Home Greek News Δοκιμαστική πτήση, με κυβερνήτη τον Αμερικανό πιλότο δοκιμών Commander Wilson, F-35A της Τουρκικής Αεροπορίας στο Τέξας!

Δοκιμαστική πτήση, με κυβερνήτη τον Αμερικανό πιλότο δοκιμών Commander Wilson, F-35A της Τουρκικής Αεροπορίας στο Τέξας!

by _
0 comment 223 views

Δοκιμαστική πτήση, με κυβερνήτη τον Αμερικανό πιλότο δοκιμών Commander Wilson, F-35A της Τουρκικής Αεροπορίας στο Τέξας!

Seen by O Eahatzisavvas Eah at 5:46am -του Μανώλη Χατζησάββα

Χωρίς λόγια… διότι τα είπε όλα ο Αμερικανός με 2 λέξεις.
ΚΑΜΜΕΝΕ ΤΟΝ «ΠΑΙΡΝΕΙΣ» ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ Αμερικανός φίλος μου ο οποίος μου έστειλε ένα video αρχείο που λέει πολλά, μαζί φέρνει και πονοκεφάλους. Πρόκειται για το πρώτο F-35A της Τουρκικής Αεροπορίας το οποίο πέταξε πραγματοποιώντας δοκιμαστική πτήση με κυβερνήτη τον Αμερικανό πιλότο δοκιμών Commander Wilson στις (10.05.2018) από την αμερικανική βάση NAS JRB Fort Worth. Το αεροσκάφος φέρει ουραίο αριθμό 18-0001 και είναι βαμμένο με τα χρώματα της τουρκικής αεροπορίας. ΑΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο «ΘΕΙΟΣ ΣΑΜ» ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΠΙΔΑ.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr