Home Greek News Από το Μονακό στη Μονεμβασιά με ελικόπτερο ο Καμμένος

Από το Μονακό στη Μονεμβασιά με ελικόπτερο ο Καμμένος

by _
0 comment 117 views

Από το Μονακό στη Μονεμβασιά με ελικόπτερο ο Καμμένος

ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν…διστάζει πουθενά και για τίποτα. Ανυποψίαστος για τα όσα συμβαίνουν στον «λαουτζίκο» και μαγεμένος ακόμη από την πολυτέλεια και την χλιδή του Μονακό, πήρε το πρώτο… στρατιωτικό ελικόπτερο που βρέθηκε μπροστά του και πήγε στη Μονεμβασιά. Εκεί, φυσικά δεν έλυσε θέματα της αρμοδιότητάς του που απασχολούν εντόνως το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όπως αυτό που «έλυσε» στο Μονακό σχετικά με την φόρμουλα 1, αλλά πήγε για τα εγκαίνια του διατηρητέου Φάρου της Μονεμβασιάς.

Μπανάλ καμπόσο για έναν υπουργό που μόλις κατέφθασε από το Πριγκιπάτο, αλλά… το καθήκον πάνω απ’ όλα.

Φυσικά, το στρατιωτικό ελικόπτερο, είναι ένα από τα αγαπημένα του μέσα και τα χρησιμοποιεί συχνά, αλλά μετά την συνάντηση με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο, για να συζητήσουν για τα εθνικά μας θέματα με το Μονακό (!), δεν θα μπορούσε να κάνει μια ταπεινή εμφάνιση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσο ο Καμμένος ζει το μύθο του… στην χώρα θέματα που άπτονται της αρμοδιότητάς του, όπως το Σκοπιανό ή οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί έχουν μπει στον αυτόματο πιλότο.

Πηγή: https://www.parapolitika.gr/article/apo-to-monako-sti-monemvasia-me-elikoptero-kammenos

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr