Home Greek News Η κυβέρνηση θέλει Μπουτάρη στο Δήμο Θεσσαλονίκης στις επόμενες εκλογές

Η κυβέρνηση θέλει Μπουτάρη στο Δήμο Θεσσαλονίκης στις επόμενες εκλογές

by _
0 comment 136 views

Η κυβέρνηση θέλει Μπουτάρη στο Δήμο Θεσσαλονίκης στις επόμενες εκλογές

Άνοιγμα στην Κεντροαριστερά

Ότι και να γίνει …εφόσον οι επικυρίαρχοι …θέλουν Μπουτάρη …Μπουτάρη θα φάμε με το ζόρι. Αυτός που έφερε το gay pride στη πόλη, που χέστηκε για τις γενοκτονίες του Κεμάλ, που ήθελε να αλλάξει το όνομα του αεροδρομίου γιατί χάσαμε, που έβαλε στα Οικονομικά του Δήμου …κατηγορούμενο για κακουργηματική απιστία …αυτός είναι ο άνθρωπος των αφεντικών. Δεν αποφασίζουμε εμείς και δεν θα μας άφηναν ποτέ να αποφασίσουμε κόντρα στα δικά τους συμφέροντα.

Οι Σύριοι που αποφάσισαν κόντρα στα συμφέροντα των αφεντικών, αυτών που λατρεύουν τον Μπουτάρη …ισοπεδώθηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη.

http://www.iefimerida.gr/news/418339/stin-kyvernisi-skeftontai-na-dosoyn-hrisma-ston-mpoytari-gia-dimo-thessalonikis
Πηγή: iefimerida.gr

Πιο ορατό από ποτέ είναι το ενδεχόμενο κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξουν στις επόμενες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τον Γιάννη Μπουτάρη για το δήμο της Θεσσαλονίκης, κάνοντας πράξη και τα περί…ανοίγματος στην Κεντροαριστερά.

Της Στέλλας Α. Γκαντώνα

Ο πρωθυπουργός, από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής το περασμένο Σάββατο έκανε σινιάλο. Μίλησε για κάποιες λανθασμένες επιλογές που έγιναν το 2014 και κάλεσε σε πλατιές συνεργασίες στην κατεύθυνση της «μεγάλης προοδευτικής αλλαγής».

Στα παραπάνω ήρθε να «κουμπώσει» η υποστήριξη κυβερνητικών και κομματικών στελεχών στον Δήμαρχο της Θεσσαλονίκης (μετά την επίθεση που δέχτηκε). Με πολλούς να συνδέουν την εν λόγω στήριξη και με την …κυοφορούμενη μάλλον απόφαση να τον στηρίξουν, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι ο κ. Μπουτάρης θα αποφασίσει να είναι υποψήφιος. Καθόλου τυχαίο, το εγκώμιο δια στόματος Αλέξη Τσίπρα από τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. Κάνοντας τα σενάρια να φουντώσουν ακόμα περισσότερο. Ο κ. Τσίπρας μάλιστα, ενημέρωσε τα μέλη της κυβέρνησης ότι τηλεφωνήθηκε με τον Γιάννη Μπουτάρη, για να συνδέσει αμέσως μετά την ταύτιση των δραστών με τη δεξιά πτέρυγα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

O Παππάς θα τον «έβλεπε» για δήμαρχο

Ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο άφησε και ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής Νίκος Παππάς, ο οποίος σε συνέντευξή του στο δελτίο ειδήσεων του kontra, όταν ρωτήθηκε αν θα τον έβλεπε ως ένα δήμαρχο που μπορούσε να κατέβει με τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε: «θα ήταν άκομψο να προαναγγείλω από το δελτίο να προαναγγείλω ποιος υποψήφιος θα στηριχθεί στις επόμενες εκλογές » για να προσθέσει ότι, το ότι «έχει πάρει πολύ θετική έκβαση σε ζητήματα που είναι κομβικά για το μέλλον της Βόρειας Ελλάδας και της Θεσσαλονίκης για τον τρόπο που πρέπει να οργανωθούμε ως κοινωνία. Για την ανοχή στο διαφορετικό και έχει μια θετική καταγραφή, τα υπόλοιπα στον καιρό τους». Λέγοντας στο τέλος με νόημα ότι ο ίδιος ήταν πάρα πολύ σαφής!

*Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr