Home Greek News Το Reuters «αδειάζει» τον Τσίπρα: Η Ελλάδα δεν θα βγει στις αγορές το καλοκαίρι! (ΕΙΚΟΝΑ)

Το Reuters «αδειάζει» τον Τσίπρα: Η Ελλάδα δεν θα βγει στις αγορές το καλοκαίρι! (ΕΙΚΟΝΑ)

by _
0 comment 120 views

Το Reuters «αδειάζει» τον Τσίπρα: Η Ελλάδα δεν θα βγει στις αγορές το καλοκαίρι! (ΕΙΚΟΝΑ)

Προς αναβολή πάνε τα σχέδια της ελληνικής κυβέρνησης για έκδοση νέου δεκαετούς ομολόγου το καλοκαίρι λόγω τον αναταράξεων στην Ιταλία.

Σύμφωνα με το Reuters που επικαλείται κορυφαίο αξιωματούχο της κυβέρνησης οι πρόσφατες αναταράξεις δεν πρόκειται να επιτρέψουν την επιτυχία του εγχειρήματος.

«Η Ελλάδα αποφάσισε να καθυστερήσει για λίγους μήνες το σχέδιο για την έκδοση νέου ομολόγου, εξαιτίας του αυξημένου πολιτικού κινδύνου στην Ιταλία, που έχει προκαλέσει αναταράξεις στις αγορές», σύμφωνα με το Reuters που επικαλείται κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Η Αθήνα ήθελε να εκδώσει νέο ομόλογο, πιθανότατα το πρώτο δεκαετές έπειτα από μια δεκαετία, αυτό το καλοκαίρι και κατά προτίμηση πριν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα τον Αύγουστο, αναφέρει το αποκλειστικό δημοσίευμα του ειδησεογραφικού πρακτορείου.

https://www.crashonline.gr/oikonomia/1158896/to-reuters-adeiazei-ton-tsipra-i-ellada-den-tha-vgei-stis-agores-to-kalokairi/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr