Home Greek News Η αδελφή μου συναντάει γνωστό πολιτκό απο τη ΝΔ στη Νέα Υόρκη και του είπε «ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!» «Παθαίνει» «έμφραγμα»!

Η αδελφή μου συναντάει γνωστό πολιτκό απο τη ΝΔ στη Νέα Υόρκη και του είπε «ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!» «Παθαίνει» «έμφραγμα»!

by _
0 comment 154 views

Greeknewsondemand.Com, Η δικιά μου η αδελφή πιάνει στα πράσα γνωστό Έλληνα πολιτικό από τη ΝΔ ονόματι…ΚΩΣΤΑΣ να ψωνίζει, μαζί με τη γυναίκα του, σε πολυτελές κατάστημα ρούχων στη Νέα Υόρκη! Όταν όμως την αδελφή μου την ρώτησε «ΠΟΙΟ κόμμα θα ψηφίζεις εσύ?? Ελπίζω το…ΔΙΚΟ ΜΑΣ!», του είπε «Τι λές βρε! Τη Χρυση ΑΥΓΗ θα ψηφίσω!» και παραλίγο να πάθει καρδιακή προσβολή!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 14.06 | 04 Ιουν. 2018


Αστιευόταν βέβαια η αδελφή μου (την λένε Τούλα), μιας και με τα πολιτικά δεν ασχολείται ΚΑΘΟΛΟΥ γιατί είναι…ΞΥΠΝΙΑ αυτή, αλλά αυτό αποδειχνύει (1ον) ότι την ώρα που η Ελλάδα υποφέρει, οι πολιτοί πάνε διακοπές και ψηνίζουν στα πιο ΑΚΡΙΒΑ και ΠΟΛΗΤΕΛΗ καταστήματα της Νέας Υόρκης (2ον) ΔΕΝ βρίσκονται στην Ελλάδα κατ’ αυτήν την τόσο κρίσιμη ώρα, και άς έχει η ΝΔ διψήφιο προβάδισμα στις δημοσκοπήσεις έναντι του ΣΥΡΙΖΑ (3ον) αυτοί οι τύποι δεν μπορούν να ανοίξουν ΚΑΝΕΝΑ διάλογο για την πολιτική στην Ελλάδα για το ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ και φτίττουν στο άκουσμα των ονομάτων των υπόλοιπων κομμάτων, όπως της…ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Γιατί?? Γιατί…ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΓΙ’ΑΥΤΟ!!!

Η αδελφή μου είπε ότι ονομάζεται…ΚΩΣΤΑΣ. Χμμμμ… ΠΟΙΟΣ Κώστας όμως??? Εσείς τι λέτε?? Περισσότερες πληροφορίες σε λίγο!….

Αυτή η συγκυρία μου θυμίζει λίγο το…ΜΟΝΑΚΟ! Έτσι δεν είναι κ…ΚΑΜΜΕΝΕ. Εσείς τι λέτε???

Όμως, εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» έχουμε… ΘΕΜΑ με τη Χρυσή Αυγή και νομίζω ότι συνοψίζεται καλύτερα στο άρθρο μας με τίτλο «ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ». Αυτό όμως είναι ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.

Δείτε τώρα το βίντεο και ανοίξτε τη ρύθμιση του ήχου που είναι μέσα στο παρακάτω πλέιγερ…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr