Home Greek News Ο Νίκος Παππάς «στρατολογεί» τον Κωνσταντίνο Μίχαλο για νέο κόμμα

Ο Νίκος Παππάς «στρατολογεί» τον Κωνσταντίνο Μίχαλο για νέο κόμμα

by _
0 comment 111 views

Ο Νίκος Παππάς «στρατολογεί» τον Κωνσταντίνο Μίχαλο για νέο κόμμα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ

Με τους πικραμένους της Ν.Δ. φλερτάρει το τελευταίο διάστημα το σύστημα του Μαξίμου, σε μια προσπάθεια να διασπάσει το εκλογικό ακροατήριο της Φιλελεύθερης Παράταξης. Στο πλαίσιο αυτό έχουν πυκνώσει οι επαφές κυβερνητικών αξιωματούχων, με στελέχη του κεντροδεξιού χώρου, που κατά καιρούς δεν έχουν κρύψει τις φιλοδοξίες τους, ακόμη και να ηγηθούν πολιτικού φορέα.

Μια απ’ αυτές τις συναντήσεις έλαβε χώρα το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, στην Αίγλη Ζαππείου, με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά να τα λέει για πολύ ώρα με τον πρόεδρο του Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κωνσταντίνο Μίχαλο. Οι καλά γνωρίζοντες το παρασκήνιο αναφέρουν ότι ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, έχει αναλάβει συγκεκριμένο παρασκηνιακό ρόλο, στοχεύοντας στην δημιουργία ενός νέου φορέα, ικανού να ανακόψει την αυτοδύναμη τροχιά της Ν.Δ.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι ο κ. Μίχαλος, θα είναι το πρόσωπο, κάτω από το οποίο θα στρατευθούν οι Κατερίνα Παπακώστα, Ευάγγελος Αντώναρος και Νίκος Καραχάλιος, οι οποίοι έχουν πυκνώσει τις δημόσιες διαφοροποιήσεις τους, από την ηγεσία της Ν.Δ. Η περίπτωση Μίχαλου, φαίνεται να ενθαρρύνεται και από επιχειρηματία, που εσχάτως έχει αναπτύξει στενή σχέση προσωπικά με τον πρωθυπουργό.

Σε παρασκηνιακό επίπεδο έχουν γίνει αλλεπάλληλες επαφές με την συμμετοχή και κυβερνητικών αξιωματούχων. Ρόλο στις επαφές έχει εκτός των άλλων και ο στενός φίλος και συνεργάτης του Νίκου Παππά, πρώην σερβιτόρος Μανώλης Πετσίτης, ο οποίος διατηρεί ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με πολλά από τα πρόσωπα που φιλοδοξούν να συμμετέχουν στο υπό ίδρυση κόμμα.

Στο Μέγαρο Μαξίμου θεωρούν περισσότερο από σίγουρο ότι θα προχωρήσει το κόμμα των Μίχαλου, Παπακώστα, Αντώναρο και Καραχάλιου, αφού πέραν των φιλοδοξιών που έχουν οι τέσσερις, φαίνεται ότι έχουν λάβει και ισχυρή διαβεβαίωση από επιχειρηματία που συνδέεται φιλικά με τον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

ΑΞΙΖΕΙ.: Ο Νίκος Παππάς εκτός από τον Μίχαλο, τα λέει συχνά και καλά, με τους Ευάγγελο Αντώναρο και Νίκο Καραχάλιο.

Πηγή: https://www.parapolitika.gr/article/nikos-pappas-stratologi-ton-konstantino-michalo-gia-neo-komma

Πηγή: https://www.parapolitika.gr/article/nikos-pappas-stratologi-ton-konstantino-michalo-gia-neo-komma

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr