Home Greek News Φωτογραφία: Αυτή είναι η 16χρονη…ΕΒΡΑΙΑ που απέρριπτε τον «Έλληνα μακελάρη» του Τέξας. ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ!

Φωτογραφία: Αυτή είναι η 16χρονη…ΕΒΡΑΙΑ που απέρριπτε τον «Έλληνα μακελάρη» του Τέξας. ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ!

by _
0 comment 167 views

Φωτογραφία: Αυτή είναι η 16χρονη…ΕΒΡΑΙΑ που απέρριπτε τον «Έλληνα μακελάρη» του Τέξας.

https://vimeo.com/271003996

Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand:  Τώρα πυκνώνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ η πλοκή του όλου…ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΑΦΗΓΗΜΑΤΟΥ ΑΥΤΟΥ. Δηλαδή, μας λένε τώρα ότι ο νεαρός Έλληνας Δημήτρης Παγουρτζής τα «έχασε» κυριολεκτικά για μια…ΕΒΡΑΙΟΥΛΑ και…ΓΙἈΥΤΟ πήγε και «έκανε» το «μακελειό» σε εκείνο το σχολείο του Τέξας. ΠΩΠΩΠΩ! Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΟΛΙΟΥΝΤΙΑΝΗ ΠΛΟΚΗ ΕΙΝΑΙ!!! ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ…ΤΑΙΝΙΑ ΜΕΤΑ!!! ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ…ΨΕΥΤΙΚΑ!!!

Δηλάδη, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, αλλά το μήνυμα που παίρνω εγώ εδώ είναι «Ένας Έλληνας-ΤΕΡΑΣ  ΣΤΟΤΩΣΕ μια καημένη…ΕΒΡΑΙΟΥΛΑ!»

Διαβάστε το παρακάτω άρθρο και μετά τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ που εκθέτουν την όλη ΑΠΑΤΗ ΑΥΤΗ που θα βρειτε παρακάτω!….

Είναι δύσκολο να μιλήσει μία μάνα δημοσίως για το παιδί της που μόλις έχασε, ωστόσο η μητέρα της Shana Fisher συγκέντρωσε όσο κουράγιο της έχει απομείνει, αποκαλύπτοντας ότι η κόρη της ήταν το 16χρονο κορίτσι που απέρριπτε τον Έλληνα μακελάρη του Τέξας, Δημήτρη Παγουρτζή.

Το βασικό κίνητρο του 17χρονου ομογενούς φαίνεται πως ήταν η απόρριψη του κοριτσιού και του μπούλινγκ που δεχόταν από τους συμμαθητές του. Ποιο ήταν όμως αυτό το κορίτσι; Ήταν η 16χρονη Σάνα Φίσερ, η οποία αποτέλεσε το πρώτο θύμα του Δημήτρη Παγουρτζή, πριν σκοτώσει άλλους επτά συμμαθητές και δύο δασκάλους και τραυματίσει άλλα 10 άτομα.

«Δεχόταν πιέσεις για μήνες και συνέχεια απαντούσε όχι», δήλωσε η μητέρα του 16χρονου κοριτσιού, Sadie Rodriguez. «Λίγες ημέρες μετά την τελευταία απόρριψη άνοιξε πυρ στο σχολείο. Η Σάνα ήταν το πρώτο θύμα του», πρόσθεσε η μητέρα, η οποία βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.

Περιγράφοντας την κόρη της, είπε ότι ήταν ένα κορίτσι γλυκό, ντροπαλό και χαμηλών τόνων, που του άρεσαν πολύ τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. «Λίγες ημέρες πριν, είχε κλείσει τα 16», δήλωσε, προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Λίγες στιγμές μετά το μακελειό, η ίδια έγραψε στο Facebook ότι «δεν θα ξαναδώ το μωρό μου, το πρώτο μου παιδί».

Η 16χρονη Σάνα Φίσερ

Δείτε τη συμερινή μου εκπομπή για αυτό….

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/847100222162701/

Τέξας: «Ο γιος μου ήταν θύμα μπούλινγκ, πονάω για τα παιδιά που έφυγαν», λέει ο πατέρας του 17χρονου

Ένας μεγάλος αρχι-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ ο δήθεν «πυροβολισμός» σε σχολείο στο Σάντα Φε του Τέξας από τον…ΕΛΛΗΝΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΓΟΥΡΤΖΗ!

Ένας μεγάλος αρχι-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ ο δήθεν «πυροβολισμός» σε σχολείο στο Σάντα Φε του Τέξας από τον…ΕΛΛΗΝΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΓΟΥΡΤΖΗ!

Ένας μεγάλος αρχι-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ ο δήθεν «πυροβολισμός» σε σχολείο στο Σάντα Φε του Τέξας από τον…ΕΛΛΗΝΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΓΟΥΡΤΖΗ!

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr