Home Greek News Μεγάλη προσοχή σε αυτούς που εκμεταλλεύονται τα συλλαλητήρια (Μακεδονοκάπηλους/ες ) για να προβάλουν τον εαυτό τους!

Μεγάλη προσοχή σε αυτούς που εκμεταλλεύονται τα συλλαλητήρια (Μακεδονοκάπηλους/ες ) για να προβάλουν τον εαυτό τους!

by _
0 comment 140 views

Μεγάλη προσοχή σε αυτούς που εκμεταλλεύονται τα συλλαλητήρια (Μακεδονοκάπηλους/ες ) για να προβάλουν τον εαυτό τους…

Τάσος Μαστρογιάννης is with Kirki Kyriaki and 77 others.

Να ζητάτε να σας δειξουν αντίγραφο καταγγελίας όπου να φαίνεται ότι οι ίδιοι έχουν με το όνομα τους καταδικάσει την βίαιη κατάλυση του συντάγματος, την παράλειψη των διώξεων της προδοσίας που είχε από το 2011 ανακοινωθεί από τη βουλή, τις κατοχικές εκλογές που έγιναν από το 2011 και εντεύθεν, και το λαθρομεταναστευτικό ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ……. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΡΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΊΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ … ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ – ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΕΚΕΙΝΟΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΊΝΤΕΟ
Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ,ΟΦΕΊΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΊΛΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΣΟΙ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ, ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΊΣΤΑΣΗΣ Κ Λ Π.
Κοινοποιούμε όλοι λοιπόν, ότι Πάψτε να σιωπάτε για την παράδοση της Μακεδονίας, ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΗΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΣΤΕ ΜΟΝΟΝ ΣΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ.. ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΩΝΕΣ ΤΙΣ ΑΚΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΆ .
ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΑΤ ΤΗΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ .ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΜΊΑ ΣΑΣ (Δεν πληρώνετε παράβολο)
……..ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΥΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, *ΜΟΝΟΝ* ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ
ΚΑΤΑΓΓΕΊΛΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΉΤΕ…
ΕΔΩ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ.. ΚΑΤΑΘΕΣΤΕΤΟ. ΣΤΑ ΑΤ.(ειδάλλως αν συνεχίσετε να τους θεωρείτε νόμιμους (και δεν τους καταγγέλλετε), την έχετε πατήσει ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ .
https://www.facebook.com/groups/986790621349334/2188767834484934/
27-06-2018. Καταθέστε την στην αστυνομία της περιοχής σας, πάρτε αντίγραφο από την αστυνομία και κοινοποιήστε το στους τοίχους σας.
Δείτε οδηγίες στα βίντεο εδώ… ακούστε από το 13 λεπτά και έπειτα
https://www.facebook.com/soukios.dimitris/videos/798505820343446/?hc_location=ufi

 


#GreekNews #κυβέρνηση #Μακεδονία #Μακεδονικό #Σκοπιανό #Ελλάδα #Μακεδονία #Μακεδονικό #Σκοπιανό #ΣΥΡΙΖΑ#RepublikaGornaMakedonija #RepublikaMakedonija #RepublikaNovaMakedonija #RepublikaSevernaMakedonija #Μακεδονία #Πουτιν #Ρωσία #Σκόπια #Σκοπιανό #FYROM #GREECE #MatthewNimitz #NATO #Putin #RepublikaGornaMakedonija #RepublikaMakedonija #RepublikaNovaMakedonija #RepublikaSevernaMakedonija #RepublikaVardarskaMakedonija #Russia #ΕΕ #Ελλάδα #Μακεδονία #Μακεδονικό #Πουτιν #Ρωσία #Σκοπιανό #Ελλάδα #κυβέρνηση #Μακεδονία #ΝικοςΠαπας #Σκοπιανό #ΣΥΡΙΖΑ, #Συλλαλητήριο #ΕΥΠ #Ρουμπάτης

Ο Λευκός Πύργος, Σκόπια, Ελλάδα, ΠΓΔΜ, Μάθιου Νιμίτζ, ΗΠΑ, Τράμπ, ΣΥΡΙΖΑ, Τσίπρας, Μακεδονία, Σκοπιανό, ΕΕ, Νίκος Κότζιας, ΟΗΕ, Trump, SYRIZA, Skopje, Tsipras, Skopje, Matthew Nimitz, Macedonia, United Nations, UN, Europe, EU, the macedonian name dispute, συλλαλητήριο, Θεσσαλονίκη, Μέγας Αλέξανδρος, US, Συλλαλητήριο στην Αθήνα, Μακεδονικό

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr