Home Greek News Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΥΝΕΛΛΑΒΕ ΤΟΝ ΧΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΜΩΣΕΙ ΤΟ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ», ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ  ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.

Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΥΝΕΛΛΑΒΕ ΤΟΝ ΧΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΜΩΣΕΙ ΤΟ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ», ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ  ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.

by _
0 comment 187 views

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΝΕΛΛΑΒΕ ΤΟΝ ΧΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΜΩΣΕΙ ΤΟ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ», ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ  ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ!!!

EKTAKTO – EΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΑΔΑ! (ΦΩΤΟ)

Σύμφωνα με το «ΜΑΚΕΛΕΙΟ»:

Η σύλληψη του πατριώτη δημοσιογράφου έγινε για τους εξής λόγους:
α) Επειδή αποκαλύψαμε ότι ο γιος του Προκόπη Παυλόπουλου είναι ιδιοκτήτης εισπρακτικής εταιρίας που στέλνει εξώδικα στους πολίτες για 85 ευρώ
β) Για να τον φιμώσουν προκειμένου να μην ξεσηκώσει τους πατριώτες για το εθνικό θέμα της Μακεδονίας.

 

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ! ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ! ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΙΜΩΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ!

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ. ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΗΜΕΡΑ 15/6, ΩΡΑ 12:00 ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ 16 ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ – ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ

xios-15-6-eyelpidon

ΜHΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ 

Αυτή η εφημερίδα, η οποία είναι η συνείδηση και η ψυχή των Ελλήνων πατριωτών, δεν πρόκειται να φιμωθεί. Δεν πρόκειται να τη λυγίσουν οι χειροπέδες της εξουσίας. Η εις βάρος μας βία, οι μέθοδοι καταστολής και μας πεισμώνουν και μας δυναμώνουν, για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας ενάντια στη διαφθορά της εξουσίας και σε όλους εκείνους που προδίδουν τα εθνικά μας συμφέροντα.
Σήμερα, στις 12 π.μ., όλοι οι Έλληνες πατριώτες στο Κτίριο 16, στα Δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων, για συμπαράσταση στον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο.

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ 

EKTAKTO – EΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΑΔΑ! (ΦΩΤΟ)

Πηγή >>

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr