Ο Γιάννης Ρουμπάτης προσφέρει αμοιβή 5 χιλιάρικων για τον «επικηρυγμένο» -από τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ της Ελλάδος- Μανώλη Χατζησάββα!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Γιάννης Ρουμπάτης προσφέρει αμοιβή 5 χιλιάρικων για τον «επικηρυγμένο» από τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ της Ελλάδος Μανώλη Χατζησάββα! Προσπαθεί να χακάρει/παραβιάβει λογαριασμούς Facebook για να εντοπίσει τον Χατζησάββας που εκθέτει τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ & ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ της κυβέρνησης!

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΜΑΦΙΟΣΟΙ ΤΗΣ ΕΥΠ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ!….

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Γιάννης Ρουμπάτης προσφέρει αμοιβή 5 χιλιάρικων για τον «επικηρυγμένο» από τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ της Ελλάδος Μανώλη Χατζησάββα! Προσπαθεί να χακάρει/παραβιάβει λογαριασμούς Facebook για να εντοπίσει τον Χατζησάββας που εκθέτει τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ & ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ της κυβέρνησης!-GreekNewsOnDemand.com | #Facebook #Greece #ΕΥΠ #ΓιάννηςΡουμπάτης #ΜανώληςΧατζησάββας

Posted by John Kountouris on Thursday, June 7, 2018

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΑΣ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Η ΕΥΠ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΔΡΑ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ FACEBOOK!» ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ…

-GreekNewsOnDemand.com | #Facebook #Greece #ΕΥΠ #ΓιάννηςΡουμπάτης #ΜανώληςΧατζησάββας

-του Μανώλη Χατζησάββα, πρώην πράκτορα της ΕΥΠ

5.000 ευρώ πληρώνει τους «φίλους» μου στο FACEBOOK ο διοικητής της ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης και η διευθύντρια για να μαθαίνουν τις συνομιλίες μου.

Εσύ τώρα ρε Εισαγγελέα Ευάγγελε Κασαλιά για πες μας τι σκατά Επόπτης είσαι, της νομιμότητας για την ΕΥΠ;

Πατήστε το παρακάτω λινκ για το ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ και δείτε και την παρακάτω σχετική εικόνα μιας ανταλλαγής επικοινωνίας ματαξύ Χατζησάββα και ενος στελέχους της….ΕΥΠ!!!….

https://www.edocr.com/v/zgaewv4q/eahatzisavvas/5000-eyrw-plhrwnei-toys-filoys-moy-sto-FACEBOOK-o-

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΏΡΑ…

Η ΕΥΠ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΔΡΑ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ FACEBOOK!