Home Greek News Ο Αρτέμης Σώρρας καταδικάστηκε το ᾽02 με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών για υπεξαίρεση και απόπειρα πώλησης αρχαίων!

Ο Αρτέμης Σώρρας καταδικάστηκε το ᾽02 με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών για υπεξαίρεση και απόπειρα πώλησης αρχαίων!

by _
0 comment 134 views

Ο Αρτέμης Σώρρας καταδικάστηκε με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών για υπεξαίρεση και απόπειρα πώλησης αρχαίων!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ!!!

GreekNewsOnDemand.com: Ο Αρτέμης Σώρρας καταδικάστηκε το ᾽02 με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών για υπεξαίρεση και απόπειρα πώλησης αρχαίων! • Απο το 1977 αναγνωρίζουν τη «μακεδονική γλώσσα» τα ΗΕ και η….ΕΛΛΑΔΑ! [ΕΓΓΡΑΦΑ]

#Greece #GreekNews #Ελλάδα #ΜακεδονικήΓλώσσα #Μακεδονία#ΑρτέμηςΣώρρας

Δείτε τη σημερινή εκπομπή του πάνω σε αυτό….

https://vimeo.com/273624174

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/855427627996627/

Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – Και για να σας δώσω εγώ να καταλάβετε, ΑΛΛΟ τα ομόλογα, που ΔΕΝ ΕΙΧΕ/ΕΧΕΙ ο Σώρρας, και ΑΛΛΟ οι…ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ που ο κάθε…ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ εκεί έξω πλασάρει ως «γνήσια ομόλογα» ενώ, στην πραγματικότητα, με αυτές έχουν γίνει οι μεγαλύτερες…ΑΠΑΤΕΣ από χρηματοοικονομικά…ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ!!! ΑΥΤΕΣ έχει ο ΣΩΡΡΑΣ!!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ!!!

Στις 25 Απριλίου 2002, ο Αρτέμης Σώρρας καταδικάζεται με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών (μαζί με έναν ακόμη) για υπεξαίρεση και απόπειρα πώλησης αρχαίων.

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 173-174-175-176-177/2002 απόφαση, η έφεση κηρύχθηκε απαράδεκτη και επιβλήθηκε στον Αρτέμη Σώρρα του Βασιλείου και της Ολυμπίας καταδίκη του σε συνολική ποινή φυλάκισης επτά μηνών εξαγοράσιμη προς 1.500 δραχμές ημερησίως για τα παραπάνω αδικήματα, που έγιναν στην Πάτρα τον Οκτώβριο του 1995 και του επιβλήθηκαν επίσης τα δικαστικά έξοδα της πρωτόδικης απόφασης που ήταν 25.000 δραχμές.

Για τη δικογραφία πατήστε ΕΔΩ.

Διαβάστε επίσης από τι σάιτ μας GreekNewsOnDemand.com τις δεκάδες άρθρα που έχουμε δημοσιεύσει για τον μεγάλο ΑΠΑΤΕΩΝΑ Αρτέμη Σώρρα Πατώντας ΕΔΩ! Το αρχείο είναι ΜΕΓΑΛΟ….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr