Home Greek News Λέει ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Δημήτρης Καμμένος, που ψήφισε το 3ο και το 4ο Μνημόνιο και εξακολουθεί να στηρίζει με την παρουσία του τους ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ : “Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να ξαναγράψει την ιστορία της πατρίδας μας “… και του απαντώ : ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ ΡΕ …”ΚΑΡΑΜ@#$ΚΑ;;;;;;;”

Λέει ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Δημήτρης Καμμένος, που ψήφισε το 3ο και το 4ο Μνημόνιο και εξακολουθεί να στηρίζει με την παρουσία του τους ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ : “Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να ξαναγράψει την ιστορία της πατρίδας μας “… και του απαντώ : ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ ΡΕ …”ΚΑΡΑΜ@#$ΚΑ;;;;;;;”

by _
0 comment 192 views

Λέει ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Δημήτρης Καμμένος, που ψήφισε το 3ο και το 4ο Μνημόνιο και εξακολουθεί να στηρίζει με την παρουσία του τους ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ : “Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να ξαναγράψει την ιστορία της πατρίδας μας “… και του απαντώ : ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ ΡΕ …”ΚΑΡΑΜ@#$ΚΑ;;;;;;;”

“Εγώ θα κοιταχτώ στον καθρέπτη πριν ψηφίσω…”

Πού θα κοιταχθείς;;;
Στον καθρέπτη;;;

Ποιόν καθρέπτη ρε ΠΡΟΔΟΤΗ;
Αυτόν που τον έχεις για να δείχνει την “βρωμοφάτσα σου” ως … ωραίου;;;

Αυτόν, που ωραιοποιεί την “σκατοψυχιά του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ”;;;

ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΟ 3ο ΚΑΙ ΤΟ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΙΚΙ, ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ.

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΜΕΝΕ…

ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ, ΡΕ “ΚΑΡΑΜ@#$ΚΑ”;;;

Ή ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ;;;
Δεν σου το λέει αυτό, ο θολός από τα φτυσίματα εκατομμυρίων Ελλήνων, καθρέπτης σου;;;

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΟΦΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΒΟΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΟΥ ΚΑΡΕΚΛΑΣ, Μ@ΛΑΚΑ! 

Και που σαι… δημητράκη… επειδή κάτι ξέρουμε από τον τρόπο που εσείς οι γαμημένοι πολιτικοί βγαίνετε στο γυαλί ή στα ξεπουλημένα ΜΜΕ, πόσο πάει η ταρίφα του site για να σε βγάζει συχνά και να λες τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ;;;

Και να θυμάσαι, πως θα σε πολεμάω με τα ίδια σου τα γραφέντα, μέχρι να βάλεις το πιστόλι στον κρόταφο και να τινάξεις τα μυαλά στου στον αέρα από τύψεις, γιατί εξαπάτησες και συνεχίζεις να εξαπατάς, τον ελληνικό λαό. 

Θα σε πολεμάω, γιατί είσαι ο χειρότερος συνεταίρος της συγκυβέρνησης των φασιστών.


Θα σε πολεμάω, γιατί το χρωστάω στην ψυχή του Αρχάγγελου… ξέρεις εσύ… αυτού που σου μίλησε για την ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ. (εδώ)

Καλλιόπη Σουφλή 

«Η ημέρα είναι δύσκολη και επικίνδυνη. Εγώ θα κοιταχτώ στον καθρέφτη πριν ψηφίσω. Εδώ παίζουμε με το μέλλον της πατρίδας μας», είπε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Καμμένος 

– «Αυτοί στο χάρτη τους έχουν σύνορα μέχρι την Άρτα και την Πρέβεζα», κατέληξε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ

Η πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ, που συζητείται από χθες στη Βουλή, δεν πρόκειται να επιφέρει πτώση της κυβέρνησης, αφού θα πρέπει να συγκεντρώσει 151 ψήφους. 

Είναι όμως πολύ πιθανόν να προκαλέσει διαρροές από την σημερινή κυβερνητική πλειοψηφία των 154 βουλευτών.

Το ενδιαφέρον και η προσοχή εστιάζεται στη στάση που θα τηρήσουν στην ψηφοφορία του Σαββάτου, κυρίως δύο βουλευτές των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων», ο Δημήτρης Καμμένος και ο Κώστας Κατσίκης.

 

 

«Επιμένω οτι έχει γίνει ανταλλαγή ονόματος και χρέους. Εννοείται πως δεν πρέπει να δώσουμε οντότητα εθνική στους Σκοπιανούς. Εδώ παίζουμε με το μέλλον της πατρίδας μας, όχι με την καρέκλα. Ο κύριος Κοτζιάς δεν έχει εξουσιοδότηση να υπογράψει τη σύμβαση. Η ημέρα είναι δύσκολη και επικίνδυνη. Εγώ θα κοιταχτώ στον καθρέφτη πριν ψηφίσω. Είναι επικίνδυνα τα πράγματα εθνικά», δήλωσε σήμερα το πρωί ο Δημήτρης Καμμένος, στην ενημερωτική εκπομπή του Σκάι σε έντονο ύφος.

«Το άρθρο 6 της σύμβασης απαγορεύει τις διαδηλώσεις; Θα έρθει κάποιος εμένα, δηλαδή να μου αποτρέψει το κράτος να βγω στο δρόμο να διαδηλώσω που αλλάζουν την ιστορία. Απαγόρευση διαδηλώσεων είχαμε μόνο στη χούντα. Η σύμβαση είναι επικίνδυνη εθνικά. Δεσμεύει το κράτος ο Κοτζιάς».

«Οι Σκοπιανοί θα ελέγχουν και τα βιβλία μας!»

Αδιανόητο χαρακτήρισε την ίδια ώρα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος το σημείο της συμφωνίας, στο οποίο αναφέρεται ότι οι Σκοπιανοί θα ελέγχουν μέχρι και τα βιβλία μας, αλλάζοντας την Ιστορία, ενώ υπογράμμισε ότι στο χάρτη τους έχουν σύνορα μέχρι την Άρτα και την Πρέβεζα. 

Στην παρέμβασή του, εξίσου έντονος εμφανίστηκε και ο Αλέξης Μητρόπουλος.

Πηγή

Μέσω >> https://attikanea.blogspot.com/2018/06/3-4.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr