Home Greek News Πίσω από το Σκοπιανό ο…ΤΡΑΜΠ που στέλνει λεφτά στον…ΣΟΡΟΣ στα ΣΚΟΠΙΑ!

Πίσω από το Σκοπιανό ο…ΤΡΑΜΠ που στέλνει λεφτά στον…ΣΟΡΟΣ στα ΣΚΟΠΙΑ!

by _
0 comment 174 views

Πίσω από το Σκοπιανό (Μακεδονικό) ο ίδιος ο…ΤΡΑΜΠ που στέλνει λεφτά στον…ΣΟΡΟΣ στα ΣΚΟΠΙΑ!

Για τις εκπομπές μου πάνω σε αυτό, δείτε τα ακόλουθα:

ΣΟΚ: Η κυβέρνηση Τράμπ χρηματοδοτεί χώρες εχθρικές προς την Ελλάδα, όπως τα ΣΚΟΠΙΑ και η ΑΛΒΑΝΙΑ, μέσω..ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ! from John Kountouris on Vimeo.

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 03 Απριλ. 2018 | JohnKountouris.com

Πρώτα από όλα, εάν ο Πρόεδρος Τράμπ ήταν με το μέρος της Ελλάδος, θα είχε κάνει κάτι μέχρι τώρα για αυτήν όσον αφορά τόσο τα Μνημόνια όσο και για τις τουρκικές προκλήσεις όσο και για το…ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ. Είναι στον θώκο του Προέδρου των ΗΠΑ εδώ και 17 μήνες και μέχρι τώρα…ΜΗΔΕΝ…ΤΙΠΟΤΕ. Και γιατί αυτό;; Γιάτι παίρνει κι αυτός τις δικές του διαταγές και τούτο…ΑΝΩΘΕΝ.

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΣΎΝΤΟΜΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ  ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ!!! Διαβάστε τι έγραψε ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Στεφανόπουλος για αυτό πατώντας ΕΔΩ.

Ελάτε τώρα ρε παιδιά…ιδιαίτερα εσείς που υποστηρίζετε τον Τράμπ….νομίζετε ότι αυτός πρόκειται να αλλάξει εν μια νυκτί μια ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ πολιτική της εκάστοτε αμερικανικής κυβέρνησης, ασχέτως της υπαγωγής της σε οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα, που έχει διαμορφωθεί κατόπιν εντολής του…ΒΑΘΕΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ αυτής της χώρας;; Πώς μπορεί ο Τράμπ να κάνει κάτι τέτοιο όταν κρατάει στην κυβέρνησή του παλιά στελέχη άλλων κυβερνήνων εχθρικά προς την Ελλάδα όπως ο…ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ κι ο….JESS BAILY, ο οποίος αυτή τη στιγμή διοχετεύει χρήματα των Αμερικανών φορολογούμενων, μέσω του Στέιτ Μτιπάρτμεντ και του USAID, σε οργανώσεις του…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ στα…ΣΚΟΠΙΑ, ΑΛΒΑΝΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΚΟΛΟΜΒΙΑ κ.ο.κ.;;;

Στο πρόσφατο άρθρο μου με τίτλο «ΣΟΚ ή μάλλον…ΟΧΙ: Η κυβέρνηση Τράμπ χρηματοδοτεί χώρες εχθρικές προς την Ελλάδα, όπως τα ΣΚΟΠΙΑ και η ΑΛΒΑΝΙΑ, μέσω..ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ…!!!!» (πατήστε εδώ για το άρθρο) σας αποκάλυψα το γεγονός ότι είναι η κυβέρνησις του Ντόναλντ Τράμπ που στέλνει, μέσω του δικού του Υπ. Εξωτερικών και της χρηματοδοτούμενης από την Ομοσπονδιακή Κυβέρνησιν των ΗΠΑ USAID, μεγάλα χρηματικά ποσά εις οργανώσεις του….ΤΖΟΡΤΖ του ΣΟΡΟΣ (George Soros) -ναι το διαβάσατε σωστά!– σε χώρες εχθρικές προς την…ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, όπως Αλβανία και Σκόπια. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!

Μιλάμε για ένα μυστικό πρόγραμμα χρηματοδοτήσεως, για την άκρως αριστερή (κομμουνιστική δηλαδή) -καθώς και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ– ατζέντα του Σόρος σε αρκετές χώρες στο εξωτερικό που πρωτο-ξεκίνησε ο Ομπάμα, εν συνεργασία με την Χίλαρι Κλίντον, το 2012. Αυτό είναι σύμφωνα με τον πανίσχυρο εκ Ουάσινγκτον δικηγορικό σύλλογο και ομάδα παρακολουθήσεως των κυβερνητικών διαπλοκών και ουχί μόνον Judicial Watch που από το Φεβ. του 2017 ζητάει από την κυβέρνησιν ΤΡΑΜΠ να πράξει τα δέοντα βάζοντας ένα τέρμα σε αυτήν εντελώς ύπουλην αποστολήν του Σόρος, που χρηματοδοτείται με χρήματα των…ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ, δια την διάδοσιν του Κομμουνισμού εις την Ευρώπην, Νότιαν Αμερικήν και αλλού.

Το Judicial Watch κινεί δικαστικές διαδικασίες για τα αρχεία σχετικά με χρηματοδοτούμενα από Αμερικανούς φορολογούμενους προγράματα του Τζόρτζ Σόρος στο εξωτερικό…
 
Το Judicial Watch (JW) είναι μια αμερικανική ομάδα συντηρητικών ακτιβιστών/δικηγόρων και ομάδα παρακολούθησης που υποβάλλει αγωγές συμφώνως προς τον Νόμον περί Ελευθερίας της Πληροφορήσεως  (FOIA) για τη διερεύνηση καταγγελειών σχετικά με πειθαρχικούς λόγους που αφοράνε κυβερνητικούς αξιωματούχους….

Για τις δικογραφίες των αγωγών που έχει σχηματίσει το Judicial Watch πατήστε τα δυο παρακάτω λινκ…
 
 

 

Στις 2 Φεβ. του 2017, ο κύριος εκπρόσωπος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Κρίστοφερ Σμιθ, ανακοίνωσε έρευνα σχετικά με τις δραστηριότητες της Πρεσβείας των ΗΠΑ στα Σκόπια και τους ισχυρισμούς ότι έχει ενεργήσει με ανοιχτά κομματικό τρόπο τα τελευταία χρόνια υποστηρίζοντας το αριστερό κόμμα SDSM.

Δείτε την επιστολή του που υπογράφτηκε κι από άλλους γερουσιαστές του Κογκρέσου…

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ…ΗΠΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ Ο ΤΡΑΜΠ!

Στο πρώτο μου άρθρο έγραψα τα εξής…
«Η συντηρητική ομάδα παρακολούθησης Judicial Watch έχει υποβάλει αγωγή για να προσπαθήσει να επιτύχει αρχεία από το υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με τις πολιτικές δραστηριότητες των ομάδων George Soros (Τζόρτζ Σόρος) που χρηματοδοτούνται από τους Αμερικανούς φορολογούμενους στην Κολομβία και τη Ρουμανία.
 
»Η ομάδα παρακολούθησης δήλωσε ότι ανέλαβε δράση επειδή το Υπουργείο Εξωτερικών και η Αμερικανική Υπηρεσία Διεθνούς Ανάπτυξης (USAID) δεν ανταποκρίθηκαν στις αιτήσεις της σύμφωνα με τον Νόμο Περι της Ελευθερίας της Πληροφόρησης, το περασμένο Φθινόπωρο, για τα αρχεία που αφορούν συμβάσεις, επιχορηγήσεις και άλλες “χορηγήσεις δανείων / εκταμιεύσεις κεφαλαίων” από τα γραφεία του Ιδρύματος Ανοικτής Κοινωνίας στη Ρουμανία και την Κολομβία.
 
»Η ομάδα αναζητά επίσης πληροφορίες για τις δραστηριότητες του Soros στα Σκόπια και την Αλβανία.
 
»Η μάχη για την πληροφόρηση έγινε ένα “σημάδι ανάφλεξης” το περασμένο Φρινόπωρο (του 2017) στον αγώνα ανάμεσα στο υπουργείο Εξωτερικών και τους Ρεπουμπλικάνους της Γερουσίας σχετικά με την υποστήριξη του εξερχόμενου υπουργού Εξωτερικών Rex Tillerson για τον 30ετή βετεράνο αξιωματούχο εξωτερικών υπηρεσιών Joseph Macmanus για να γίνει πρεσβευτής στην Κολομβία. »Ο Πρόεδρος Donald Trump συμφώνησε να διορίσει τον Macmanus στην κορυφαία διπλωματική θέση στην Κολομβία παρά τις ανησυχίες πολλών αξιωματούχων του Λευκού Οίκου και των Ρεπουμπλικανών του Κογκρέσου, σύμφωνα με τις πηγές του Capitol Hill.
 
»Ο Λι (Lee), ο Κρουζ και άλλοι τέσσερις γερουσιαστές ζήτησαν πέρυσι πληροφορίες για το πώς το Υπουργείο Εξωτερικών και η USAID χρησιμοποιούσαν εκατομμύρια δολάρια φορολογουμένων για να υποστηρίξουν τη δραστηριότητα των ομάδων του Soros και άλλων ομάδων της Κεντρο-αριστεράς “για να προωθήσουν μια προοδευτική ατζέντα και να ενδυναμώσουν την πολιτική Αριστερά” σε χώρες όπως η Αλβανία, η Μακεδονία, η Ρουμανία και η Κολομβία, για τις οποίες ισχυρίστηκαν ότι δεν είχαν σαφές ενδιαφέρον για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ.
 
»Στις αρχές του περασμένου έτους, η Judicial Watch ανέφερε ότι η αμερικανική κυβέρνηση «ξόδεψε αθόρυβα εκατομμύρια δολάρια φορολογουμένων για την αποσταθεροποίηση της εκλεγμένης κυβέρνηση της κεντροδεξιάς των Σκοπιών» και ότι ο πρεσβευτής του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στα Σκόπια εργάστηκε στο παρασκήνιο με τον Σόρος για να διοχετεύσει μεγάλα ποσά αμερικανικών δολαρίων για αυτόν τον σκοπό. 
 
»Οι γερουσιαστές δήλωσαν ότι το πρόβλημα δεν περιορίζεται στα Σκόπια, αλλά φαίνεται να ακολουθεί “ένα πρότυπο ανησυχητικής δραστηριότητας στην ασταθή περιοχή”.  Ανέφεραν ηγέτες στην Αλβανία, οι οποίοι έχουν κάνει παρόμοιους ισχυρισμούς ότι «Αμερικανοί διπλωμάτες και οργανώσεις που υποστηρίζονται από το Σόρο πιέζουν για συγκεκριμένα πολιτικά αποτελέσματα στη χώρα τους».»

Στο πρώτο άρθρο του Judicial Watch στις 28 Φεβ. του 2017 επι του θέματους και επί…Τράμπ (που μόλις είχε πάρει τα ηνία της εξουσίας του Εκτελεστικού Κλάδου της κυβερνήσεως) ιδιαίτερα όσον αφορά τα….ΣΚΟΠΙΑ, μέ τίτλον «Οι ΗΠΑ δίνουν εκατομμύρια σε ομάδες Soros για να αποσταθεροποίηση της συντηρητικής κυβέρνησης της πΓΔΜ (Σκοπἰων!)», έγραψε τα εξής….

«Η κυβέρνηση των Η.Π.Α. ξόδεψε αθόρυβα εκατομμύρια δολάρια φορολογουμένων για να αποσταθεροποιήσει τη δημοκρατικά εκλεγμένη κεντροδεξιά κυβέρνηση της Μακεδονίας σε συνεννόηση με τον αριστερό δισεκατομμυριούχο φιλάνθρωπο Γεώργιο Σόρος, δείχνουν αρχεία που απέκτησε το Judicial Watch. Ο Πρεσβευτής των Ηνωμένων Πολιτειών του Μπαράκ Ομπάμα στην πΓΔΜ, Jess L. Baily, εργάστηκε στο παρασκήνιο με το Ίδρυμα Ανοιχτής Κοινωνίας του Σόρος για τη διοχέτευση μεγάλων ποσών αμερικανικών δολαρίων για την υπόθεση, συνιστώντας παρέμβαση του Αμερικανικού Πρέσβη στις εγχώριες πολιτικές υποθέσεις κατά παραβίαση της Συνθήκης της Βιέννης για τις διπλωματικές σχέσεις.

»Οι ταμειακές ροές ρέουν μέσω του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και του φημισμένα διεφθαρμένου Οργανισμού Διεθνούς Ανάπτυξης των ΗΠΑ (USAID), ο οποίος είναι επιφορτισμένος με την παροχή παγκόσμιας οικονομικής, αναπτυξιακής και ανθρωπιστικής βοήθειας. Ο USAID έχει διαθέσει περίπου 5 εκατομμύρια δολάρια σε αριστερές ομάδες του George Soros στην πΓΔΜ από το 2012, σύμφωνα με έγγραφα και τουλάχιστον 9,5 εκατομμύρια δολάρια έχουν διατεθεί από τον οργανισμό να παρέμβει στις κυβερνητικές υποθέσεις των βαλκανικών χωρών για το 2016-2021. Είναι πιο δύσκολο τα οικονομικά στοιχεία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ να αποκτηθούν και η Judicial Watch έχει υποβάλει αίτηση για την απόκτηση αυτών σύμφωνα με τον Νόμου για την Ελευθερία της Πληροφορήσεως (FOIA). Η Judicial Watch απεύθυνε επίσης αίτημα δημόσιου αρχείου προς την USAID, επειδή τα προκαταρκτικά στοιχεία, που αποκτήθηκαν από διάφορες πηγές και στις ΗΠΑ και στην πΓΔΜ, φαίνεται να είναι ελλιπή.

«Ακολουθεί ο τρόπος  λειτουργίας της παράνομης λειτουργίας αυτής, σύμφωνα με πηγές υψηλού επιπέδου στην πΓΔΜ και στις Η.Π.Α., οι οποίες έχουν παράσχει στο Judicial Watch αρχεία ως μέρος μιας διεξαγόμενης έρευνας. Το Ίδρυμα Ανοιχτής Κοινωνίας έχει ιδρύσει και χρηματοδοτήσει δεκάδες αριστερές, μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ) στα Σκόπια για την ανατροπή της συντηρητικής κυβέρνησης. Ένας αξιωματούχος της κυβέρνησης των Σκοπιών που παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο Judicial Watch στην Ουάσινγκτον, αποκαλεί αυτό το “πεζικό του Soros”. Οι ομάδες οργανώνουν κινήσεις για τη νεολαία, δημιουργούν μέσα ενημέρωσης που ασκήουν επιρροή και οργανώνουν βίαιες διαμαρτυρίες για να υπονομευτούν τα θεσμικά όργανα και οι πολιτικές που εφαρμόζει η κυβέρνηση. Μια από τις ομάδες του Soros χρηματοδότησε τη μετάφραση και τη δημοσίευση των “Κανόνων των ριζοσπαστών” του περιβόητου Κομμουνιστή Saul Alinsky στη γλώσσα των Σκοπιανών. Πηγές στη Μακεδονία και τις Η.Π.Α. επιβεβαιώνουν ότι το βιβλίο είναι ένα τακτικό εγχειρίδιο στην μέθοδο ανατροπής κυβερνήεων, παρέχει άμεσες συμβουλές για ριζοσπαστικές διαδηλώσεις στους δρόμους και διακηρύσσει ότι ο…ΕΩΣΦΟΡΟΣ είναι ο πρώτος ριζοσπάστης! Χάρη στον πρεσβευτή του Ομπάμα, ο οποίος δεν έχει αντικατασταθεί από τον Πρόεδρο Τράμπ, η αμερικανική κυβέρνηση συνεχίζει την ροή χρημάτων, ώστε οι ομάδες αυτές να συνεχίσουν να λειτουργούν και να προσλαμβάνουν άτομα για τον αγώνα τους.»

Και…ΠΟΙΟΣ -παρακαλώ!– είναι αυτός ο Αμερικανός πρέσβης στα Σκόπια;;; Λέγεται Jess Baily και είναι μεγάλη…ΛΕΡΑ. Και παρ᾽όλες τις κατηγορίες εις βάρος του για τις εντελώς ύπουλες δράσεις του, σε συνεργασία με τον Σόρος, στα Σκόπια, αυτός παραμένει στην θέση του. Το Judical Watch έχει ήδη ζητήσει από τον…ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, κ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ, να κάνει κάτι για αυτόν και…ΜΟΥΓΚΑ! Γιατί άραγε;; Όλ’αυτά συμβαίνουν πλέον επι της…ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΘΗΤΕΙΑΣ και δεν κάνει απολύτως ΤΙΠΟΤΕ για αυτό!
Θα νόμιζε κανείς, ιδιαίτερα εσείς οι οπαδοί του Τράμπ, ότι θα είχε κάνει κάτι για αυτό ο ίδιος μέχρι τώρα αλλά, έως τώρα, ΤΙΠΟΤΕ. ΓΙΑΤΙ;;;
Σύμφωνα με αναφορές από το Φθινώπορο του 2017, όλοι περίμεναν ότι τον Jess Baily θα τον αντικαθιστούσε ο κ πρώην Hoyt Brian Yee, ο πρώην Αναπληρωτής βοηθός γραμματέας των ΗΠΑ για τις ευρωπαϊκές και ευρασιατικές υποθέσεις και πρωήν Γενικός Πρόξενος των Η.Π.Α. στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έχει κάνει ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (πατήστε εδώ για περισσότερα), μέσα στο 2018, αλλά μέχρι τώρα…ΤΙΠΟΤΕ απ’ όλα αυτά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ! Πάντως, δεν έχει σημασία για εμάς τους Έλληνες για το ποιός εκ των δύο είναι στην θέση του Αμερικανού Πρέση στα Σκόπια για και οι δύο είναι άκρως επικίνδυνοι για την….ΕΛΛΑΔΑ και στην περίπτωση του κ Jess L. Baily, είναι ολοφάνερο.
Δηλαδή και σύμφωνα με μεγάλα δημοσιεύματα εδώ στις ΗΠΑ και άρθρα του Judicial Watch από το 2017 και μετά για τον κ Baily και το έργο που έχει επιτελέσει μέχρι τώρα ΟΧΙ για τον Αμερικανικό λαό αλλά για τον…ΣΟΡΟΣ στα Σκόπια, παρατηρούμε τα εξής ύπουλα που έχει κάνει εκεί ο Baily…
  • (1) – Ο Πρεσβευτής των Ηνωμένων Πολιτειών του Μπαράκ Ομπάμα στα Σκόπια, Jess L. Baily, που παραμένει στη θέσα του χάριν στον…ΤΡΑΜΠ, εργάζεται πίσω από τα παρασκήνια, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ανοιχτής Κοινωνίας του Σόρος, για να διοχετεύσει μεγάλα ποσά αμερικανικών δολαρίων για τον αγώνα ριζοσπαστών στη χώρα που προωθούν μια καθαρά ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ εκεί!
  • (2) – Αυτό αποτελεί παρέμβαση του Πρεσβευτή των ΗΠΑ στις εγχώριες πολιτικές υποθέσεις, κατά παράβαση της Σύμβασης της Βιέννης για τις Διπλωματικές Σχέσεις.
  • (3) – Όλ᾽αυτά έχουν οδηγήσει στην αύξηση της έντασης του…ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ μιας και προ μηνών, είχαν καταβάσει τους τόνους σχετικά με αυτό οι Σκοπιανοί μαζί με τον Πρόεδρο τους τον κ Ζάεφ, αλλά κάτι έγινε πριν 7 με 8 μήνες και ξαφνικά άρχισαν να…ΑΝΑΒΑΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ εκεί σχετικά με το…ΙΔΙΟ ΖΗΤΗΜΑ! Γιατί άραγε;;; Σύμφωνα με δημοσιογράφους εδώ στις ΗΠΑ, όλ’αυτά οφείλονται στον κ…JESS BAILY που αρνείται να διώξει από αυτήν την θέση…Ο ΤΡΑΜΠ!

Δείτε τα ακόλουθα βίντεο που είναι ενδεικτικά για αυτό…

 
Και το κάνουν τώρα οι Σκοπιανοί;;; ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!!! Θέλουν να τρώνε ολόκληρη την πίτα και να έχουν και το σκύλο χορτάτο!!! ΓΙΑΤΙ;;;, γιατί είναι και η κυβέρνηση Τράμπ, μέσω Jess Baily, και η…ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που τους έχουν ενθαρρύνουν προς τούτο, γι’ αυτό, για τα μπούν τελικά στο ΚΑΤΟ τα Σκόπια!!!

Στις 8 Ιουν. 2017, έλαβε χώρα στην Ουάσινγκτον, συναινέσει της κυβερνήσεως ΤΡΑΜΠ, η Ετήσια Διάσκεψη Ηγεσίας Μακεδονίας-Αμερικής των Γυφτο-Αλβανο-Σλάβων (The Annual Macedonian-American Leadership Conference, MALC). Στον επίσημο ιστοχώρο τους έγραψαν τα εξής…«Η ετήσια διάσκεψη ηγεσίας Μακεδονίας-Αμερικής, που συντομεύτηκε ως MALC, γιορτάζει την ισχυρή συμμαχία μεταξύ της Δημοκρατίας της Μακεδονίας και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Αυτή τη χρονιά, η Ενωμένη Μακεδονική Διασπορά (UMD) και το πρόγραμμα νέων ηγετών της, Generation M, φιλοξένησαν την τέταρτη MALC – τριήμερη εκδήλωση από τις 8 έως τις 11 Ιουνίου, η οποία εργάστηκε ένθερμα για να τονίσει και να επιβεβαιώσει τις συνεργατικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και έφερε τους συμμετέχοντες από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αυστραλία, τον Καναδά, τη Μακεδονία και τη Ρουμανία.
Kι ο κ. Jess Baily ενημέρωσε τους συμμετέχοντες μέσω του Skype από τα Σκόπια για τις προσπάθειές του όσον αφορά το…ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ. Ο Πρέσβης Baily συνέχισε με μια συνεδρίαση ερωτήσεων και απαντήσεων και πήρε ερωτήσεις από το κοινό σχετικά με τις προσδοκίες των Σκοπίων να μπούν στο ΝΑΤΟ, το κράτος δικαίου και την οικονομική ανάπτυξη / εμπόριο με τις ΗΠΑ.
ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ;;;….

Ο Τράμπ συνεχίζει τις ΙΔΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ όσον αφορά την υποστήρικη στις ύπουλες δραστηριότητες του Σόρος στο εξωτερικό, κτλ. H κόρη του, Ιβάνκα, κι ο “άνδρας” της, Τζάρεντ, που δηλώνει «γυναικούλα» στην κάρτα εγγραφής ψηφοφόρου του,  είναι ΣΥΝΑΙΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ. Ο Σόρος έδωσε πολλά λεφτά στον Τράμπ για να χτίσει τον Πύργο Τράμπ στο Σικάγκο. Ο υπουργός Οικονομικών, Στίβεν Μνούτσιν, είναι συνάδελφος του Σόρος…ΧΡΟΝΙΑ.

Σύμφωνα με τη μεγάλη εφημερίδα Chicago Tribune σε άθρο της στις 28 Οκτ. του 2004, διαβάζουμε τα εξής επεξηγητικά για όλ’ αυτά….

«Ο Ντόναλντ Τράμπ έχει παρατάξει τρία κεφάλαια αντιστάθμισης (hedge funds) της Νέας Υόρκης, συμπεριλαμβανομένων των χρημάτων του δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος, για να επενδύσουν 160 εκατομμύρια δολάρια στον ουρανοξύστη του στο Σικάγο…»

Η άρνησις λοιπόν του Τράμπ να πράξει το οτιδήποτε όσον αφορά και την χρηματοδότη των οργανώσεων του Σόρος, στα Σκόπια, Αλβανία, και αλλού, με λεφτά των…ΗΠΑ καθώς και η αδιαφορία του για το Μακεδονικό και όλες τις δυσάρετες συνέπειες που θα υποστεί η…ΕΛΛΑΔΑ αν δεν κάνει τίποτε, αποδειχνύουν το γεγονός ότι πίσω από όλ’αυτά…ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ σαν το μεγάλο ξόανο που είναι. Δηλαδή, αυτό που κάνει ο Τράμπ είναι να εξοφλεί τα παλιά του γραμμάτια προς τους αφεντάδες του Σόρος και Ρότσιλντ, οι μεγάλοι εχθροί της…ΕΛΛΑΔΟΣ και όλης της ανθρωπότητος…!!!

ΤΕΛΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

Δείτε επίσης!…

 
Το πραγματικό αφεντικό των Σκοπίων είναι ο Τζόρτζ Σόρος…


#GreekNews #κυβέρνηση #Μακεδονία #Μακεδονικό #Σκοπιανό #Ελλάδα #Μακεδονία #Μακεδονικό #Σκοπιανό #ΣΥΡΙΖΑ#RepublikaGornaMakedonija #RepublikaMakedonija #RepublikaNovaMakedonija #RepublikaSevernaMakedonija #Μακεδονία #Πουτιν #Ρωσία #Σκόπια #Σκοπιανό #FYROM #GREECE #MatthewNimitz #NATO #Putin #RepublikaGornaMakedonija #RepublikaMakedonija #RepublikaNovaMakedonija #RepublikaSevernaMakedonija #RepublikaVardarskaMakedonija #Russia #ΕΕ #Ελλάδα #Μακεδονία #Μακεδονικό #Πουτιν #Ρωσία #Σκοπιανό #Ελλάδα #κυβέρνηση #Μακεδονία #ΝικοςΠαπας #Σκοπιανό #ΣΥΡΙΖΑ, #Συλλαλητήριο #ΕΥΠ #Ρουμπάτης

Ο Λευκός Πύργος, Σκόπια, Ελλάδα, ΠΓΔΜ, Μάθιου Νιμίτζ, ΗΠΑ, Τράμπ, ΣΥΡΙΖΑ, Τσίπρας, Μακεδονία, Σκοπιανό, ΕΕ, Νίκος Κότζιας, ΟΗΕ, Trump, SYRIZA, Skopje, Tsipras, Skopje, Matthew Nimitz, Macedonia, United Nations, UN, Europe, EU, the macedonian name dispute, συλλαλητήριο, Θεσσαλονίκη, Μέγας Αλέξανδρος, US, Συλλαλητήριο στην Αθήνα, Μακεδονικό

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr