Home Greek News Ο Μπαρμπαρούσης ανακαλεί τα όσα είπε για πραξικόπημα: Αυθόρμητη δήλωση που παρερμηνεύτηκε

Ο Μπαρμπαρούσης ανακαλεί τα όσα είπε για πραξικόπημα: Αυθόρμητη δήλωση που παρερμηνεύτηκε

by _
0 comment 96 views

Ο Μπαρμπαρούσης ανακαλεί τα όσα είπε για πραξικόπημα: Αυθόρμητη δήλωση που παρερμηνεύτηκε

Οπισθεν ολοταχώς κάνει ο Κωνσταντίνος Μπαρμοπαρούσης για τις δηλώσεις που έκανε από το βήμα της Βουλής και καλούσε το στρατό σε πραξικόπημα.

Μετά το σάλο που ξέσπασε από τις απαράδεκτες δηλώσεις του, την εντολή για άμεση εισαγγελική έρευνα, αλλά και τη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυδή Αυγής ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης προσπαθεί με γραπτή δήλωσή του να πάρει πίσω τα όσα είπε.
Τώρα ανακαλεί τα όσα είπε και κάνει λόγο για αυθόρμητη δήλωση. Μάλιστα υποστηρίζει πως τα όσα είπε δεν είχαν σκοπό να αμφισβητήσουν τη Συνταγματική Νομιμότητα, ενώ υποστηρίζει πως τα όσα είπε παρερμηνεύτηκαν.

Δήλωση βουλευτή Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση

«Οι σημερινές αυθόρμητες δηλώσεις μου -τις οποίες ανακαλώ- επ’ ουδενί είχαν σκοπό να αμφισβητήσουν τη Συνταγματική Νομιμότητα. Δυστυχώς, έτυχαν δόλιας πολιτικής εκμετάλλευσης και παρερμηνείας και έδωσαν την αφορμή στην κυβέρνηση να εκθέσει εμένα προσωπικά και το κόμμα της Χρυσής Αυγής, αλλά και να καλύψει επικοινωνιακά το ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Ξεπερνά κάθε όριο γελοιότητας η άποψη του ΥΠΕΘΑ Π.Καμμένου, ότι σε μια ατυχή δήλωσή μου, έκανα προπαρασκευαστικές ενέργειες για να καταλυθεί το Πολίτευμα!

Τονίζω ότι η προσήλωσή μου στη Συνταγματική Νομιμότητα, την οποία υπηρετώ ως εκλεγμένος μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας, από το έτος 2012, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν».

Πηγή: Ο Μπαρμπαρούσης ανακαλεί τα όσα είπε για πραξικόπημα: Αυθόρμητη δήλωση που παρερμηνεύτηκε | iefimerida.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr