Home Greek News Απίστευτη επίθεση στην Ανίτα απο ορδές ανεγκέφαλων νεοελλήνων φερόμενων και ως απόγονοι των αρχαίων !

Απίστευτη επίθεση στην Ανίτα απο ορδές ανεγκέφαλων νεοελλήνων φερόμενων και ως απόγονοι των αρχαίων !

by _
0 comment 259 views

Απίστευτη επίθεση στην Ανίτα απο ορδές ανεγκέφαλων νεοελλήνων φερόμενων και ως απόγονοι των αρχαίων !

Γέμισε η Ελλάδα αμόρφωτους με πτυχία που νομίζουν οτι ειναι και έξυπνοι! και οι συμμορίτες τους δουλεύουν μέσα στα μούτρα τους κάθε μέρα, και έχουν φτάσει σε σημείο να έχουν ως δεδομένα τα ψέμματα τους πολλοί νεοελληνες αμφίβολου προέλευσης!

Σχόλιο απο protothema 04/06/2018. Η σκουπιδοτιβι λαμβάνει τέλος,η κυρία πανιά ασχολείτο πολλά χρονιά με τον εξευτελισμό ψυχικά ασθενών ανθρώπων,ειναι νομοτέλεια οτι θα γεράσεις μονή και φτωχή…

Ενώ όταν δίνουν πτυχία σε ηλίθιους και κουτοπόνηρους να τους βάζουν σε θέσεις, για να γίνουν χρήσιμοι ηλίθιοι ειναι καλύτερα? αν ηταν σωστό το σύστημα εκπαίδευσης μη ιουδαϊκό το 80% δεν θα είχε κανένα πτυχίο! οι ορδές νεοελλήνων χαμηλής αντίληψης και νοημοσύνης που νομιζουν οτι ειναι και απόγονοι αρχαίων και ψηφίζουν αριστερα κόμματα που ειναι ως επί το πλείστον ιουδαϊκά ειναι πιο “έξυπνοι”, η ηλιθιότητα ειναι κληρονομική ,όλοι αυτοί έχουν δικαίωμα ψήφου αλλα μην τους βγάλουν και τους θίξουμε! εξάλλου μονοί τους πάνε εκεί!

Θαυμάστε κάτι νεοέλληνες και τι λεξιλόγιο έχουν που αλιεύσαμε απο διάφορα site και facebook, ουδεμιά σχέση με την ευγενές φυλή των αρχαίων :

Τι θα ακούσουμε ακόμα απο νεοέλληνες!! η Ανίτα είναι Αλβανίδα; μάθαμε οτι ειναι τον Μελιγαλά που ηταν γεμάτο γνήσιους Έλλην καυκάσιους στο γένος, και πολέμησαν ηρωικά τους βάρβαρους Μογγόλους Ουννους, γνωστοί και ως κομμουνιστες! εσάς βεβαία οι κήρυκες του ψεύδους σας έμαθαν το αντίθετο, οτι οι ναζι ηταν βάρβαροι Ουννοι!

Οι βάρβαροι που πετούσαν γυναικόπαιδα σε πηγάδια και έσφαζαν ακόμα και με κονσερβοκούτια καυκάσιους ανεξάρτητου χωράς αποκαλούν βάρβαρους τους Γερμανούς!το διαβάσαμε και αυτο! αυτοι που που λένε ψεμματα μόνιμος χωρίς ίχνος τύψεων ,υπογράφουν μετρά και κάνουν παραχάραξη της ιστορίας . Αυτοί σας κοροϊδεύουν εσείς κάτι νεοέλληνες “πανέξυπνοι” δεν έχετε μυαλό να σκεφτείτε οτι αυτά τα ψέμματα που σας λένε σε μια πληθώρα θεμάτων δεν έχουν καν στοιχειώδες λογική? μάλιστα το πιστεύουν πολλοί ανεγκέφαλοι με πτυχία που θεωρούνται “μορφωμένοι” και η γνώση τους περιορίζεται σε ότι τους έχει μάθει η μασονία !

Τι να περιμένει κάνεις όταν σε μια εποχή που είχαν ίντερνετ,έβγαλαν κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση!! και ακόμα η μεγάλη μάζα διαβάζει κήρυκες τους ψεύδους! όλες οι αριστερές σελίδες ειναι στην πρώτη θέση ακόμα! έχουν φτάσει σε σημείο να έχουν και αριστερή “λογική” που ουδεμιά σχέση έχει με το αρχαίο πνεύμα που είχε σημαία την ερευνά σε όλους τους τομείς και στην προσωπική τους ζωή,αν τους πεις τίποτα αλλα έξω απο το MATRIX θα σου πουν έλα τώρα θεωρίες συνωμοσίας και βλακείες! και όλες οι καθεστωτικές σελίδες δεν αγγίζουν τέτοια θέματα που επίσης βάζουν σε σκέψη την μάζα. Ένας υπέροχος κόσμος Απελπισίας!

https://www.aetos-apokalypsis.com/2018/06/epiuesh-se-antita-pania.html?utm_medium=social&utm_source=facebook.page&utm_campaign=postfity&utm_content=postfity7dfc1

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr