Home Greek News Παρέμβαση Ι. Κοραντή για τα εθνικά μας θέματα – ελληνοτουρκικά και για την υπόθεση “Πυθία – ΕΥΠ!

Παρέμβαση Ι. Κοραντή για τα εθνικά μας θέματα – ελληνοτουρκικά και για την υπόθεση “Πυθία – ΕΥΠ!

by _
0 comment 122 views

Παρέμβαση Ι. Κοραντή για τα εθνικά μας θέματα – ελληνοτουρκικά και για την υπόθεση “Πυθία – ΕΥΠ!

Άκρως ενδιαφέρουσα και λίαν σημαντική η συνέντευξη – παρέμβαση που παραχώρησε ο Πρέσβης ε.τ. και πρώην Διοικητής της Ε.Υ.Π. κ. Ιωάννης Κοραντής στον έμπειρο δημοσιογράφο – ερευνητή κ. Αλέξανδρο Στεφανόπουλο, όπου αναφέρθηκε στα καυτά θέματα για τα Εθνικά μας ζητήματα που είναι ανοιχτά αυτή την εποχή και ιδιαίτερα στα ελληνοτουρκικά που έχει τεράστια εμπειρία λόγω και της προϋπηρεσίας του στην Άγκυρα ως Πρέσβης της Ελλάδος αλλά και ως Διοικητής της Ε.Υ.Π. επί πενταετία περίπου.

Ο κύριος Πρέσβης δεν δίστασε να απαντήσει επίσης στις πολύ εύστοχες ερωτήσεις του έμπειρου δημοσιογράφου ακόμα και για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο την “Πυθία”, θέμα που άνοιξε στις αρχές Μαΐου ο νυν διοικητής της Ε.Υ.Π. παλαίμαχος δημοσιογράφος κ. Ιωάννης Ρουμπάτης.

Ο κύριος Κοραντής απάντησε με λεπτομέρειες στα όσα ανέφερε στην περιβόητη “συνέντευξη” Τύπου που παραχώρησε σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους συγκεκριμένων ΜΜΕ της Αθήνας, το ανώτατο στέλεχος της ΕΥΠ -πιο ανώτατο δεν γίνεται-, όπως έγραψε γνωστός αρθρογράφος, φωτογραφίζοντας έτσι τον κ. Ρουμπάτη.

Οι απαντήσεις του κ. Κοραντή αποτελούν κόλαφο για τον σημερινό διοικητή της ΕΥΠ κ. Ρουμπάτη, αλλά και για όλους εκείνους που διακινούν το ψεύδος ότι δεν υπήρξε σχέδιο «Πυθία» προφανώς για να βγάλουν λάδι όσους (εντός και εκτός της Ελλάδας) εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή. Υπόθεση με πολλές πτυχές που οι αρμόδιες Δικαστικές αρχές διερεύνησαν επί πενταετία περίπου προτού καταλήξουν στα πορίσματά τους.

Με όσα τονίζει επωνύμως και όχι ανωνύμως, ο κ. Κοραντής ξεσκεπάζει όσους παίζουν παιχνίδια σε βάρος του Κώστα Καραμανλή αλλά και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, σε μια δύσκολη για τη χώρα περίοδο.
Το ερώτημα πράγματι είναι αν μετά τις αποκαλύψεις-φωτιά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ, ο νυν διοικητής της ευαίσθητης υπηρεσίας Γιάννης Ρουμπάτης μπορεί να παραμείνει στη θέση του, καθώς φαίνεται ότι είναι βαθύτατα εκτεθειμένος από όσα είδαν το φως της δημοσιότητας μετά την “συνέντευξή” του.

Στη συνέντευξή του ο κ. Κοραντής, ξεκαθαρίζει επίσης ότι ουδέποτε χαρακτήρισε την πηγή της ΕΥΠ για την απόπειρα δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή αναξιόπιστη, ούτε και στην υπηρεσία υπήρξε ανάλογη καταγγελία, και ότι, αντιθέτως, όσες πληροφορίες είχε δώσει επιβεβαιώθηκαν.

Παρακολουθείστε ολόκληρη την συνέντευξη του κ. Κοραντή προς τον κ. Στεφανόπουλο.

 

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
https://kostasxan.blogspot.com/2018/06/blog-post_814.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr