Home Greek News Η Ελληνική Δικαιοσύνη έχει αποφανθεί δύο φορές πως ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ.

Η Ελληνική Δικαιοσύνη έχει αποφανθεί δύο φορές πως ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ.

by _
0 comment 144 views

ΠΑΡΕ ΝΑ ‘ΧΕΙΣ…!!! O Γεώργιος Παπαδόπουλος λυπόταν να… ξεθάψει τον Λαμπράκη!..Ο «ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ» πολιτεύτηκε με την ΕΔΑ, επειδή ήταν… ΦΤΗΝΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ!…

Εδώ και χρόνια βροντοφωνάζει ο «Στόχος», κάτι που κανείς δεν θέλει να πιστέψει και είναι άκρως επίκαιρο, αφού προχθές Τρίτη 22 Μαΐου συμπληρώθηκαν 55 χρόνια από την «Δολοφονία» του Γρηγόρη Λαμπράκη, ο οποίος τελικά πέθανε λίγες μέρες αργότερα, στις 27 Μαΐου 1963… 

Η Ελληνική Δικαιοσύνη έχει αποφανθεί δύο φορές πως ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ. Επρόκειτο για Τροχαίο, γι’ αυτό άλλωστε και οι φυσικοί αυτουργοί της άρπαξαν μικρές (σε σχέση με την υποτιθέμενη ανθρωποκτονία) ποινές: Ο Σπύρος Γκοτζαμάνης που οδηγούσε το τρίκυκλο και ο Εμμανουηλίδης που (υποτίθεται ότι χτύπησε τον Λαμπράκη με το ρόπαλο) άρπαξαν 8,5 χρόνια φυλακή κατά συγχώνευση και δεν έμειναν μέσα παραπάνω από 3 χρόνια, αποφυλακισθέντες επί 21ης Απριλίου…

Το περασμένο Σάββατο, ήρθε η ίδια η «Εφημερίδα των Συντακτών» να δικαιώσει τον «Στόχο»: Δημοσίευσε μια 4σέλιδη έρευνα από τα Αρχεία της Ασφάλειας, με τίτλο… «Πώς η Χούντα βεβήλωσε τον τάφο του Λαμπράκη». Και από την αρχή της έρευνας, οι 5 ερευνητές (Γ. Πετρόπουλος, Ν. Ζηργάνος, Ν. Χατζηδημητράκος, Κ. Μανιμανάκης και Ελ. Κατσιγιάννη) ξεκαθαρίζουν το αυτονόητο: Από την ακροαματική διαδικασία ΔΕΝ ΠΡΟΕΚΥΨΕ καμμία δολοφονία. Σύμφωνα με την Ελληνική Δικαιοσύνη, ο ήρωας της Αριστεράς Γρηγόρης Λαμπράκης ήταν θύμα τροχαίου!..

ΓΙΑΤΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΞΕΘΑΨΕΙ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ Α΄ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ;

Ενδιαφέροντα είναι και τα υπόλοιπα που αποκαλύπτουν οι 5 ερευνητές για τον τάφο του Λαμπράκη στο Πρώτο Νεκροταφείο: Ενώ ΟΛΟΙ οι συνεργάτες του (με πρώτο και καλύτερο τον Στυλιανό Παττακό, όπως ο ίδιος έχει εκμυστηρευτεί στον «Στόχο!..) πίεζαν τον Γεώργιο Παπαδόπουλο να εφαρμόσει τον Νόμο και να υποχρεώσει την οικογένεια Λαμπράκη να εκκενώσει τον τάφο μετά την πάροδο της 5ετίας (1968), ο γεννημένος για Αρχιεπίσκοπος Αρχηγός της 21ης Απριλίου εύρισκε διάφορες προφάσεις και δεν το έκανε ποτέ!.. Η λογική των συνεργατών του ήταν απλή: ΑΝ παρέμενε ο τάφος του Γρηγόρη Λαμπράκη στο Πρώτο Νεκροτραφείο, θα ήταν σαν να προσέφερε η Εθνική Κυβέρνησις ένα ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ στους κάθε λογής κομμουνιστές!..

Όμως, ο βαθύτατα χριστιανός Γεώργιος Παπαδόπουλος, αρνήθηκε κατηγορηματικά να εφαρμόσει τον Νόμο και να ξεθαφτεί ο Γρηγόρης Λαμπράκης από τον τάφο του. Το μόνο που έκανε η 21η Απριλίου (και εκεί βασίζεται ο τίτλος της έρευνας που δημοσίευσε η «Εφ.Συν») ήταν ότι οι Απριλιανοί αφαίρεσαν ένα σύμβολο Ειρήνης του Άγγλου ειρηνιστού Bertrand Russell, που υπήρχε πάνω στον τάφο και τοποθέτησαν έναν ανώνυμο Σταυρό, δηλαδή όποιος περνούσε από τον τάφο του Γρηγόρη Λαμπράκη, δεν καταλάβαινε ότι επρόκειτο για το τάφο του «Μεγάλου Αγωνιστή της Αριστεράς»!..

ΧΗΡΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ: ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΕΔΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ!..

Εκπληκτικά είναι και τα όσα αποκάλυψε στην «Εστία» της περασμένης Δευτέρας η χήρα του Λαμπράκη, κ. Ρούλα Λαμπράκη. Μιλώντας με τον Διευθυντή της εφημερίδας Μανώλη Κοττάκη, η κ. Λαμπράκη ξεκαθάρισε ότι ο Γρηγόρης ΔΕΝ ήταν κομμουνιστής αλλά κεντρώος και κατέληξε βουλευτής της ΕΔΑ από καθαρή τύχη!..

Μεταφέρουμε το επίμαχο απόσπασμα για τον Ιστορικό του Μέλλοντος…

ΡΟΥΛΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ: «Ο σύζυγός μου ήθελε να πολιτευτεί για να προσφέρει. Η Ιατρική δεν του έφθανε. Γι’ αυτό, στις εκλογές του 1961, αποτάθηκε στην Ένωση Κέντρου και ζήτησε να πολιτευθεί με τα ψηφοδέλτιά της στον Πειραιά. Στην εκλογική περιφέρεια που εξελέγετο ο ετεροθαλής αδερφός του Θόδωρος με την ΕΠΕΚ έως το 1955. Αλλά η Ένωση Κέντρου του ζήτησε 300.000 δραχμές για να πολιτευτεί. Αντιθέτως, η ΕΔΑ με την οποία επολιτεύτηκε τελικά, του ζήτησε μόνο 30.000 δραχμές»!..

Η κ. Ρούλα Λαμπράκη αποκάλυψε και κάτι άλλο ωραίο στην «ΕΣΤΙΑ» που δείχνει πώς κατάφερνε να αντιμετωπίζει εκείνες τις εποχές ο Πατριωτικός Χώρος τους μπολσεβίκους: «Ο πρώτος κομματάρχης (σ.σ.: της ΕΔΑ) του Λαμπράκη στον Πειραιά ήταν άνθρωπος της Ασφάλειας. Πήγαινε τακτικά και έδινε «ραπόρτο» στην οδό Μπουμπουλίνας, για την δράση του Λαμπράκη. Το ομολόγησε ο ίδιος στον Λαμπράκη, μετά την παραίτησή του από το Σώμα»!..

– Εφημερίδα «Στόχος»

https://www.stoxos.gr/2018/05/o_28.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr