Home Greek News Tweet του Σόρος απεικονίζει φωτογραφία με τον Κίσινγκερ μπροστά σε χάρτη της “Македонија ” που συμπεριλαμβάνει την Θεσσαλονίκη, την Χαλκιδική και το Αγίο Όρος!!

Tweet του Σόρος απεικονίζει φωτογραφία με τον Κίσινγκερ μπροστά σε χάρτη της “Македонија ” που συμπεριλαμβάνει την Θεσσαλονίκη, την Χαλκιδική και το Αγίο Όρος!!

by _
0 comment 208 views

Πέφτουν οι μάσκες της συμφωνίας των Πρεσπών

-γράφει ο Πανορμίτης Σπανός

Πρόσφατο tweet από την επίσημη σελίδα του Σόρος απεικονίζει φωτογραφία με τον “φιλέλληνα”Κίσινγκερ μπροστά σε χάρτη της “Македонија ” που συμπεριλαμβάνει την Θεσσαλονίκη, την Χαλκιδική και το Αγίο Όρος!!

Ο εργοδότης του Μάθιου Νίμιτς, George Soros επαναφέρει το συνωμοτικό σχέδιο ΣΟΝΕΝΦΕΛΝΤ κατά της Μακεδονίας για να αποσπάσει προσεχώς την Ελληνική Μακεδονία και Θεσσαλονίκη από την Ελληνική επικράτεια για να σφετερισθεί την Ελληνική πολιτιστική κληρονομιά. Το συνωμοτικό τούτο σχέδιο πήρε σάρκα και οστά από τον ΑμερικανοΕβραίο Χένρι Κίσσιγκερ, τέως αρχηγό του State Department. Το σχέδιο τούτο συντάχθηκε στο τέλος της δεκαετίας του 60 από τον Εβραίο καθηγητή Σόνενφέλντ , βοηθό του Κίσσιγκερ, και πήρε έκτοτε το όνομα του.

Σύμφωνα με τον Υποστρατήγο ε.α. K. Χ. Κωνσταντινίδη, την πληροφορία περί υπάρξεως του σχεδίου έλαβε πρώτος ο ευπατρίδης- εκδότης και διευθυντής της Εγκυκλοπαιδείας του «Ηλίου» Ιωάννης Πασσάς από υψηλά ιστάμενο Εβραίο φίλο του στην Ελβετία και την μετέφερε στον δικτάτορα Παπαδόπουλο . Ύστερα από έρευνα της ΚΥΠ επιβεβαιώθηκε η ύπαρξη του σχεδίου Σόνενφελντ. Μετά την μεταπολίτευση το ζήτημα τούτο ήλθε προς συζήτηση στην Ελληνική Βουλή περί το τέλος της δεκαετίας του 70 αλλά παραδόξως αποσύρθηκε και ουδεμία συζήτηση έγινε έκτοτε. Και ο νοών νοήτω για τα πλοκάμια της συνωμοσίας στον πολιτικό μας κόσμο!

__________________________
Περισσότερα εδώ :
1. The Official Twitter Page of George Soros
https://twitter.com/georgesoros?lang=el
2. Το συνωμοτικό σχέδιο ΣΟΝΕΝΦΕΛΝΤ κατά της Μακεδονίας
https://soknew.blogspot.com/2013/05/blog-post_20.html
3. Υπέρ της συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ ο Τζ. Σόρος – «Ευκαιρία να σταθεροποιηθεί η Ευρώπη»
http://www.mononews.gr/…/iper-tis-simfonias-tsipra-zaef-o-t…
4. «Υπάλληλος του Σόρος ο Νίμιτς» Ο Ν Κακλαμάνης για το Σκοπιανό
https://www.youtube.com/watch?v=58XteBqQijg

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr