Home Greek News ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ: ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ KAI ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ!

ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ: ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ KAI ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ!

by _
0 comment 379 views

ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ:

ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ KAI ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ!

ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΚΔΟΣΕΩΣ ΠΛΑΣΤΩΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ, ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ MIT, ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ….ΡΟΥΜΠΑΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ…!!!… 

Αναφέρει ο Ιωάννης Κουντούρης από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» | JohnKountouris.com| 28 Μάιου 2018, 14.00, ωρα Λος Άντελες

  • ΣΗΜΕΙΩΣΗ – ΔΥΝΑΜΩΣΤΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΛΈΙΓΕΡ…

https://vimeo.com/272266233

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/851148465091210/

ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Υπουργέ Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά οι Πρόξενοι σου «εξυπηρετούν» Τούρκους πράκτορες με παραεμπόριο Ελληνικών Visa Schengen από την Ουκρανία, και μην πεις ότι δεν το ξέρεις!

Παρότι συνελήφθη στην Αθήνα ο Τούρκος πράκτορας οι άνθρωποι τους στην Ελλάδα τον απελευθέρωσαν.

Η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε τον Τούρκο πράκτορα στις 22 Μαΐου 2017 στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στην Αθήνα για παραβίαση όρων, με Γαλλική Visa Schengen. Το υπουργείο δημοσίας τάξης δίνει εντολή και ο Τούρκος αφήνεται ελεύθερος. Ο υπουργός δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής το αποκρύπτει από την Βουλή και αναφέρει άλλα.

Ο υπουργός εξωτερικών της χώρας Νίκος Κοτζιάς με τις γνωστές χορευτικές ικανότητες αγκαζέ με τον υπουργό εξωτερικών της Τουρκίας, δίνει στον Τούρκο πράκτορα με χρήση εικονικών στοιχείων ΕΛΛΗΝΙΚΗ VISA SCHENGEN και μάλιστα μέσω Ουκρανίας…και με εξ’ αποστάσεως δυνατότητες γίνεται δεκτό το αίτημα του Τούρκου πράκτορα με τα πολλά πρόσωπα και την ικανότητα να βρίσκεται ταυτόχρονα στην Τουρκία, στην Ουκρανία, στην Ελλάδα ενώ αυτός βρισκόταν εν πλω.

Ο ΤΟΥΡΚΟΣ κατά τα στοιχεία από την Εισαγγελία Ρόδου εμπλέκεται σε πλαστογραφίες επιταγών και απάτη στην Ρόδο.

Όλα αυτά παρότι ο Τούρκος Πράκτορας ευεργετούμενο πρόσωπο του ΔΗΜΟΥ ΤΗΛΟΥ που επιλέγει για Πάσχα ο πρωθυπουργός της χώρας, δίνοντας στον Τούρκο άνευ αντιτίμου ολόκληρο Καταμαράν χρυσοπληρωμένο από Έλληνες φορολογούμενους.

Ακόμα δεν μάθαμε πόσο καλά πληρώθηκαν με «μαύρα» όλοι οι άνθρωποι των ΤΟΥΡΚΩΝ στην χώρα μας και εάν ήταν σε Τουρκικές Λίρες, δολάρια ή ευρώ.

OYTE ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

Πάντως καθόσον γνωρίζουμε η ΕΥΠ, ο διοικητής Γιάννης Ρουμπάτης έπραξε ότι περνούσε από το χέρι του για να δικαιολογήσει τις Τουρκικές λίρες που τον πλήρωναν για χρόνια οι Τούρκοι της TUSIAD του ΕΡΝΤΟΓΑΝ ως δημοσιογράφο-ιδιοκτήτη της EURACTIV.GR και έτσι σήμερα ο Τούρκος πράκτορας που «εξυπηρετεί» ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς μέσω Ουκρανίας

Επιβεβαιωμένα, σουλατσάρουν με την παρέα του ανενόχλητοι από την Τουρκία στην Ρόδο με ιδιωτικά Γιοτ, που εισέρχονται στην Ελληνική Επικράτεια με την βοήθεια Ελλήνων χωρίς τους απαραίτητους τελωνιακούς και διαβατηριακούς ελέγχους κατά νόμο.

ΑΥΤΟ λαμβάνει χώρα με το υπό αμερικανικής σημαίας γιοτ S/Y CANIPERU νηολογίου Delaware που έχει όμως ως έδρα την τουρκική πόλη Fethiye… όταν δεν είναι στην ΡΟΔΟ λαθραία.

Το αμερικανικό γιοτ του τούρκου πράκτορα S/Y CANIPERU έχει εισέλθει στην χώρα μας «Λαθραία» δεκάδες φορές, δίχως την απαραίτητη άδεια εισόδου… και χωρίς κανένα απολύτως έλεγχο, με την βοήθεια γνωστών προσώπων «ναυτιλιακού γραφείου» που παρέχουν νταβατζήδικες υπηρεσίες σε γιοτ Τούρκων στην Ρόδο εκμεταλλευόμενο «στενές επαφές 3ου τύπου» με τον σημερινό Υπαρχηγό του ΛΣ Γιάννη Αργυρίου που είχε για πολλά χρόνια την έδρα του στην Ρόδο.

Ο ίδιος Υπαρχηγός του ΛΣ Γιάννης Αργυρίου είναι αυτός που διώχνει ΕΛΛΗΝΕΣ επιθεωρητές όταν αυτοί πάνε να ελέγξουν τα παράνομα Τουρκικά πλοία, παρότι οι καταγγελίες βουνό!!! Όπως οι περιπτώσεις των καταμαράν «ESREF JALE» IMΟ : 9053701 το «NAZLI JALE» IMO : 8506945 και το νέο SEA STAR MAKRI” ex “AEGEAN QUEEN στην γραμμή Fethiye-Ρόδο Όλα τα πλοία ΠΑΡΑΝΟΜΑ και με σημαία Τουρκίας απρόσκοπτα κάνουν ταξίδια παρότι παράνομα. ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ το «καρα» παράνομο ΚΑΤΑΜΑΡΑΝ συμφερόντων των ίδιων ΤΟΥΡΚΩΝ πρακτόρων κάνουν ότι θέλουν στις Ελληνικές Θάλασσες αφού έχουν βρει και πληρώνουν για αυτό καλά, μάλιστα μας κοροϊδεύουν και από πάνω φτύνοντας μας… εμάς όλους που προσπαθούμε να περισώσουμε ότι μπορούμε από την κατρακύλα που έχει πάρει η χώρα μας, αναρτώντας τεραστίων διαστάσεων τουρκική σημαία στο κατάστρωμα με το μήνυμα ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΠΑΛΙ κάθε φορά που ενώ γίνονται καταγγελίες για τις παρανομίες τους στα κατά τόπους Λιμεναρχεία αυτοί καταφέρνουν να παίρνουν απόπλου παρότι «καρα» παράνομοι.

Οι Τούρκοι πράκτορες μεταφέρουν με το υπό αμερικανικής σημαίας γιότ S/Y CANIPERU άγνωστο εάν αυτά είναι ναρκωτικά, όπλα ή λαθρομετανάστες.

Το σίγουρο είναι ότι έχουν μεταφερθεί ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΒΑΛΙΤΣΑΤΑ τα οποία «εξυπηρετήθηκαν» από το υποκατάστημα της Τουρκικής τράπεζας Ziraat στην Ρόδο υπό την διεύθυνση της τουρκάλας υπηκόου HALE ALPMEN η οποία είναι συγκατηγορούμενη για κακουργήματα στην Ρόδο με τους Τούρκους πράκτορες, και σήμερα εργάζεται ως διευθύντρια στις «επιχειρήσεις» τους με άδεια παραμονής…από «κέντρο» της ΘΡΑΚΗΣ !!!

Παρότι όλα αυτά γνωστά στην διοίκηση της ΕΥΠ ο πληρωμένος με Τουρκικές Λίρες σημερινός διοικητής Γιάννης Ρουμπάτης, αφού πρώτα με εξαπάτησε στην συνέχεια για να καλύψει τα βρώμικα ίχνη του ως «καλός πασοκτζής» αντικατέστησε τον χειριστή μου τον «ΤΑΣΟ» στην ΕΥΠ και διευθυντή του κλιμακίου Ρόδου και στην θέση ενός μάχιμου έβαλε συνταξιούχους που μαζεύουν «πούλια» αντί να πιάνουν τούρκους πράκτορες, για να εξυπηρετούνται κατ ’εντολών τα συμφέροντα του Σουλτάνου τους.

ΒΑΒ., άλλη φορά, εφόσον θέλεις να μάθεις για εμένα να με παίρνεις τηλέφωνο ο ίδιος, αντρίκια, άσε τα παλιομοδίτικα κόλπα, μην ρωτάς άλλους διότι ο απόηχος φτάνει μέχρι την Δανία.

Μόνο να μην σε βρούμε κι εσένα πληρωμένο με τουρκικές λίρες να χτίζεις σπίτια … όχι στην Μαλώνα της Ρόδου, αλλά στο Λαγονησι εκεί που έλαβε «δώρο» 2 Βίλες ο Ρουμπάτης από ΟΔΗΓΟ ΣΧΟΛΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, τότε που το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ γ@μούσε και έδερνε, όπως κάνει σήμερα τους Έλληνες ο Αλέξης του «αριστερού» Σύριζα και ένας Καμμένος κάτι ηλίθιες ξανθιές που ψάχνουν απεγνωσμένα προαγωγές.

ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ,

Είναι τιμή μου και καμάρι μου να είμαι καταζητούμενος από εσάς

Μανώλης Χατζησάββας, π. πράκτορας ΕΥΠ

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ Κ. ΜΑΝΩΛΗ ΣΤΟΝ Ε.Ο.Ε….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr