Home Greek News ΔΕΙΣ ΤΟΥΣ @ΝΩΜ@ΛΟΥΣ! Facebook: Στείλτε μας τις φώτο. σας τις…ΓΥΜΝΕΣ για να σας «προστατέψουμε» από την εξάπλωσή τους

ΔΕΙΣ ΤΟΥΣ @ΝΩΜ@ΛΟΥΣ! Facebook: Στείλτε μας τις φώτο. σας τις…ΓΥΜΝΕΣ για να σας «προστατέψουμε» από την εξάπλωσή τους

by _
0 comment 157 views

ΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ!!!

Facebook: Στείλτε μας της φώτο. σας τις…ΓΥΜΝΕΣ για να σας «προστατέψουμε». 

InfoWars.com: FACEBOOK: Στείλτε μας τις γυμνές σας φώτογραφίες για να εμποδίσουμε την εξάπλωσή τους στο Διαδίκτυο.

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Και να φανταστείτε ότι θα υπάρχουν άνρθρωποι που θα…ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΎΝ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ με αυτό επειδή είναι τόσο ΚΟΥΤΟΙ!!! Θα τους στέλνουν τις γυμνές τους φώτο. οι…ΠΟΥΤ@ΝΕΣ και θα το βάλουν μετά αυτό στα βιογραφικά τους ως…«προϋπηρεσία» στον κλάδο των…ΤΣΟΝΤΩΝ για να πιάσουν δουλειά εκεί!!! ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ!!! 

ΡΕ…ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥOYΝ ΕΔΩ;;; Εμ…μήπως….ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΧΡΗΣΤΕΣ ΗΔΗ;;; 

Το Facebook ζητά από τους χρήστες να στείλουν γυμνές φωτογραφίες των εαυτών τους για να τις εμποδίσουν από το να μοιραστούν δημόσια στις διάφορες πλατφόρμες της εταιρείας.

“Συνεργαζόμαστε τώρα με οργανώσεις ασφαλείας με έναν τρόπο ώστε οι χρήστες να μπορούν να υποβάλλουν φωτογραφίες που φοβούνται ότι θα μοιραστούν χωρίς τη συγκατάθεσή τους, για να μπορούμε να εμποδίσουμε την μεταφόρτωσή τους στο Facebook, το Instagram και το Messenger”, δήλωσε το Facebook. “Αυτό το πιλοτικό πρόγραμμα, ξεκινώντας από την Αυστραλία, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Η.Π.Α., επεκτείνει τα υπάρχοντα εργαλεία ώστε οι άνθρωποι να μας αναφέρουν αυτό το περιεχόμενο αν έχει ήδη μοιραστεί».

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι χρήστες του Facebook θα καλέσουν την “Hotline Porn Revenge” (Τη γραμμή Βοήθειας της Εκδίκησης των Τσόντων δηλαδή), η οποία θα τους επιτρέψει να υποβάλουν γυμνές φωτογραφίες των εαυτών τους ώστε να τις επισημάνει το Facebook για “για μη διανομή”.

Με άλλα λόγια, το Facebook θέλει να δει τις γυμνές σας φωτογραφίες για να τις «εμποδίσουν» από το να εξαπλωθούν στο Διαδίκτυο!!!

[ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΧΡΗΣΤΗ-ΚΟΡΟΪΔΟ ΤΟΥ….PLAYBook???]

Ναι το ακούσατε σωστά, το Facebook, του οποίου ο διευθύνων σύμβουλος κάποτε αποκάλεσε τους χρήστες του “ΜΑΛΑΚΕΣ” που τον εμπιστεύθηκαν με τα μυστικά τους, τώρα αναμένει να υποβάλλετε ακόμη και τις γυμνές σας φωτογραφίες για “ασφαλή διατήρηση”.

Τον Μάρτιο, ο κατεγγέλων τις δυσλειτουργίες της NSA, Edward Snowden, δήλωσε ότι το Facebook ήταν μια εταιρεία επιτήρησης που απλώς μετωνομάση ως μια εταιρεία «κοινωνικής δικτύωσης.

“Επιχειρήσεις που κερδίζουν χρήματα συλλέγοντας και πωλώντας λεπτομερή αρχεία για τις τις ιδιωτικές ζωές ανθρώπων περιγράφηκαν κάποτε σαφώς ως «εταιρείες επιτήρησης», είπε. «Η αναταξινόμησή τους ως “κοινωνικά μέσα” είναι η πιο επιτυχημένη απάτη από τότε που το Υπουργείο Πολέμου των ΗΠΑ μετωνομάσθη ως το Υπουργείο Άμυνας».

“Το Facebook βγάζει το «ψωμί» του εκμεταλλευόμενο και πωλώντας προσωπικές πληροφορίες για τις ιδιωτικές ζωές εκατομμυρίων, πολύ πιο πέρα από τις ελάχιστες λεπτομέρειες που δημοσιεύετε οικειοθελώς”, δήλωσε ο Snowden νωρίτερα αυτή τη μέρα. “Δεν είναι θύματα. Είναι… ΣΥΝΕΡΓΟΙ. ”


Πηγές:

Facebook: https://www.facebook.com/RealKitDaniels

Μέσω >> https://www.infowars.com/facebook-send-us-your-nudes-to-stop-revenge-porn/

Μετάφρασις του Ιωάννη Κουντούρη από το GreekNewsOnDemand.com

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr