Home Greek News ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ “επιχείρηση Σώρρας” εναντίον λαϊκών αντιδράσεων για το ζήτημα των Σκοπίων!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ “επιχείρηση Σώρρας” εναντίον λαϊκών αντιδράσεων για το ζήτημα των Σκοπίων!

by _
0 comment 107 views

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ “επιχείρηση Σώρρας” εναντίον λαϊκών αντιδράσεων για το ζήτημα των Σκοπίων!

Χρειάστηκε να περάσουν περισσότεροι από 15 μήνες, προκειμένου να συληφθεί ο “άφαντος” μέχρι και της 15 Ιουνίου 2018,  Αρτέμης Σώρρας, από την ημέρα που ο δημοσιογράφος, και διευθυνητής έκδοσης της ΠΡΩΙΝΗΣ(της Νέας Υόρκης)  Αλέξανδρος Στεφανόπουλος, κατέθεσε μηνυτήριο αναφορά, στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στις 18 Ιανουαρίου του 2017. Μηνυτήριος αναφορά   με ένα φάκελο γεμάτο στοιχεία! Στοιχεία που στοιχειοθετούσαν και “έδεναν” 6 κακουργηματικές πράξεις, με βαρύτερη εκείνη της σύστασης, διεύθυνσης και λειτουργίας εγκληματικής οργάνωσης. Μέχρι εκείνη την στιγμή, την 18η Ιανουρίου 2017, είχαν προηγηθεί και άλλες σπασμωδικές νομικές ενέργειες, με κορυφαία εκείνη του π. υπουργού Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος σε μια προσπάθεια εντυπωσιασμού, πάλι με στοιχεία που του είχε ενχειρίσει το 2012 ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Στεφανόπουλος όταν δήλωνε δημοσίως ότι είναι απατεώνας ο Αρτέμης Σώρρας, μάλλον προς εντυπωσιασμό, παρά διότι ασχολήθηκε επί της ουσίας αφού όταν ήρθε η στιγμή να παρουσιαστεί στο δικαστήριο, ο κ. Γεωργιάδης, προτίμησε να “καταθέσει” δια “αντιπροσώπου”… Ανάλογες ενέργειες είχαν προηγηθεί και από άλλους που στο πόδι και εντελώς πρόχειρα και με κανένα ουσιαστικό στοιχείο, κατέθεταν μηνύσεις, χωρίς ουσιώδη στοιχεία με αποτέλεσμα να καταλήγουν στο αρχείο… Ας δούμε τι προηγήθηκε. 

Τονίζεται ότι η πολύχρονη δημοσιογραφική έρευνα του Αλ. Στεφανόπουλου και όσα στοιχεία, κατέθεσε, – ήταν αυτά που  εν τέλει οδήγησαν τον εισαγγελέα να ασκήσει ποινική δίωξη λίγες μόνον ημέρες μετά την μήνυση του Αλ. Στεφανόπουλου. Μήνυση που άνοιξε τον δρόμο στην Ελληνική Δικαιοσύνη για ουσιώδη δικαστική έρευνα που αφορά στην δράση του  Αρ. Σώρρα.

Σύμφωνα τώρα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ/ GREEKAMERICANNEWSAGENCY το οποίο συνέχιζε διακριτικά να παρακολουθεί την εξέλιξη της υπόθεσης του Αρτέμη Σώρρα πριν και μετά την κατάθεση της μηνυτήριου αναφοράς, οι Ελληνικές διωκτικές αρχές, γνώριζαν από τις πρώτες στιγμές που εξαφανίστηκε ο υπόδικος καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας και ενημέρωναν τους ανωτέρους τους για κάθε κίνηση του υπόδικου.

Ήξεραν κάθε του κίνηση. Κάθε του κρησφύγετο ήταν γνωστό από τις πρώτες ημέρες που εξαφανίστηκε ωστόσο οι εντολές που είχαν ήταν “να μη τον χάσουν από τα μάτια τους(!)…και να περιμένουν σχετικές οδηγίες…”

ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ της 15ης και 16ης Ιουνίου ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΩΡΡΑ ως αντιπερισπασμό για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης…

Οι οδηγίες από τους ανωτέρους για την σύλληψη του Αρτέμη Σώρρα,  ω του θαύματος ήρθαν, την ημέρα που εξαγγέλθηκε-στις 13 Ιουνίου και ενώ έβραζε η Ελλάδα-  νέα μεγάλη κινητοποίηση στην Αθήνα στις 15 και 16 Ιουνίου, ημέρες που η χώρα βρίσκονταν στα κάγγελα με αφορμή την επικείμενη συμφωνία με το κράτος των Σκοπίων!

Η κυβέρνηση φοβούμενη μεγάλες λαϊκές κινητοποιήσεις, και προκειμένου να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη για ακόμα μια φορά, όπως συνέβη και την νύχτα του μεγαλειώδους συλλαλητήριου της 4ης Φεβρουαρίου που έριξε στο παιχνίδι των εντυπώσεων για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης την υπόθεση NOVARTIS, – υπόθεση που πήγε άπατη- και   ενώ γνώριζε εξ αρχής που κρύβοταν ο Αρ. Σώρρας, με την αναγγελία των κινητοποιήσεων σε Αθήνα και Πισοδέρι,  ενεργοποιεί την επιχείριση ” Αρτέμης Σώρρας”  και έτσι το κράτος ενεργοποιείται  για την σύλληψη του! Ελπίζοντας στην αλλαγή ατζέντας από όσα διαδραματίζοταν μέσα και έξω από την Βουλή με την ψήφιση επί της προτάσεως μομφής της Ν. Δ.

GREEKAMERICANNEWSAGNECY:  ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

http://www.greekamericannewsagency.com/2010-01-19-17-50-12/55088-%CE%B1%CF%80%CE


 

#GreekNews #κυβέρνηση #Μακεδονία #Μακεδονικό #Σκοπιανό #Ελλάδα #Μακεδονία #Μακεδονικό #Σκοπιανό #ΣΥΡΙΖΑ#RepublikaGornaMakedonija #RepublikaMakedonija #RepublikaNovaMakedonija #RepublikaSevernaMakedonija #Μακεδονία #Πουτιν #Ρωσία #Σκόπια #Σκοπιανό #FYROM #GREECE #MatthewNimitz #NATO #Putin #RepublikaGornaMakedonija #RepublikaMakedonija #RepublikaNovaMakedonija #RepublikaSevernaMakedonija #RepublikaVardarskaMakedonija #Russia #ΕΕ #Ελλάδα #Μακεδονία #Μακεδονικό #Πουτιν #Ρωσία #Σκοπιανό #Ελλάδα #κυβέρνηση #Μακεδονία #ΝικοςΠαπας #Σκοπιανό #ΣΥΡΙΖΑ, #Συλλαλητήριο #ΕΥΠ #Ρουμπάτης

Ο Λευκός Πύργος, Σκόπια, Ελλάδα, ΠΓΔΜ, Μάθιου Νιμίτζ, ΗΠΑ, Τράμπ, ΣΥΡΙΖΑ, Τσίπρας, Μακεδονία, Σκοπιανό, ΕΕ, Νίκος Κότζιας, ΟΗΕ, Trump, SYRIZA, Skopje, Tsipras, Skopje, Matthew Nimitz, Macedonia, United Nations, UN, Europe, EU, the macedonian name dispute, συλλαλητήριο, Θεσσαλονίκη, Μέγας Αλέξανδρος, US, Συλλαλητήριο στην Αθήνα,

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr