Home Greek News ΣΟΚ: Η NASA ιδρύθη από πράκτορες-Νατζιστές της CIA που δολοφόνησαν ΕΛΛΗΝΕΣ κάτα το ΔΠΠ!

ΣΟΚ: Η NASA ιδρύθη από πράκτορες-Νατζιστές της CIA που δολοφόνησαν ΕΛΛΗΝΕΣ κάτα το ΔΠΠ!

by _
0 comment 348 views

Η CIA έφτιαξε τη NASA, της οποίας οι ιδρυτές αποτελείται από ΝΑΤΖΙΣΤΕΣ, που δολοφόνησαν τους Έλληνες κάτα τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Και σήμερα τι κάνουν οι Έλληνες;;; Λατρεύουν τηNASA σαν τους αφελείς που είναι!!!

Το κίνημα της επίπεδης γης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μια «ψυχολογική επιχείριση» της CIA αλλά…Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!

ΙΔΟΥ οι…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ «πράκτορες» της CIA, τα πολλά εκατομμύρια ΚΟΡΟΪΔΑ δηλ. που συμφωνούν με και υποστηρίζουν την NASA χωρίς δεύτερη σκέψη, που ιδρύθηκε απο την ίδια την…CIA…!!!..

ΝΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΑΝ ΤΗ ΝΑΣΑ!!! ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟ Δ.Π.Π.???!!!

Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά…!!!…

Διαβάστε επίσης το άρθρο «Εκπληκτικό βίντεο – γράφημα για τους νεκρούς του Β παγκόσμιου πόλεμου που θα σας καθηλώσει (Video)» εάν τα ξεχνάτε εσείς αυτά ιδιαίτερα εν όψει των παρακάτω!!!…..

του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 21.22, 30 Mάιου 2018 | JohnKountouris.com

Αλήθεια υπάρχουν μερικοί από εσάς εκεί έξω που πιστεύετε πως το κίνημα της επίπεδης γης είναι μια «ψυχολογική επιχείρισις» (psyoppsychological operation) της CIA την στιγμή που μιλάνε για και υποστηρίζουν την επίπεδη γη όλοι οι λαοί της γης από καταβολής του κόσμου μέχρι ΣΗΜΕΡΑ;;; Ένα είναι σίγουρο: η ίδια η CIA είναι ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΑΣ NASA, και το έχει παραδεχτεί η ΊΔΙΑ!

Τι εννοώ???….

Η ΝΑΣΑ ιδρύθηκε από πρώην Νατζιστές αξιουματούς και επιστήμονες του Τρίου Ρέιχ κατόπιν εντολής της ίδιας της…ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ το 1958 όταν έπεσε στην αντίληψη της τα αποκαλυπτικά για την Ανταρκτική ευρήματα του Ναύαρχου Ρόμπερτ Μπέρντ (Robert Byrd) που είχε ανακαλύψει τότε πολλά φοβερά πράγματα που επιβεβαιώνουν την…ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ! Διαβάστε όλο το άρθρο μου με τίτλο «ΙΔΟΥ η μεγάλη ΣΥΝΩΜΟΣΊΑ των αιώνων της Συνθήκης της Ανταρκτικής που αποκρύβει την ΑΛΗΘΕΙΑ της ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΓΗΣ! ΕΝΤΑΓΜΕΝΗ σε αυτήν κι η ΕΛΛΑΔΑ!» για περισσότερα.

Λοιπόν, αυτούς τους Νατζιστές τους είχαμε φέρει αρχικά εδώ στις ΗΠΑ μετά το τέλος του Δ.Π.Π. μέσω του μυστικού προγράμματους «Operation Paperclip« (Επιχείρησις Συνδετήρ) για ευνόητους λόγους: ήταν πανέξυπνοι και επιθυμούσαμε να τους εκμεταλλευτούμε προς όφελες δικό μας. Ο επίσημος ιστότοπος της CIA επιβεβαιώνει πλέον αυτήν την ΑΛΗΘΕΙΑ (πατήστε εδώ).

Δείτε τώρα τον επίσημο ιστότοπο της CIA για του λόγου το αληθές όπου τα παραδέχεται ΟΛΑ η ίδια!!!….

Δεν ήταν μόνο αυτό, αλλά ήταν ο ίδιος ο…ΧΙΤΛΕΡ που υποστηριζόταν τότε από την…CIA και την Αμερικανική κυβέρνση -εν κρυπτώ βέβαια– και εγώ και ο συνάδελφος μου Ιωάν. Παπαζήσης ήμασταν οι πρώτοι Έλληνες δημοσιογράφοι που είχαμε γράψει για αυτό το πάρα πολύ πικρό γεγονός στην Ελεύθερη Ώρα το 2015 (πατήστε εδώ για το άρθρο). Και οι αποδείξεις μας;; Εμ…ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ του… FBI που δημοσιεύθηκαν αρχικά το Σεπτ. του 1945 που είπαν σαφώς πως δεν πέθανε ο Χίλτερ και η Εύα μετά τον πόλεμο, κτλ, αλλά τους…ΦΥΓΑΔΕΥΣΑΝ στην…ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ!!!

Διαβάστε το άρθρον μας πατώντας ΕΔΩ με τίτλον «Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΙΑΚΩΒ ΧΙΤΛΕΡ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FBI ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΜΑΤΑ»

Το είπε αυτό ακόμη κι ο…ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ! Διαβάστε και «Ο πρόεδρος Τζόν Κένεντι στο ημερολόγιό του: Δεν υπάρχουν αποχρώσες αποδείξεις ότι πέθανε στο καταφύγιό του ο Χίτλερ – [ΕΓΓΡΑΦΟ]».

Με λίγα λόγια, όλοι όσοι πιστεύετε στη ΝΑΣΑ, έχετε κάτι….ΚΟΙΝΟ με τους ανθρώπους που ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ Δ.Π.Π.  ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ…

Όλος ο κόσμος ΔΕΝ σταμάτησε να πιστεύει πριν από 500 χρόνια ότι η γη είναι επίπεδη αλλά το…ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ γιατί υπήρχε μια ύπουλη ΑΤΖΕΝΤΑ πίσω από αυτό! Και..ΤΙ -παρακαλώ– ήταν αυτή η ατζέντα;;; Εμ…Ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ «ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΣ» ΜΗΠΩΣ;;;

Τι είπε καλύτερα ο  雪男 マリノス‎ στην ομάδα Φάισμπούκ μας  ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ (Flat Earth – Greece)

Η υδρογειος και η αστροσφαιρα…είναι τα δημιουργήματα – διδασκαλίες τους που πάνω σε αυτά χτίσανε όλο αυτό το τερατούργημα – μάτριξ που ζούμε σήμερα… Μαρξισμός, δαρβινισμός, κομουνισμός κλπ και γενικα οι περισσότερες ιδεολογίες που διαμόρφωσαν τον τρόπο σκέψης μας και που έχουν κατάληξη σε -ισμός είχαν σκόπο το διαχωρισμό και την αποβλάκωση των ανθρώπων με σκοπο τον εύκολο ελεγχό τους και τα καταφέρανε ΤΕΛΕΙΑ… Όλες αυτες οι ιδεολογίες ειναι βασισμένες πάνω σε απλες αλήθειες διαπωτισμένες με μπόλικο ψέμα… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΤΟΥΣ… Καλή αρχή στους καινούργιους, αν πονάει το κεφάλι σας απο τις καινουργιες πληροφορίες ειναι επειδή ΞΕΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΖΕΣΤΕ… Η αλήθεια όμως λυτρώνει και στο τέλος θα τα καταλάβετε ΟΛΑ… Δεν υπάρχει ανθρωπος πιο έξυπνος απο τον άλλον – ΟΛΟΙ μπορούμε να καταλάβουμε τα πάντα… Αν νιώθατε κάποτε ηλίθιοι που δεν καταλαβαίνατε την “επιστήμη” τους, σκοπός αυτής της επιστήμης ήταν ακριβώς αυτός… Να μας κάνουν να νιώθουμε ηλίθιοι ωστε να δουλευουμε για αυτους, να αγοράζουμε τα προιόντα τους, να πηγαινουμε στα σχολεία τους να πιστεουμε τις βλακείες τους και να θέλουμε να γίνουμε σαν αυτούς…. Επιστήμονες…
Και τι είπε ο Απόστολος Παύλος όταν μιλούσε για τους πιστούς του Χριστού που είχαν ανταλλάξει την αλήθεια του Ευαγγελίου με το…ΨΕΜΑ;;;

Ὦ ἀνόητοι Γαλάται, τίς ὑμᾶς ἐβάσκανε τῇ ἀληθείᾳ μὴ πείθεσθαι, οἷς κατ’ ὀφθαλμοὺς Ἰησοῦς Χριστὸς προεγράφη ἐν ὑμῖν ἐσταυρωμένος;

Κοιτάξτε το παρακάτω video time lapse, δηλ., με λήψη σταθερών φωτογραφιών του ίδιου θέματος σε τακτά χρονικά διαστήματα, από το 3:45 και μετά. Αυτό το βίντεο το πάρθηκε από επίσημο κυβερνητικό σάιτ (εδώ).

Θα δείτε ότι ο Ήλιος κάνει μια περιστροφή 360 μοιρών γύρω από τη νότια ήπειρο!!! Δηλ., ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η γη που περιστρέφεται γύρω από τον Ήλιον, αλλά ο…ΗΛΙΟΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗΝ!!!  Κάτι το οποίον ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ 100 τοις 100 την «θεωρία» της…ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΓΗΣ!!!….

Ήταν ο Nikolai Καπέρνικος που εισήγαγε στην ανθρωπότητα στο ηλιακό σύστημα της… Νέας Εποχής, ενώ, ΠΡΙΝ, ΌΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΙΣΤΕΥΕ ΠΩΣ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ. Ο καθένας είχε μια γεωκεντρική κοσμοθεωρία. Αλλά μετά τις “αποκαλύψεις” του Καπρίνικου, πολλοί άρχισαν να έχουν μια ηλιοκεντρική κοσμοθεωρία, ΟΧΙ ΟΛΟΙ όμως γιατί από τότε μέχρι σήμερα παραμένει μια δυνατή παρουσία ανθρώπων, ιδιαίτερα από την επιστημονική κοινότητα, που πιστεύουν ακόμη πως η γη ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ.

Με τον Καπέρνικο όμως, για τη πρώτη φορά, είναι ο ήλιος βρίσκεται στο κέντρο του σύμπαντος και όχι στη Γη.

Μιλάμε για την παγανιστική λατρεία του Ήλιου!!!

Ήταν επίσης ο…ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ που ενέκρινε τέτοιες αντιλήψεις. Να μην πιστεύουμε τώρα κανένα…ΠΑΠΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ!!! Τι μας είπε ο Άγιος Κοσμάς;;;: ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΑΣΘΕ!!!

Ο ευρωπαϊκός «διαφωτισμός» εισήγαγε στον κόσμο ιδέες για τον κόσμο, τη ζωή καθώς και την…ΓΗΝ προερχομένες από τα…ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΑ ΣΕΚΤΑ ΤΩΝ ΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!!!

Ένα βίντεο που θα πρέπει να τερματίσει την ιδέα ότι ζούμε σε μια υδρόγειο με μια νότια ήπειρο στο κάτω μέρος που περιβάλλει τον νότιο πόλο.

-από το κανάλι jeranism

-από το Feed Your Mind

Το ότι το Αυτοκρατορικό Βυζάντιο είχε επίγνωση του Μωυσή του Κοσμογράφου τον 6ο αιώνα μ.Χ. αντικατοπτρίζεται στο γεγονός ότι ο ίδιος ο Ιουστινιανός ομίλησε ενάντια στην παγανιστική ελληνική σφαιρική άποψη του Σύμπαντος (σύμφωνα με τον Πυθάγορα) και υποδήλωνε σαφώς την ισχυρή υποστήριξη για την αντίθετη αντίληψη που οφείλεται αρχικά στον Μωυσή στη Γένεση και που κρατήθηκε έντονα από το σχολείο της Αντιόχειας όταν βροντοφώνησε τα αναθήματά του κατά του Ωριγενισμού στη Σύνοδο της Κωνσταντινούπολης το 553 μ.Χ.

Τους αρχαίους Έλληνες τους σεβόμαστε και μαθαίνουμε θαυμάσια πράγματα μέσα από τα γραπτά τους, όπως από την…ΗΛΙΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ όπου ο Όμηρος περιγράφει την γην ώς μια….ΕΠΙΠΕΔΗ ΑΣΠΙΔΑ που περιβάλλεται από τους…ΩΚΕΑΝΟΥΣ.

Διαβάστε το άρθρο μου με τίτλο «ΙΔΟΥ οι ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (Όμηρος, Ησήδιος) και μη που πίστευαν ότι η γη είναι ΕΠΙΠΕΔΗ! Ιστορικές αναφορές που σοκάρουν!» για περισσότερα.

Σε συμφωνία με την αρχιτεκτονική της Αγίας Σοφίας της Κωνσταντινούπολης που έκτισε ο αυτοκράτορας Ιουστινιανός είναι η κάθε Ορθόδοξη εκκλησία του κόσμου που μας επιδειχνύει το μοντέλο της ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΓΗΣ!  Γιατί και πώς;;; Γιατί κάθε φορά που μπαίνει κάποιος σε μια εκκλησία, το πρώτο πράγμα που βλέπει είναι ο τεράστιος…ΘΟΛΟΣ (στερέωμα, βλεπ. Γεν.1 ) πάνω από το κεφάλι του! Και ΠΟΙΟΣ -παρακαλώ!– ΕΙΝ’ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΘΟΛΟΥ??? Μα δεν είναι άλλος από τον…ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΗΜΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ!!! ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!! Δηλ., αυτό που βλέπουμε μεσ’στην εκκλησία είναι μια σε μικρογραφία εικών της δημιουργίας του κόσμου από τον Θεόν που εναπόθεσε τους ΦΩΣΤΗΡΕΣ στο…ΣΤΕΡΕΩΜΑ (ΘΟΛΟ).

Και διαβάζουμε τα εξής από το πρώτο κεφ. της Γενέσεως:

1 ΕΝ ΑΡΧΗ ΕΠΟΙΗΣΕΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΗΝ 
2 Η ΔΕ ΓΗ ΗΤΟ ΑΜΟΡΦΟΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΘΕΟΥ ΕΦΕΡΕΤΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ 
3 ΚΑΙ ΕΙΠΕΝ Ο ΘΕΟΣ ΓΕΝΗΘΗΤΩ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΓΕΙΝΕ ΦΩΣ 
4 ΚΑΙ ΕΙΔΕΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΦΩΣ ΟΤΙ ΗΤΟ ΚΑΛΟΝ ΚΑΙ ΔΙΕΧΩΡΙΣΕΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ 
5 ΚΑΙ ΕΚΑΛΕΣΕΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΦΩΣ ΗΜΕΡΑΝ ΤΟ ΔΕ ΣΚΟΤΟΣ ΕΚΑΛΕΣΕ ΝΥΚΤΑ ΚΑΙ ΕΓΕΙΝΕΝ ΕΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΕΙΝΕ ΠΡΩΙ ΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΗ 
6 ΚΑΙ ΕΙΠΕΝ Ο ΘΕΟΣ ΓΕΝΗΘΗΤΩ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΑΝΑΜΕΣΟΝ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΗ ΥΔΑΤΑ ΑΠΟ ΥΔΑΤΩΝ 
7 ΚΑΙ ΕΠΟΙΗΣΕΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΧΩΡΙΣΕ ΤΑ ΥΔΑΤΑ ΤΑ ΥΠΟΚΑΤΩΘΕΝ ΤΟΥ ΣΤΕΡΕΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΑΝΩΘΕΝ ΤΟΥ ΣΤΕΡΕΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΕΙΝΕΝ ΟΥΤΩ 
8 ΚΑΙ ΕΚΑΛΕΣΕΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΟΥΡΑΝΟΝ ΚΑΙ ΕΓΕΙΝΕΝ ΕΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΕΙΝΕ ΠΡΩΙ ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 
9 ΚΑΙ ΕΙΠΕΝ Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΣΥΝΑΧΘΩΣΙ ΤΑ ΥΔΑΤΑ ΤΑ ΥΠΟΚΑΤΩ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΕΙΣ ΤΟΠΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΑΣ ΦΑΝΗ Η ΞΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΕΙΝΕΝ ΟΥΤΩ 
10 ΚΑΙ ΕΚΑΛΕΣΕΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΞΗΡΑΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΓΜΑ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΕΚΑΛΕΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΕΝ Ο ΘΕΟΣ ΟΤΙ ΗΤΟ ΚΑΛΟΝ 
11 ΚΑΙ ΕΙΠΕΝ Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΒΛΑΣΤΗΣΗ Η ΓΗ ΧΛΩΡΟΝ ΧΟΡΤΟΝ ΧΟΡΤΟΝ ΚΑΜΝΟΝΤΑ ΣΠΟΡΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΟΝ ΚΑΡΠΙΜΟΝ ΚΑΜΝΟΝ ΚΑΡΠΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΝΑ ΗΝΑΙ ΕΝ ΑΥΤΩ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΕΓΕΙΝΕΝ ΟΥΤΩ 
12 ΚΑΙ ΕΒΛΑΣΤΗΣΕΝ Η ΓΗ ΧΛΩΡΟΝ ΧΟΡΤΟΝ ΧΟΡΤΟΝ ΚΑΜΝΟΝΤΑ ΣΠΟΡΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΟΝ ΚΑΜΝΟΝ ΚΑΡΠΟΝ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΑΥΤΩ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΕΝ Ο ΘΕΟΣ ΟΤΙ ΗΤΟ ΚΑΛΟΝ 
13 ΚΑΙ ΕΓΕΙΝΕΝ ΕΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΕΙΝΕ ΠΡΩΙ ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 
14 ΚΑΙ ΕΙΠΕΝ Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΓΕΙΝΩΣΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΕΝ ΤΩ ΣΤΕΡΕΩΜΑΤΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΩΣΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΣ ΝΥΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΗΝΑΙ ΔΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΕΝΙΑΥΤΟΥΣ 
15 ΚΑΙ ΑΣ ΗΝΑΙ ΔΙΑ ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΝ ΤΩ ΣΤΕΡΕΩΜΑΤΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΦΕΓΓΩΣΙΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΕΓΕΙΝΕΝ ΟΥΤΩ 
16 ΚΑΙ ΕΚΑΜΕΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΝ ΔΙΑ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΝ ΔΙΑ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΝΥΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 
17 ΚΑΙ ΕΘΕΣΕΝ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΝ ΤΩ ΣΤΕΡΕΩΜΑΤΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΦΕΓΓΩΣΙΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ 
18 ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΩΣΙΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΝΥΚΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΩΣΙ ΤΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΕΝ Ο ΘΕΟΣ ΟΤΙ ΗΤΟ ΚΑΛΟΝ 
19 ΚΑΙ ΕΓΕΙΝΕΝ ΕΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΕΙΝΕ ΠΡΩΙ ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ

Το ξέρετε ότι η ΝΑΣΑ και το κατεστημένο ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΦΑΝΕΡΑ τον θόλο?? Βεβαίως δεν το έχουν αναγνωρίσει για προφανείς λόγους: Αν το κάνουν αυτό, τότε θα πρέπει να παραδεχθούν το…ΑΛΑΘΗΤΟ της Βίβλου και άν το κάνουν αυτό, ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΩΜΑΤΑ οι θεωρίες τους σχετικά με τη δικά του εκδοχή της δημιουργίας του κόσμου (The “Big Bang”) κτλ. Θα αναγκαστούν να αποκηρρήξουν το «διάστημα», τους «γαλαξίες» και τους άλλους «πλανήτες» μιας και αυτά…ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΥΛΟΥ στο Ευαγγέλιον μιας και…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝ!  Θα πρέπει επίσης να παραδεχτούν ότι μας έχουν πει ένα σωρό ΨΕΜΑΤΩΝ διαχρονικά για την δήθεν «σφαιρική» γη μας. Καταλαβαίνετε πού πάει τώρα ο δικός μου ειρμός σχετικά με όλάυτά???

Αν δεν τα αναφέρει ο ίδιος ο Θεός μας τότε…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ–τελεία και παύλα. Τι…θα μου πείτε τώρα πως «ξέχασε» ο Θεός να αναφερθεί σε όλ’αυτά τα εξωβιβλικά κωσμικά αντικείμενα??? Μήπως γέρασε πολύ ο ίδιος ανα τους αιώνες και έπαθε…ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ στην πορεία???  Μήπως είναι πλέον…ΠΕΠΑΛΑΙΩΜΕΝΑΙ ΑΙ ΟΔΟΙ ΑΥΤΟΎ??? Ή μήπως απλά υπάρχουν πολλοί απο εμάς που έχουμε…ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΙΝ επειδή, όπως το έθεσε ο Απόστολος Παύλος «ἀπὸ μὲν τῆς ἀληθείας τὴν ἀκοὴν ἀποστρέψουσιν, ἐπὶ δὲ τοὺς μύθους ἐκτραπήσονται»???  ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!

Αλλά θα σας πω ένα μυστηκό….είστε όλοι έτοιμοι??…είμαστε όλοι ΑΝΑΒΑΣΜΕΝΟΙ???!!!…..οκ… είναι η ΝΑΣΑ και το κατεστημένο που, στην πραγματικότητα ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ πως η γη ειναι ΕΠΙΠΕΔΗ και ότι δεν μπορούμε καθόλου να ξεφύγουμε από αυτόν μιας και αποτελεί ένα…ΚΛΕΙΣΤΟΓΕΩΔΑΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ με βάση ένα μοντέλο ενος, ΟΧΙ «ηλιοκεντρικού», αλλά ενός…ΓΕΩΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ!!!  ΧΑΧΑΧΑ!!! ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???!!! Επίσης, η ΝΑΣΑ αναγνωρίζει κρυφά τον…ΘΟΛΟ. Διαβάστε «Όταν οι ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ απο την…NASA αντιλήφθηκαν πως…ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΡΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΟΛΟ ΓΙΑΤΙ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ…ΕΠΙΠΕΔΗ!!!» για περισσότερα.

Πατήστε όλες τις επισημασμένες λέξεις εδώ για αποδείξεις.

Αυτοί που είναι…ΔΕΙΛΟΙ και που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ βάζοντας το δικό τους λαιμό στη γραμμή, 100 τοις 100, για την ΑΛΗΘΕΙΑ είναι αυτοί που επινοούν τέτοιους…ΜΥΘΟΥΣ περι ρόλου της CIA στο κίνημα υπερ της επίπεδης γης, που λένε ότι πίσω από την επίπεδη γη είναι οι Εβραίοι, Ιεχωβάδες, Μουσουλμάνοι, κτλ., ενώ το μόνο που κάνουν είναι σκάβουν τον λάκκο τους όλο ένα και βαθύτερα εις βάρος των ίδιων καθώς και των…ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥΣ. Και άμα είσαι Έλληνας και αρνείσαι εσκκεμμένα αυτά που λέγω εδώ δημιουργώντας δικαιολογίες, ενώ ξέρεις ΚΑΛΛΙΣΤΑ ότι αυτά που γράφω εδώ είναι ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ γιατί το μόνο που κάνεις είναι να βοηθάς τους απ-ανθρώπους που έθαψαν τους δικούς σου συγγενείς και συνέλληνες και το ΔΠΠ ενώ ταυτόχρονα σκάβεις τον δικό σου λάκκο όλο ένα και…ΒΑΘΥΤΕΡΑ…

Και για να είμαστε εξηγημένοι, είναι όντως οι προαναφερόμενες θρησκευτικές ομάδες που είχαν ανέκαθεν ΔΙΚΙΟ για την μορφή της γης. Π.χ., εσείς που υποστηρίζετε την ΝΑΣΑ αλλά λένε επίσης ότι πίσω από το κίνημα της επίπεδης γης είναι οι Μουσουλμάνοι, το ξέρετε ότι η ΝΑΣΑ τρέφει μεγάλο σεβασό στο πρόσωπο ενος…ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ που έφτιαξαν το δικό χάρτη της γής πριν 1.000 χρόνια στον οποία απεικονίζεται η γη ως…ΕΠΙΠΕΔΗ??? ΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΩΩΩΩΩΩΩ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ. Ονομαζόταν Αλ Μπιρούνι και ήταν ένας διάσημος Πέρσος επιστήμων τότε.

Τώρα, αυτό δεν βγάζει νόημα εξαιτίας της φαινομενικής αντιφάσεως μεταξύ του τι υποστηρίζει η ΝΑΣΑ σχετικά με την μορφή της γης και του τι υποστήριξε ο Αλ Μπιρούνι, έτσι δεν είναι?? Αλλά ΞΕΧΝΑΤΕ τι σας είπα παραπάνω για τις ΚΡΥΦΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΝΑΣΑ, ότι, δηλαδή, η ίδια πιστεύει ΚΡΥΦΑ ότι η γή είναι…ΕΠΙΠΕΔΗ!!!  Μας το έχουν πει εμμέσως πλήν ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ αλλά άμα είσαι…ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΣ δεν θα μπορείς να διακρίνεις ποτέ τι μας λένε δια της πλαγίου οδού!

Πατήστε εδώ να διαβάσετε πως ακόμη και προς τιμήν του Αλ Μπιρούνι ονόμασαν έναν ολόκληρο….ΚΡΑΤΗΡΑ στο ΦΕΓΓΑΡΙ!!! ΧΑΧΑΧΑ!!! ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ???!!!

Άρα, καλό θα ήταν εσείς που κατηγορείτε τους «Επίπεδους» ότι υποστηρίζουν τους Μουσουλμάνους να κοιτάξετε τους δικούς σας εαυτούς στον καθρέφτη πριν κατηγορήσετε αθώους ανθρώπους για φιλο-μουσουλμανισμό, κτλ., γιατί είναι ΕΣΕΙΣ που, στην πραγματικότητα, υποστηρίζετε τους ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, όπως ο Αλ Μπιρούνι, μαζί με την…ΝΑΣΑ!!! Αλλά το παράδοξο εδώ είναι ότι είσαστε κι ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΠΕΔΟΙ -μιας και η ΝΑΣΑ, που υποστηρίζετε, έχει παραδεχτεί ότι η γη είναι επίπεδη– χωρίς να το ξέρετε!!!

Και όσο για τους ΑΣΧΕΤΟΥΣ που λένε πως οι Εβραίοι είναι πίσω από την επίπεδη γη, θα τους παρακαλέσω να διαβάσουν τα δύο παρακάτω άρθρα μου για να τελειώνουμε μια και καλή με αυτές τις ανοησίες:

Θα πάθετε τη πλάκα της ζωής σας! ΜΑΝΤΕΨΤΕ τι σημαίνει «NASA» στα…ΕΒΡΑΪΚΑ!!!

Ελάτε παιδιά να παίξουμε λίγο…μπάλα ή μήπως…Κα-ΜΠΑΛΑ…χεχεχε…

Οι ΒΙΒΛΙΚΟΙ Εβραίοι υποστηρίζουν την επίπεδη γη μιας και κατέγραψαν στην Παλιά Διαθήκη γι ‘ολ’αυτά, ενώ είναι οι Εβραίοι…ΧΑΡΑΖΟΙ, οι ΨΕΥΤΟ-ΕΒΡΑΙΟΙ που επενόησαν τον ΜΥΘΟ περι «σφαιρικής» γης δανειζόμενοι από τους Βαβυλονίους και τον Πυθάγορα τέτοιες ανόητες και άθεες ιδέες! Κι όλ’αυτά τα έχουν καταγράψει στα εντελώς ΣΑΤΑΝΙΚΑ τους βιβλία, οπώς το Ζοχάρ που τους διδάσκει τη…ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ και όχι μόνο! ΜΕ….Δ’ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΣΦΑΙΡΙΚΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ!!!

Εν κατακλείδι, όσοι υποστηρίζουν την ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΡΦΗ της γης μας, που είναι επίπεδη, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ, είτε είναι Μουσουλμάνοι, Εβραίοι, Ιεχωβάδες, κτλ., ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ…ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

Άρα, ΠΟΙΟΙ τελικά είναι οι…ΥΠΑΡΚΤΟΙ πράκτορες των προαναφερόμενων ομάδων και ΠΟΙΟΙ είν’αυτοί που λένε την ΑΛΗΘΕΙΑ εδώ??? Νομίζω ότι η απάντησις είναι αυτονόητη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!!!….

https://greeknewsondemand.com/2017/12/28/flat-earth-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%B7-%CE%B3%CE%B7-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B4%CE%B5/

https://greeknewsondemand.com/2018/05/30/%CF%83%CE%BF%CE%BA-bbc-%CE%BC%CE%AD%CE%B3%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CE%BF-%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%82-%CF%88%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA/

https://greeknewsondemand.com/2017/07/06/k%CE%B9-%CF%8C%CE%BC%CF%89%CF%82-%CE%B7-%CE%B3%CE%B7-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9/

https://greeknewsondemand.com/2017/10/01/%CE%B5%CE%B1%CE%BD-%CE%B7-%CE%B3%CE%B7-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%84%CF%8C%CF%84%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%BC%CF%80/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr