«Βίασε τη μνήμη των Ποντίων»…!!! Αυτός είναι ο Αστυνομικός που ταυτοποιήθηκε για την επίθεση στον Μπουτάρη…! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ…

«Βίασε τη μνήμη των Ποντίων»…!!! Αυτός είναι ο Αστυνομικός που ταυτοποιήθηκε για την επίθεση στον Μπουτάρη…! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ…

https://www.youtube.com/watch?v=OcIWLZsVP3U

«Καταδικάζω τη βία αλλά ο Μπουτάρης βίασε τη μνήμη των Ποντίων», υποστήριξε ο συνταξιούχος αστυνομικός Σωκράτης Σιδηρόπουλος, ένα από τα άτομα, τα οποία έχουν ταυτοποιηθεί από τις αστυνομικές αρχές για την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Σήμερα».

Μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ, ο Σωκράτης Σιδηρόπουλος, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος Ποντιακού Συλλόγου Πολυδενδρίου, υποστήριξε ότι «η βία είναι καταδικαστέα και τιμωρητέα απ΄ όπου και αν προέρχεται».

Ο κ. Σιδηρόπουλος, ο οποίος υπηρέτησε στο παρελθόν στην χωροφυλακή, υποστήριξε ότι ο δήμαρχος ήρθε στην εκδήλωση «μασουλώντας», γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις από μερίδα ατόμων. «Του ζητήσαμε να φύγει αλλά δεν αποχώρησε», σημείωσε και πρόσθεσε: «Το σύνθημα ήταν φύγε, φύγε, φύγε…».

Πάντως, μέσα σε όλα τα άλλα ο κ. Σιδηρόπουλος διερωτήθηκε ακόμα εάν ο πρωθυπουργός υποστηρίζει και τα όσα λέει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης για τον Κεμάλ. Όπως ξεκαθάρισε, ο ίδιος δεν συμμετείχε καθόλου σε επεισόδια, αλλά στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα των Ελλήνων του Πόντου.

Σημειώνεται ότι είναι σε εξέλιξη προκαταρκτική εξέταση και όπως είπε ο κ. Σιδηρόπουλος, σε βάρος του ακόμα δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Πηγή >> pentapostagma.gr