Home Greek News ΙΔΟΥ η πρακτορική δράση εκείνων των εντετελμένων προδοτών που ασελγούν στη λογική των πολιτών που θέλουν να αντιδράσουν για την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας!

ΙΔΟΥ η πρακτορική δράση εκείνων των εντετελμένων προδοτών που ασελγούν στη λογική των πολιτών που θέλουν να αντιδράσουν για την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας!

by _
0 comment 251 views

#ΠανεθνικόΣυλλαλητήριοΣτηνΑθήνα #Αθήνα #ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΓΙΑΤΗΝΜΑΚΕΔΟΝΙΑΜΑΣΣΤΟΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΙΔΟΥ η  πρακτορική δράση εκείνων των εντετελμένων προδοτών που ασελγούν στη λογική απλών ανυποψίαστων πολιτών που θέλουν να αντιδράσουν για την παράδοση του ονόματος Μπιτάκου, Μυκη , Καζακη …. αλλα το θεμα αυτο παει ακόμα βαθύτερα έτσι όπως το περιγράφω εδω στην παρέμβασή μου στο βιντεάκι τουτο.
22-5-18…ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟ 14 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ .. ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΗΓΟΥΝΤΕ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΤΕΣ ΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ…..Η κατάσταση με τους εντεταλμένους έχει ξεφύγει .. ακούστε τι συμβαίνει με τους πράκτορες που τούτη την περίοδο ηγούνται ΟΛΩΝ των κινημάτων και κομμάτων ΠΡΟΣΠΕΙΟΥΝΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ,ΣΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΚΑΤΟΧΗς ΚΑΙ ΒΙΑΙΗΣ ΚΑΤΑΛΥΣΗς ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ,ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

Πηγή >> Soukios Dimitris  | 21/5/18 ζωντανη εφαρμογη αρθρο 120

https://www.facebook.com/soukios.dimitris/videos/806163496244345/

Δείτε και διαβάστε επίσης!

Greeknewsondemand.Com: Νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα, την ημέρα της ψήφισης της συμφωνίας στη Βουλή ανακοίνωσε σήμερα η «Επιτροπή για την προστασία των δικαιωμάτων των βλαχόφωνων Ελλήνων που ζουν στα Σκόπια και για την προάσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας».

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/851912488348141/

Είναι και επίσημο…!!! ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ… Ανακοινώθηκε Πανεθνικό συλλαλητήριο στην Αθήνα την ημέρα ή ΤΗ ΝΥΧΤΑ που θα επιχείρήσουν να ψηφίσουν την ΠΑΡΑΔΟΣΗ του ΟΝΟΜΑΤΟΣ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ…!!!

 

 


#GreekNews #κυβέρνηση #Μακεδονία #Μακεδονικό #Σκοπιανό #Ελλάδα #Μακεδονία #Μακεδονικό #Σκοπιανό #ΣΥΡΙΖΑ#RepublikaGornaMakedonija #RepublikaMakedonija #RepublikaNovaMakedonija #RepublikaSevernaMakedonija #Μακεδονία #Πουτιν #Ρωσία #Σκόπια #Σκοπιανό #FYROM #GREECE #MatthewNimitz #NATO #Putin #RepublikaGornaMakedonija #RepublikaMakedonija #RepublikaNovaMakedonija #RepublikaSevernaMakedonija #RepublikaVardarskaMakedonija #Russia #ΕΕ #Ελλάδα #Μακεδονία #Μακεδονικό #Πουτιν #Ρωσία #Σκοπιανό #Ελλάδα #κυβέρνηση #Μακεδονία #ΝικοςΠαπας #Σκοπιανό #ΣΥΡΙΖΑ, #Συλλαλητήριο #ΕΥΠ #Ρουμπάτης

Ο Λευκός Πύργος, Σκόπια, Ελλάδα, ΠΓΔΜ, Μάθιου Νιμίτζ, ΗΠΑ, Τράμπ, ΣΥΡΙΖΑ, Τσίπρας, Μακεδονία, Σκοπιανό, ΕΕ, Νίκος Κότζιας, ΟΗΕ, Trump, SYRIZA, Skopje, Tsipras, Skopje, Matthew Nimitz, Macedonia, United Nations, UN, Europe, EU, the macedonian name dispute, συλλαλητήριο, Θεσσαλονίκη, Μέγας Αλέξανδρος, US, Συλλαλητήριο στην Αθήνα,

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr