Home Greek News «Τσουνάμι» εναντίον Καμμένου μετά το «πεζοδρομιακό» tweet

«Τσουνάμι» εναντίον Καμμένου μετά το «πεζοδρομιακό» tweet

by _
0 comment 111 views

«Τσουνάμι» εναντίον Καμμένου μετά το «πεζοδρομιακό» tweet

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, 16:11

Το tweet του ΥΠΕΘΑ Πάνου Καμμένου που κινήθηκε περισσότερο σε λογικές… πεζοδρομίου παρά πολιτικής αντιπαράθεσης προκάλεσε την αγανάκτηση στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, έκανε τηλεφωνική παρέμβαση σε τηλεοπτική εκπομπή που μιλούσε η Μανταλένα Παπαδοπούλου και εξήγησε ότι ο ίδιος βρέθηκε στο «φουσκωτό» και όχι στο «σκάφος» του δημοσιογράφου Πρετεντέρη, ως βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αντίθετα με τον Πάνο Καμμένο «που βρέθηκε το Μονακό να ζει την μεγάλη ζωή, την ώρα που οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν αιχμάλωτοι στην Τουρκία και την ώρα που ο Τσίπρας διαπραγματεύεται να παραδώσει το ιερό όνομα της Μακεδονίας».

Ο κ. Γεωργιάδης αναφερόμενος και στις απαντήσεις μέσω twitter που δίνει ο κ. Καμμένος αναρωτήθηκε εάν «είναι υπερήφανοι οι ΑΝΕΛ για το χυδαίο ύφος του προέδρου τους; Ντροπή σας νέα κοπέλα να αποδέχεστε την χυδαιότητα». «Θα σας άρεσε να σας πει κάποιος ότι κάνετε βίζιτες;», κατέληξε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, άσκησε κριτική στον Πάνο Καμμένο. Με ανάρτησή του στο twitter, ο κ. Κικίλιας ανέφερε: «Οι Έλληνες δοκιμάζονται από τη λιτότητα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, οι 2 στρατιωτικοί μας είναι στον 4ο μήνα φυλάκισης, η άμυνα της χώρας απαιτεί συνεχή επαγρύπνηση και ο ΥΕΘΑ πάει Μονακό».

Τέλος, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μίλτιάδης Βαρβιτσιώτης, απάντησε σε οξύ τόνο στον Πάνο Καμμένο, με ανάρτησή του επίσης στο twitter κάνοντας λόγο για «λάσπη» την οποία επιλέγει για άλλη μια φορά ο κ. Καμμένος για να «καλυφθεί από την αποτυχία του». Αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Βαρβιτσιώτης:

Η «λάσπη» αποτελεί το ασφαλέστερο καταφύγιο για να καλύπτεις την αποτυχία σου. Προκαλώ εκείνους που επικαλούνται «διαλόγους» να τους δημοσιοποιήσουν και να τους δώσουν άμεσα στη δικαιοσύνη!

Διαφορετικά,θα επιβεβαιωθεί ξανά ότι προορισμός των«Αθλίων» δεν είναι το Μονακό, αλλά το Βατερλώ.

Πηγή: https://www.parapolitika.gr/article/tsounami-enantion-kammenou-meta-to-pezodromiako-tweet

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr