Home Greek News Λογοκρισία και «ωμή» παρέμβαση στο έργο των δημοσιογράφων της ΕΡΤ

Λογοκρισία και «ωμή» παρέμβαση στο έργο των δημοσιογράφων της ΕΡΤ

by _
0 comment 133 views

Λογοκρισία και «ωμή» παρέμβαση στο έργο των δημοσιογράφων της ΕΡΤ

«Μαύρες» μέρες για την δημοσιογραφία – Κατέβασαν το δημοσίευμα που αφορούσε τις παραιτήσεις στο κλιμάκιο της ΕΥΠ στην Κομοτηνή…

«Μαύρες» μέρες που παραπέμπουν σε άλλες εποχές και καθεστώτα φαίνεται πως ζει η κρατική δημοσιογραφία στην Ελλάδα επί κυβέρνησης μάλιστα Αριστεράς και Αλέξη Τσίπρα.

Ειδικότερα, το δημοσίευμα που αναρτήθηκε την Παρασκευή (25/5) στην ιστοσελίδα της κρατικής ΕΡΤ και αφορούσε τις μαζικές παραιτήσεις στο κλιμάκιο της ΕΥΠ στην Κομοτηνή κατέβηκε σήμερα (26/5) ύστερα από «άνωθεν» όπως πληροφορούμαστε παρεμβάσεις.

Την λογοκρισία και «ωμή» παρέμβαση στο ρόλο και έργο των δημοσιογράφων αποδεικνύει και το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχει δημοσιευτεί, όπως συνηθίζεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις, κάποια σχετική ανάρτηση διάψευσης του αρχικού ρεπορτάζ.

Και πως θα μπορούσε άλλωστε από τη στιγμή που το ρεπορτάζ του συναδέλφου Παναγιώτη Ζιώγα ισχύει στο ακέραιο του και είμαστε σε θέση όχι μόνο να το επιβεβαιώσουμε αλλά και να το συνυπογράψουμε, καθώς και από το δικό μας ρεπορτάζ προκύπτουν οι ίδιες ακριβώς πληροφορίες.

Θυμηθείτε παρακάτω το δημοσίευμα:

«Υπολειτουργεί εδώ και λίγες ημέρες το κλιμάκιο της ΕΥΠ στην Κομοτηνή καθώς τα 13 από τα 15 μέλη του υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους από την προηγούμενη Δευτέρα!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι Αστυνομικοί της Κομοτηνής υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, επειδή συνάδελφοι τους από την Αθήνα ήρθαν για αιφνιδιαστικό έλεγχο, χωρίς να τους εξηγήσουν το λόγο, κάτι το οποίο θεωρήθηκε υποτιμητικό, από τα τοπικά στελέχη της ΕΥΠ με αποτέλεσμα να προχωρήσουν σε αυτή την πράξη της παραίτησης.

Υπογραμμίζουν δε -πάντοτε με ασφαλείς πληροφορίες- το γεγονός, πως δεν βρέθηκε κάτι εναντίον τους. Συνεπώς το τμήμα της Κομοτηνής έμεινε με μόλις δυο άτομα με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή ουσιαστικά να μην λειτουργεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συνδικαλιστικό όργανο των αστυνομικών του Νομού Ροδόπης, που πρόσφατα είχε και εκλογές, προς το παρόν, δεν έκανε καμία καταγγελία παρά το γεγονός ότι 13 μέλη της ένωσης του υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους από μια τόσο σημαντική υπηρεσία», αναφέρει χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα της η ΕΡΤ Κομοτηνής.

Η σελίδα της ΕΡΤ μετά την «παρέμβαση»:

Ο σχετικός σύνδεσμος:

http://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/komotini/mazikes-paraitiseis-sto-klimakio-tis-eyp-stin-komotini/

Λογοκρισία και «ωμή» παρέμβαση στο έργο των δημοσιογράφων της ΕΡΤ Κομοτηνής

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr