του Συμβουλίου της Κρήτης και της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών είναι ο Alex Rondos, ο οποίος σήμερα κατέχει τη θέση του Ειδικού Εντεταλμένου της ΕΕ για το Κέρας της Αφρικής.
Ο Ρόντος συνδέεται στενά με την ιεραρχία του Πατριαρχείου Κωνσταντινούπολης, των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών, του Ηνωμένου Βασιλείου και των παγκοσμιοποιημένων ΜΚΟ. Ήταν προσωπικά εξοικειωμένος με τον πατέρα Αλέξανδρο Καρλούσκο και συχνά επισκέπτεται τον Γιώργο Σόρο. Η βιογραφία του Alex Rondos είναι τόσο ενδιαφέρουσα που μοιάζει με μυθιστόρημα κατασκοπίας (υπενθυμίζω και τη σχέση Ρόντος και πρώην πρέσβη στο Τόκυο Τσαμαδού που καταδικάστηκε).
Ευεργέτης και κατασκοπεία
Ο Αλέξανδρος Ρόντος είναι πολίτης της Ελλάδας που γεννήθηκε το 1954 στο Σουλτανάτο της Ζανζιβάρης στο Νταρ ες Σαλλάμ (de facto μια βρετανική αποικία την εποχή εκείνη, τώρα μέρος της Τανζανίας). Σπούδασε στη Βρετανία, ήταν ανταποκριτής στο βρετανικό περιοδικό West Africa Magazine, και στη συνέχεια εργάστηκε για την Catholic Relief Services, μια αμερικανική καθολική ΜΚΟ. Στη δεκαετία του 1980, στις Ηνωμένες Πολιτείες, συναντήθηκε με τον Γιώργο Σόρο και εισήλθε στη δομή του Πατριαρχείου Κωνσταντινούπολης στην Αμερική. Η στρατηγική αυτή ήταν επιτυχημένη και το 1992 ο Ρόντος ίδρυσε ως επικεφαλής, με την υποστήριξη του Σόρος, τη ΜΚΟ με το όνομα Διεθνή Ορθόδοξη Χριστιανική “Φιλανθρωπία” (IOCC), μια διεθνή Ορθόδοξη φιλανθρωπική οργάνωση υπό την αιγίδα του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως
(Ο Πατριάρχης επισκέφτηκε τον Τσίπρα πρίν τη υπογραφή στις Πρέσπες όπως και ο ΓΑΠ)
Ο σκοπός αυτής της δομής είναι ο έλεγχος ισχυρών οικονομικών ροών υπό το πρόσχημα της φιλανθρωπίας των εκκλησιών. Ο Ρόντος συνομίλησε με τον Αλέξανδρο Καρλούτσκο με βάση το ενδιαφέρον για τα χρήματα της εκκλησίας και τις συνολικές σχέσεις με Αμερικανούς φιλανθρωπους. Ο Ρόντος χρησιμοποίησε αυτή τη δομή για να διαδώσει την επιρροή του σε άλλες ορθόδοξες χώρες (Γιουγκοσλαβία, FYROM, Ρωσία, Μέση Ανατολή). Συγκεκριμένα, το 1998, με το πρόσχημα της ΔΟΕΕ, την παραμονή του βομβαρδισμού της Γιουγκοσλαβίας, επισκέφθηκε την Αλβανία και το Κοσσυφοπέδιο σε αποστολή. Αφού ελήφθησαν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες και διεξήχθησαν διαπραγματεύσεις, ξεκίνησε η στρατιωτική επιχείρηση του ΝΑΤΟ.
Οργανωτής των επαναστάσεων των χρωμάτων (σας θυμίζει κάτι;)
Είναι ενδιαφέρον ότι αυτός ο “ορθόδοξος ευεργέτης” συμμετείχε ενεργά στην οργάνωση χρωματικών επαναστάσεων όταν και όπου ζητήθηκαν από τα συμφέροντα των ΗΠΑ και ο παλιός φίλος του, Γιώργος Σόρος. Το 2000, ο Rondos ενημέρωσε τους διοργανωτές της αποκαλούμενης επανάστασης του Bulldozer στη Γιουγκοσλαβία.
Μετά τις χρωματικές επαναστάσεις στη Γεωργία, έγινε σύμβουλος του Μιχαήλ Σαακασβίλι. Σύμφωνα με τη δημοσίευσή του για τις σχέσεις μεταξύ Γεωργίας και Ρωσίας το 2008, γνώριζε εκ των προτέρων την προετοιμασία της εισβολής στη Γεωργία της Νότιας Οσετίας και προετοίμαζε το δυτικό κοινό για αυτή τη δράση.
Ο Rondos φαίνεται επίσης να ήταν σύμβουλος του πρώτου Ουκρανικού Μαϊντάν το 2004. Με τη βοήθειά του ιδρύθηκε στο Βελιγράδι η έδρα της χρωματικής επανάστασης CANVAS (Center for Applied Nonviolent Action and Strategies), η οποία τελειοποίησε τις τεχνικές της Αραβικής Άνοιξης και 2014 Ουκρανός Maidan.
Η Σκοτεινή Επιχείρηση κατά της Ελλάδας
Ο Ρόντος ήταν επίσης σύμβουλος του πρωθυπουργού της Ελλάδας, του Αμερικανόγεννημένου φίλου του Σόρου και επικεφαλής του Σοσιαλιστικού Κόμματος του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου το 2009-2011 και θεωρήθηκε πρώτος βοηθός του σε όλα τα διεθνή έργα. Πριν, από το 1999 έως το 2004, ο Ρόνδος ενημέρωσε τον Παπανδρέου όταν ήταν Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας και Κυβερνήτης του Αγίου Όρους Άθω. Μετά την επίσκεψη της επιστροφής του Αντόνιου Σαμαρά, ο Ρόντος διατήρησε την επιρροή του στην ελληνική κυβέρνηση. Το 2012, ο Ρόντος ανακρίθηκε για συμμετοχή του στην εκστρατεία “εναντίον” του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας Κώστα Καραμανλή (ΠΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ). Ο δικηγόρος του ήταν ο Φάϊλος Κρανιδιώτης, μέλος του φιλελεύθερου κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και ένας στενός φίλος του Αντόνιου Σαμαρά. (Ο Φάιλος εκλήθηκε πρόσφατα απο τον Πάνο Καμμένο για να γίνουν ένα… πριν πάει στο Μονακό ή μετά δεν έχει σημασία).
Σύμφωνα με επίσημη ελληνική έρευνα, σκοπός του Ρόντος ήταν η αποτροπή της προσέγγισης μεταξύ Ρωσίας και Ελλάδας κάτι που υπήρξε πράγματι μεταξύ 2004-2009 (Ο Καραμανλής το αποδέχτηκε και στο τέλος της θητείας του πήγε ταξείδι όχι στο Μονακό όπως ο Καμμένος ή στο City του Λονδίνου όπως ο Τσίπρας αλλα στην Ελβετία).
Ο Rondos συμμετείχε επίσης σε σκάνδαλα διαφθοράς, όπως όταν χρήματα από τον ελληνικό προϋπολογισμό βρήκαν τον δρόμο τους προς τις συγκεκριμένες ΜΚΟ του, αλλά απέφυγε την τιμωρία .
Αλλά το γεγονός ότι ένα σημαντικό ποσοστό των κεφαλαίων που η πρωτοβουλία του Rondos παρείχε στις ΜΚΟ στην Ελλάδα δαπανήθηκαν στην πΓΔΜ, την Αλβανία και το Κοσσυφοπέδιο, όπου η οργάνωση δεν ήταν επίσημα παρούσα, μας δείχνει ότι αυτή ήταν στην πραγματικότητα μια σκιώδης ανακατανομή κεφαλαίων στο πλαίσιο της στρατηγικής μιας χρωματικής επανάστασης, όπως ετοιμάστηκε στη FYROM. Δεν πρόκειται για απλή πράξη νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Στην ίδια την Ελλάδα, οι αριστερές φιλελεύθερες ΜΚΟ έλαβαν χρηματοδότηση κατά προτεραιότητα, παρέχοντας έτσι τον εξωτερικό έλεγχο της χώρας και του ελληνικού χρήματος.
Ένα πακέτο όλων των συναλλαγών
Σύμφωνα με ελληνικές πηγές, ο Rondos δραστηριοποιείται ιδιαίτερα στην Αλβανία (βλέπε ενδιαφέρονται Κοτζιά). Ειδικότερα, διατηρεί στενές σχέσεις με πολλούς ηγέτες στην Αλβανία και τη Μακεδονία. Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι για τις ΗΠΑ, ο αλβανικός παράγοντας χρησιμοποιείται για την αποσταθεροποίηση της κατάστασης στα βαλκανικά κράτη (εδώ μπάινει και ο Κοτζιάς και έτσι προέκυψε η αντίδραση Ολλανδίας Γαλλίας και Δανίας για είσοδο της FYROM και τη Αλβανίας στην ΕΕ)
Η Παγκόσμια Πλουτοκρατία συνδέεται στενά με την αλβανική μαφία των ναρκωτικών και τη βιομηχανία “μαύρης μεταμόσχευσης” (ανθρώπινα όργανα, δεν σας θυμίζει το νόμο του GAP;), η οποία έχει τα κέντρα της στο Κοσσυφοπέδιο και την Αλβανία (βλέπε νόμο Τσίπρα για κάνναβη). Ο Rondos υποστήριξε ενεργά την ιδέα της ανεξαρτησίας του Κοσσυφοπεδίου και συμμετείχε σε διάφορες πρωτοβουλίες εμπειρογνωμόνων για το σκοπό αυτό .
Λαμβάνοντας υπόψη την «εμπειρία» του στο Κοσσυφοπέδιο, ο Rondos θα είναι ενεργός και επιτυχημένος στη συνεργασία με μαχητές και εγκληματικές κοινότητες στη Σομαλία στη νέα του επίσημη θέση;
Επιπλέον, ο Alex Rondos εργάστηκε σε διεθνή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ιδιαίτερα στην Παγκόσμια Τράπεζα, και είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων , του ευρωπαϊκού κλάδου του μεγαλύτερου αμερικανικού παγκοσμιοποιημένου κέντρου, του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων.
Οπουδήποτε εμφανίζεται ο Alex Rondos, παλεύει τα ίδια συμφέροντα των Αμερικανών του κυρίων, προωθεί τις πρωτοβουλίες του Σόρος, αλλάζει τα καθεστώτα αλλαγής και ενισχύει την μονοπολική αμερικανική ηγεμονία μέσω στρατηγικής πολέμου δικτύου. Εάν αυτός ο ευρύς ειδικός συγκαλεί πράγματι το Συμβούλιο της Κρήτης, τότε οι ορθόδοξοι πρέπει να αναμένουν τις πιο εξελιγμένες προκλήσεις και άμεσες ενέργειες εκφοβισμού.

Αντιγραφή από το ιστολόγιο του Καθηγητη Γ.Ζουγανέλη :

1. FYROM και Αλβανία: Διαπλοκή Ποταμίσια, πολύ μεγάλη μπόχα. Guest Stars Σόρος, Ρόντος, CIA, Ανδρέας, Σαμαράς, Φαήλος, Ντόρα, ΓΑΠ, ΔΜ,Τσίπρας, Καμμένος!
https://zcode-gr.blogspot.com/2018/06/blog-post_66.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr