Home Greek News Φωτογραφίες: Η Τουρκία έκλεισε με φράχτη 764 χλμ τα σύνορά της με τη Συρία

Φωτογραφίες: Η Τουρκία έκλεισε με φράχτη 764 χλμ τα σύνορά της με τη Συρία

by _
0 comment 105 views

Φωτογραφίες: Η Τουρκία έκλεισε με φράχτη 764 χλμ τα σύνορά της με τη Συρία

Ανάλογο τείχος έχει ήδη κατασκευαστεί και στα σύνορα με το Ιράν, μήκους 144 χιλιομέτρων – Η φύλαξη των συνόρων θα γίνεται τόσο με περιπολίες στρατιωτών, όσο και με ηλεκτρονικά μέσα παρακολούθησης

Η στρατιωτική επέλαση στις κουρδικές περιοχές της Συρίας και η μόνιμη -όπως όλα δείχνουν] παρουσία του τουρκικού στρατού στην περιοχή, δεν αρκούσε στην τουρκική ηγεσία, η οποία το Σάββατο, ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της τοποθέτησης του σιδερένιου τείχους (φράχτη) κατά μήκος των συνόρων με τη Συρία.

Ο φτάχτης είναι συνολικού μήκους 764 χιλιομέτρων, ενώ συνολικά τα σύνορά της με τη γειτονική χώρα ανέρχονται σε συνολικό μήκος 911 χιλιομέτρων.

tur-09map

Τα 564 χιλιόμετρα κατασκευάστηκαν από την εταιρεία TOKI και τα υπόλοιπα 200 χιλιόμετρα από τη συνεργασία της κυβέρνησης με τους κυβερνήτες των περιοχών. Η κατασκευή απλώνεται στις επαρχίες Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis, Hatay, Mardin και Şırnak.

Ανάλογο τείχος έχει ήδη κατασκευαστεί και στα σύνορα με το Ιράν, μήκους 144 χιλιομέτρων.

Η φύλαξη των συνόρων θα γίνεται τόσο με περιπολίες στρατιωτών, όσο και με ηλεκτρονικά μέσα παρακολούθησης.

Δείτε τις φωτογραφίες από το ατσάλινο τείχος που υψήθηκε στα τουρκοσυριακά σύνορα:

syr09-3
syr09-2
syr09-1
syr09

https://www.protothema.gr/world/article/795207/fotografies-i-tourkia-ekleise-me-frahti-764-hlm-ta-sunora-tis-me-ti-suria/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr