Home Greek News Μεγάλοι λόγιοι του 20ου Αιών. εκτέθουν τον Ελευθέριο Βενιζέλο ως…ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ !!!

Μεγάλοι λόγιοι του 20ου Αιών. εκτέθουν τον Ελευθέριο Βενιζέλο ως…ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ !!!

by _
0 comment 863 views

Μεγάλοι λόγιοι του 20ου Αιών. εκτέθουν τον Ελευθέριο Βενιζέλο ως…ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ !!! 

Μιλάμε για τον…ΙΔΙΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ που πήρε….ΑΝΩΘΕΝ  τις διαταγές του για να καταστρέψει την….ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ μαζί με την ΙΣΧΥΝ του τότε ελληνικού κράτους…

Η πρώτη αποκάλυψις για αυτό, έρχεται από τον Πάτερ Απόστολο Γκάτσια από την Θεσσαλονίκη…

-από τον Apostel Gatsias | Πατήστε εδώ για τη πηγή

«Στὴν σελ. 87 τοῦ μοναδικοῦ ντοκουμέντου “THE WORLD CONSPIRACY -WHAT THE HISTORIANS DON’T TELL YOU! του Nicola M Nicolov” μαρτυρεῖται τὸ ὄνομα τοῦ ἀλήτη ἑβραίου πράκτορα ὠς Μπένι Ζέλος! (δυὸ λέξεις; Μπὲν = Παῖς, Ζελὸν, ἡ Σαλονίκη, ==> Σαλονικιὸς Salonician!»

Δείτε τώρα ένα απόσπασμα αυτού του βιβλίου για του λόγου το αληθές…

Μετάφρασις –

Οι Ρότσιλντ ανακοίνωσαν ότι ήταν εναντίον του ακριβώς λόγω των χριστιανικών προθέσεων. Προσωπικότητες όπως ο Ντιπαρέλι, ο Ναπολέοντας, ο πρώτος βοηθός του στρατάρχης Σούλτ, ο Μπίσμαρκ, ο Γκαμπέτα, ο Καρλ Μαρξ, ο Χερς, ο Λάσαλ, ο Βομβέλ, ο Κερένσκι, ο Τρότσκι, ο Λένιν, ο Βενι Ζέλος (Βενιζέλος) , ο Μάσαρικ και πολλοί άλλοι δημιουργήθηκαν από τη δυναστεία που τους είχε στηρίξει κρυφώς επειδή εκτελούσαν αντιχριστιανικά σχέδια.

Εἰναι ολοφάνερο ὀτι το όνομα Beni Selos παραπέμπει εις τον…ΣΥΝΗΘΗΝ ΥΠΟΠΤΟΝ –για πολλά ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ εις βάρος του ελληνικού έθνους βεβαίως!— τον Ελευθέριον τον…ΒΕΝΙΖΕΛΟΝ. Ενδεικτικόν όμως είναι ο τρόπος μετά του οποίου εγράψη το επίθετον Βενιζέλος εν τω κείμενω αυτού του βιβλίου, Beni Selos, διότι ο συγγραφεύς ήξερεν, απ᾽,ό,τι φαίνεται, ότι το όνομα τούτο είναι…ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ! Εξ ου το Beni που εγράψη χωριστά από το Selos.

Η δε δεύτερη αποκάλυψις για το ίδιο θέμα, προέρχεται από το δικό μας το ιστολόγιον, «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ», και είχε δημοσιευθεί και στην «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ»…


Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ του Κόμητα Τσερέπ Σπιριντόβιτς

–του Ιωάν. Κουντούρη • JohnKountouris.com • 19 Σεπτ. 2015 

 ***Δημοσιεύθηκε σήμερα στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ***

«Η πρόληψις είναι η καλύτερη θεραπεία…κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε…των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν»

«Η ευθύνη συνοδεύει την γνώσιν»

«Το να μη καταγγείλει κανείς σημαντικά μη αποκαληφθέντα γεγονότα στο κοινό, που άπτονται του εθνικού συμφέροντος, αυτό αποτελεί έγκλημα!»

– Υποστράτηγος Κὀμης, Τσερέπ Σπιριντόβιτς

Στο βιβλίο* του Υποστράτηγου Κὀμητα, Τσερέπ Σπιριντόβιτς (Maj.-Gen., Count Cherep-Spiridovich), απο τη Ρωσσία με τίτλο, «Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ Ή “Η ΚΕΚΡΥΜΜΕΝΗ ΧΕΙΡ”», εκδοθέν το 1926, μας παρέχει ο ίδιος τις πιο απίστευτες —και ΑΚΡΙΒΕΙΣ!— προφητίες για τις έσχατες ημέρες οι οποίες μπορούν να ρίξουν άπλετο φώς τόσο στην κατάσταση στην Αμερική όσο και…ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ και θα δούμε αργότερα τι εννοώ!

Στο πρόλογο του βιβλίου του λέει τα εξής για τον σκοπό του ίδιου:

«Αυτό το βιβλίο είναι ως επί το πλείστον για τους Εβραίους· δεν είναι εναντίον των Εβραίων. Αυτές οι επίπονες έρευνες έχουν γίνει για να ξαναγραφτεί ευσυνειδήτως η ιστορία. Όπως ο Lamartine προέτρεψε, και προειδοποίησε ο Ουάσιγκτον Irving (Ήρβινγκ). Τα αποτελέσματα παρουσιάζονται στο σκεπτόμενο κοινό για τη μεγέθυνση της ευφυΐας του, ουχί των προκαταλήψεών του. Το βιβλίο θα πρέπει να αρέσει σε Εβραίους και μη, ώστε να μπορούν να ενώσουν τα χέρια στον καθαρισμό της κοινωνίας τους απο τους εχθρούς της, είτε είναι εβραίοι συνομώτες ή μη εβραίοι συμμετέχοντες κάθε ομάδα πιο περιφρονητική από την άλλη, σύμφωνα με το σημείο τριβής.

«Οι Εβραίοι πρέπει να εκθέσουν δημοσίως τους “σατανιστές” τους, που διεφθείρουν τις χώρες στις οποίες έχουν βρει άσυλο• θα πρέπει τα έθνη να χαρακτηρίσουν ως βλαβερό κάθε Ιούδα, ο οποίος δέχεται τις δωροδοκίες των Εβραίων.»

Μέσα στο εξώφυλλο του βιβλίου του αυτού, υπάρχει μια φωτογραφία του ίδιου που τραβήχτηκε στη Ουάσιγκτον, κατόπιν προσωπικής αιτήσεως του μακαρίτη προέδρου των ΗΠΑ, Theodore Roosevelt (Θεοδώρου Ρούσβελτ), από τον φωτογράφο του. Προφανώς, ο κόμητας Σπιριντόβιτς ήταν ακόμη αναγνωρισμένος απο Αμερικανούς προέδρους για την διορατικότητά του σχετικά με τις προφητίες του. Δείτε μια εικόνα στα αριστερά της συγκεκριμένης φωτογραφίας του.

Συνεχίζουμε με την εισαγωγή του βιβλίου του για να γνωρίσουμε καλύτερα τον άνθρωπον αυτόν. Εδώ θα δούμε τι οξύεια διορατηκότητα είχε για τον κομμουνισμό και πώς χρησιμοποιεί τη σοφία του για να αποδομήσει και να εκθέσει αυτόν για αυτό που είναι:

«Ο Κόμητας Σπίρ. προέρχεται από μια ευγένεια Νορβηγών. Ο πιο μακρινός πρόγονος του, που έχει καταγραφεί στα χρονικά της ιστορίας της Ρωσίας, ήταν ο πρίγκιπας Rurik (Ρούρικ), ο οποίος, όντας ένας από τους πιο “Αντάξιους” της εποχής του, το 862 εκλήθη από τους Σλάβους εις την Νόβγκοροντ, όπου ίδρυσε μια δυναστεία, και της έδωσε την ονωμασία…”Ρωσία.”

[Δηλαδή, οι θεμελιωτές της Ρωσίας ήσαν όντως οι απόγονοι του κόμητα Σπιριντόβιτς.]

»Η Σκανδιναβική παράδοση, σε συνδυασμό με την εξαιρετική μόρφωση και εκπαίδευσή του, έχουν δοθεί στον στρατηγό Σπιρ. το πνευματικό πάθος, την εποικοδομητική ώθηση, και την εξαιρετική επιμονή απαιτείται να κάνει τις τεράστιες γνώσεις του να εξυπηρετούν τις ανάγκες του σήμερα, από παράξενη δύναμη του να προβλέψει το μέλλον, αλλά τούτο περιέρχεται στον κάθε αναγνώστη να κάνει μια πρακτική εφαρμογή αυτών, αρνούμενος να συμμετέχει στις πρακτικές, οι οποίες απασχολούν “τους εχθρούς του ανθρώποτητας”.

»Μας έχουν πει, αρκετό καιρό: “Δεν μπορείτε να αλλάξετε την ανθρώπινη φύση”· Όμως, σας λέω: η ανθρώπινη φύση μπορεί να αλλάξει· και επιπλέον: η ανθρώπινη φύση πρέπει να αλλάξει.

»Και, πώς μπορεί αυτό να αλλάξει; Ένας Δανός φιλόσοφος έδωσε τον τύπο. Μιλάει για τις παραδόσεις του συστήματος των καστών ως αναμφισβήτητα εμπόδια στην υλοποίηση της ελευθερίας και της ισότητας· αλλά προτείνει πώς τα εμπόδια αυτά μπορούν να μετατραπούν σε ευκαιρίες λέγοντας:

”Εις την φύσιν της ανισότητος, έγκειται ένα μυστικόν. Η ισότης γίνεται απάνθρωπη, υπό την αναγκαστικήν κατάργησιν της ανισότητας· η ανισότης γίνεται απάνθρωπη, όταν αμελούμε να προωθήσωμεν την ισότητα, και επι της ανισότητος ως βάσις, η ισότης πρέπει να εκτρέφεται. Η αγωνία μιας κοινωνίας προκύπτει εξ ταυτής της απλής θέσεως παρεξηγούμενη ούσα υπό των αντίθετων πλευρών.”

»Αυτά είναι τα κοσμήματα της σκέψης του αιώνα, που τυφλώνουν το κακό μάτι του μπολσεβικισμού· είθε ο κάθε αναγνώστης να τα θέσει σταθερά στο διάδημα των πράξεών του. Ο Τολστόι προφήτευσε:

»“Ένας άνθρωπος πρέπει να προέρχεται από τον Βορρά για να σώσει τον ανθρώπινο πολιτισμό.”

«Μήπως είναι ο άνθρωπος Τσερέπ Σπιριντόβιτς;;; Ποιος ξέρει;;; Διαβάστε αυτό το βιβλίο του, και ο κόσμος δεν θα φανεί ποτέ ξανά ο ίδιος σε εσάς.»

Αν θέλετε να το καταβιβάσετε απο το διαδίκτυο, εδώ ειναι!

Πάμε τώρα στο πρόλογο του εν λογῳ βιβλίου του Κόμητά μας. Εδώ λέει τα εξής και το παραθέτω στο σύνολό του:


“Θα επιβιώσει ο πολιτισμός μας;;;”

Ο κ. JD Rockefeller (Ροκφέλερ) και άλλοι διερωτώνται.

Θα επιβιώσει αν αυτό το βιβλίο διαβάζηται και και το μύνυμα αυτού διαδοθῆ.

Αλλά αν αυτό το βιβλίο καταπατῆται, σίγουρα δεν θα επιβιώσει!

Ο Κόμης Okuma (Οκούμα), ο διορατικός και έξυπνος πολιτικός άνδρας της
Ιαπωνίας, επιβεβαίωσε ότι αυτός ο πόλεμος θα οδηγήσει στο θάνατο του πολιτισμού των αριανών. Αν και ο ίδιος ξέρῃ πώς θα καταστραφεί, ο ίδιος ο πολιτισμός αυτός, ως μογγόλος, δεν το αποκάλυψε. Ως εκ τούτου, θα το κάνω εγώ.

Γιατί ένας σωρός απο τους καλύτερους βρετανούς (μεταξύ των οποίων και ο περίφημος Πρόεδρος του Τύπου της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, ο Robert Donald) γάλλους, σλάβους και άλλους συντάκτες εμένα με αποκάλεσαν «προφητική ιδιοφυια» ή “προφήτη” με “εκπληκτική”, “θαυμάσια”, “υπερφυσική”, και “θαυματουγική” διορατικότητα και διαίσθηση;;; Επειδή βρήκαν στα εφτά μου προπολεμικά βιβλία 80 περίεργες πολιτικές προβλέψεις οι οποίες επαλήθευσαν αργότερα, σαν προφητείες.

Γιατί έχει γίνει τόσο μεγάλη επιτυχία σε όλες τις προβλέψεις μου; Μόνο γιατί έχω ταπεινά συμφωνήσει με τις προειδοποιήσεις του ΣΩΤΗΡΟΣ ΗΜΩΝ (Κάτα Ιωάν. 8:44, Κάτα Ματθαίον 23:15, κλπ).

Ποτέ δεν νόμισα ότι «ξέρω καλύτερα», ή ότι θα έπρεπε να είμαι
«λιγότερο προκατειλημμένος» ή όχι και τόσο “γεμάτος φυλετικού μίσους», όπως Εκείνος.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα πάντα σχετικά με το παγκόσμιο γίγνεσθαι και το μέλλον της Αμερικής και της αριανής Φυλή είναι σαφές για μένα, ενώ όλοι οι πολιτικοί άνδρες, αρθογράφοι, ιεροκήρυκες και οι πολιτικοί είναι προβληματισμένοι.

Εδώ είναι μερικά δείγματα από αυτό. Ο Μουσολίνι σε αμηχανία, δήλωσε:

“Ωστόσο, ο λόγος του πολέμου, ο οποίος ακολούθησε την ανθρώπινη κοινωνία από την προέλευσή της ποτέ δεν έχει εξηγηθεί, και προφανώς θα πρέπει να μπει στο τομέα των ανεξήγητων θεμάτων.” (Η New York American, 3 Απρίλη 1925).

Αν ο Μουσολίνι ήταν ένας Χριστιανός, δεν θα έκαμνε τοιουτοτροπώς ένα τέτοιο χοντρό λάθος. . .

Επειδή ο ΧΡΙΣΤΟΣ είπε ξεκάθαρα ότι υπάρχει μια «σφοδρή επιθυμία δολοφονίας του Σατανά και ότι οι Εβραίοι —που είναι οι γιοι του— θα την εκτελέσουν εκ μέρους του.» Και η ιστορία, όπως θα δούμε, καθημερινά επιβεβαιώνει την προειδοποίηση αυτή του ΣΩΤΗΡΟΣ ΗΜΩΝ που φωνάζει: “Εθνικοί (μη Εβραίοι δηλ.), μακριά από τους Εβραίους!”

Το Ταλμούδ διδάσκεται σε κάθε συναγωγή στην Αμερική, και λέει τα εξής…

«Συ Εβραίε θα πατάξεις τα άλλα έθνη, τα οποία παραδίδει εις τα χείρας σου ο Κύριος». . .«ακέκτεινον τους επίλεκτους εθνικούς» (Gentiles, τους μη Εβραίους)

* Στην εφημερίδα New York Times την 17 Απριλίου 1907, εξεδόδη η πρόληψίς μου περι των δύο βαλκανικών πολέμων.


Μιλάμε εδώ για έναν άνθρωπο, που ήταν προ παντών απο όλα αφωσιομένος ορθόδοξος πιστός, που είχε αποκληθεί απο πολιτικούς ηγέτες ανα τον κόσμο ως ένας σύγχρονος Χριστιανός προφήτης με απίστευτη ακρίβεια και που είχε προβλέψει τον πρώτο Παγκόσνιο Πόλεμο ακριβώς με τον τρόπο που έγινε. Και σε αυτό το βιβλίο του, ήδη έλεγε —απο τότε (δηλ. το 1926)!— ότι οι προετοίμαζαν άλλο παγκόσμιο πόλεμο.

Αλλά για να καταλάβουμε εδώ εμείς οι Έλληνες με ποιόν έχουμε να κάνουμε, στη σελίδα 2, ο Υποστράτηγος γράφει τα εξής για τον νέο πόλεμο που ήταν προφανώς ήδη εν εξελίξει απο τότε:

«Αν η Γαλλία ακολουθή τις συμβουλές και τα έργα του Caillaux και εξοικονομή χωρίς να ακούη και των υποδείξεων ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, τότε σε πέντε ή δέκα χρόνια, όντως, θα γίνει και πάλι πλούσια χώρα. Ωστόσο στη συνέχεια, ο Rothschild (Ρότσιλντ), ο 5ος, ή ο 6ος, θα διατάξει εις όλους τους Lloyd Georges (Λόιντ Τζορτζ), Clemenceaus (Κλεμανσώ), Woodrow Wilsons (Γούντροου Γουίλσον), Beth-mann-Hollweg-Rothschilds (Ρότσιλντ), Aerenthals, Sazonovs, Sonninos, Κεμάλ-πασάδες, Βενιζέληδες, Masaryks, κτλ. αυτοῦ για να ξεκινήσουν ένα νέο παγκόσμιο πόλεμο εκ μέρους του…

»Ο Εντουάρ Ρότσιλντ, ο 5ος, εκ Παρισιοῦ, εν συνεργασία με τους 300 εβραιο-Μογγόλους του, που συνθέτουν την Παγκόσμια Κυβέρνηση (το Hidden Hand, δηλ. την Κεκρυμμένην Χείρ), έβγαλε από αυτό το Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο 100 δισεκατομμύρια δολλάρια. Φυσικά, μη λογαριάζοντας βεβαίως την αυτών «σφοδρή επιθυμία για φόνο» είναι όλο-πρόθυμοι να οργανώσουν ξανά έναν δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Τέτοιον πόλεμο ήδη τον προετοιμάζουν κατά της ευήμερης Αμερικής.

»Μπορούν εύκολα να οργανώσει οποιοδήποτε πόλεμο επιθυμούμν δια του ελέγχου της διεθνούς τύπου.

«Αν τους δόσει το πρόσταγμα το Χρηματηστήριον απο την Γουώλ Στρητ, τότε όλοι οι Προτεστάντες κήρυκες και οι εκδότες των μεγαλύτερων εφημεριδών θα ταχθούν υπέρ ενός νέου πολέμου.

– Εugene V. Debs στην γνωστή εφημερίδα “The Sun”, 4 Μάιου 1925»

Το βιβλίο αυτό είναι γεμάτο απο απίστευτες προειδοποιητικές προφητίες του Σπιριντόβιτς για την επέλαση της Νέας [Εβραϊκης] Τάξιν Πραγμάτων στον κόσμο στις οποίες θα αναφέρομαι σε επόμενα άρθρα.


* Πηγή >> Υποστράτηγος Κὀμης, Τσερέπ Σπιριντόβιτς (Maj.-Gen., Count Cherep-Spiridovich) στο βιβλίο του «Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ Ή “Η ΚΕΚΡΥΜΜΕΝΗ ΧΕΙΡ”: Τα μη αποκαλυφθέντα έτι εις την παγκόσμιαν ιστορίαν––100 ιστορικά γεγονότα εξηγημένα» του Αντιβολσεβικού Εκδοτικού Συλλόγου | 15 East 128th Street, New York | Εκδοθέν το 1926

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr