Home Greek News ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA το ζεύγος που έχει το σάιτ Snopes.com που “ξεσκεπάζει” δήθεν τα “fake news” και βάζει στόχο την…ΕΛΛΑΔΑ!

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA το ζεύγος που έχει το σάιτ Snopes.com που “ξεσκεπάζει” δήθεν τα “fake news” και βάζει στόχο την…ΕΛΛΑΔΑ!

by _
0 comment 186 views

ΙΔΟΥ το παλιο-εβραϊκο ζευγάρι Mikkelson που «τρέχει» το σάιτ Snopes.com «που» ξεσκεπάζει δήθεν τα “fake news” (ψεύτικες ειδήσεις)…

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 14.40μμ, 19 Μάιου 2018 | JohnKountouris.com

Οι ακόλουθες πληροφορίες προέρχονται από τον κορυφαίο και έγκριτο δημοσιογράφο και πρώην υπάλληλο της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ κ Wayne Madsen. Ο κ Wayne “παλεύει” το σύστημα εδώ κα χρόνια και είναι ένας φοβερός αντινεοταξίτης. Σε άρθρο μου με τίτλο «H ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΩΡΙΏΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΎΣΕΩΝ και Η κα. ΧΊΛΑΡΙ ΚΛΊΝΤΟΝ ΠΟΥ ΖΗΜΙΏΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ!» γράφει τα εξής για αυτόν…

Ο Wayne Madsen που είναι ένας πολύ γνωστός ερευνητικός δημοσιογράφος που εκθέτει συστηματικά τις συγκαλύψεις από βαθιά μέσα στην κυβέρνηση. Έχει επίσης εργαστεί ως αξιωματικός πληροφοριών για την Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας (NSA) των ΗΠΑ και γνωρίζει βαθιά πράγματα για τις διεθνήσεις σχέσεις και τα διεθνή πολιτικά θέματα. Ο Madsen είναι ένας απίστευτος αντινεοταξίτης δημοσιγράφος καθώς και…φιλέλλην! Έχει κάνει πάρα πολλά ρεπορτάζ για τη μεγάλη μάστιγα των εν Ελλάδι μνημονίων εκθέτοντας την όλη απάτη αυτή με πολύ αγάπη και αφοσίωση προς τους Έλληνες! Πηγαίνετε στο WayneMadsenReport.com για περισσότερες πληροφορίες για τον ίδιον.

 Στο παρακάτω άρθρο του, ο κ Wayne εκθέτει και αποδομεί στον  απόλυτο βαθμό το εντελώς απατηλό εβραϊκό ζευγάρι Mikkelson που διαχειρίζεται το σάιτ Snopes.com που υποτίθεται ότι «απομυθοποιεί» τις «ψεύτικες ειδήσεις» και τις «κακές θεωρίες συνωμοσίας» ενώ, στην πραγματικότητηα, αυτό το ζεύγος έχουν εκεί στην κορυφή των αποτελεσμάτων της κάθε αναζήτησης για το κάθε -ας πούμε– κρίσιμο ζήτητμα εκεί έξω στο Διαδίκτυο που απασχολεί το ευρές κοινό. Π.χ., πληκτρολογήστε στη Google τους όρους «the JFK assassination conspiracy», δηλαδή, «η συνωμοσία της δολοφονίας του Τζόν Κένεντυ», και θα δείτε πως αυτός ο ιστότοπος θα βρίσκεται ήδη στην κορυφή των αποτελεσμάτων  της συγκεκριμένης αναζήτησης έτοιμος να «απομυθοποιήσει» την οποιαδήποτε «θεωρία συνωμοσίας» που να έχει σχέσει με την εν λόγω θεματική.  Κανείς μα…ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να βρίσκεται τόσο ψηλά στα αποτελέσματα των αναζητήσεων της Google εκτός αν είναι χτήσιμος στα χέρια της….CIA, NSA κ.ο.κ.!

Και σαν να μην φτάνουν ολ’αυτά, το Snopes.com έχει στραφεί εναντίον της….Ελλάδος προσπαθώντας να «διαψεύσει» μερικές κρισιμότατες πληροφορίες που διέρευσαν στο ευρές κοινό τόσο στην Ελλάδα όσο και σε όλον τον κόσμο εδώ που τα λέμε σχετικά με το γεγονός ότι οι Τούρκοι χρηματοδοτούν τους τρομοκράτες της ISIS και ότι χρησιμοποίησαν στο παρελθόν ακόμη και την…ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ σαν κόμβο των βρωμο-επιχειρήσεών τους σε’ κείνη την γνωνία του κόσμου! Όταν το Snopes.com, λοιπόν, έμαθε για αυτό και είδε το…ΠΛΗΘΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ του ίδιου όπως προήλθαν απευθίας από τις ελληνικές αρχές, αποφάσισε να αποδείξει αυτό ως «αναληθές»!

Εγώ δημοσίευσα άρθρο για αυτό το θέμα στις 20 Μάιου του ᾽015 με τίτλο «Πιάστηκε η ISIS μέσ᾽στην Ελλάδα!» και ανέφερα πως ήταν ο Στέφανος Χίος που κατάφερε να πρωτο-αναφέρει στην ελληνική τηλεόραση αυτό το περιστατικό (για το οποίο έχει ήδη πληροφορηθεί άπαν το Πανελλήνιον εδώ και τρία χρόνια) φιλοξενώντας στο πρόγραμμά του «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» τον υποψήφιο βουλευτή της Ελληνικής Αυγής εκ Κρήτης, κ. Γιώργο Σπιρόπουλο ο οποίος κατήγγειλε δημόσια αυτό το περισταστικό με ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ. Έγραψα τότε τα εξής…

Ο υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Αυγής εκ Κρήτης, κ. Γιώργος Σπιρόπουλος, παρουσιάστηκε πριν 3 μέρες στο πρόγραμμα ΜΑΚΕΛΙΟ του κ. Στέφανου Χίου πληρωφορώντας το κοινόν ότι μόλις έχει πιαστεί ένα καράβι των ΗΑΕ ανοιχτά της Κρήτης το οποίο ήταν γεμάτο … άκουσον-άκουσον… με ΕΙΔΙΚΑ ΕΞΕΛΙΓΜΈΝΑ ΌΠΛΑ ΤΗΣ ΗΠΑ και ΤΗΣ ΑΓΓΛΊΑΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΈΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΒΎΗ.  Μιλάμε για τεθωρακισμένα οχήματα τελευταίας τεχνολογίας και άλλα τέτοια.

Ο κ. Σπιρόπουλος επισημαίνει μάλιστα σε αυτή τη συνέντευξη ότι, μέσα στην κατοχή του πληρώματος του καραβιού αυτού,  ΔΕΝ ΥΠΉΡΧΕ ούτε ένα παραστατικο που να καταδείχει ότι αυτά τα όπλα προορίζονταν για τις κυβερνητικές αρχές της Λιβύης – διότι προορίζονται για τους….ΤΣΙΧΑΝΤΙΤΣΈΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΡΆΝΟΜΑ ΕΚΕΊ ΣΤΗΝ ΛΙΒΎΝ…ΓΙ’ ΑΥΤΌ..!!!  Η Ελληνική Αυγή ενημερώθηκε αμέσως για όλα αυτά απο τις Ελληνικές λημενικές αρχές οι οποίες ανέφεραν επίσης ότι αυτά τα όπλα, κλτ. τα είχαν καλά κρυμμένα μέσα σε κιβώτια για να μην φαίνονται καθόλου.  Το έν λόγω καράβι έλπεε ΧΩΡΙΣ ειδική ηλεκτρονική δορυφορικη σήμανση.

Δείτε τώρα το αρχικό άρθρο που έγραψε το Snopes.com για το ίδιο θέμα με τίτλο «Η Ελλάδα συλλαμβάνει όπλα που κατευθύνονται προς στρατόπεδα προσφύγων;», ένα άρθρο άκρως δυσφημιστικό καθώς και…ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ μιας και προσπάθησαν να τα «διαψεύσουν» όλα χάριν των συμφερόντων της…ΤΟΥΡΚΙΑΣ, του καλού ΣΥΜΜΑΧΟΥ των ΗΠΑ! Μιλάμε για πληροφορίες που προήλθαν απευθίας από τη Λιμενική Αρχή της Κρήτης που τα είδε ΟΛΑ οδίοις όμμασιν!…

Υπάρχουν δυστυχώς σάιτ ελληνικά που έχουν προσπαθήσει να μιμηθούν το Snopes.com με ονόματα όπως ellinikahoaxes.gr. Μιλάμε για εντελώς…ΓΕΛΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ απο πλευράς Ελλήνων μπλόγκερ του….Κ*ΛΟΥ που το παίζουν «δημοσιογράφοι σωστοί» που «βγάζουν από τις τρύπες τους» τους «κακούς συνωμοσιολόγους» και λα-λα-λα και ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ ενώ, στην πραγματικότητα, ΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΑ…ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ του ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ Snopes.com!!!

Έχει επιτεθεί στο παρελθόν και σε…ΕΜΑΣ από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» το «έγκριτο» ellinikahoaxes.gr …[και εδώ είναι όπου σκάμε σε γέλοια όλοι μαζί]…προσπαθώντας να μας αποδείξουν ως μερικούς από αυτούς που διαδίδουν τα fake news. LOL !!! Διαβάστε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ του ellinikahoaxes.gr το άρθρο μας με τίτλο «Πιο Μ@λ@Κ@ς & ΠΡΟΔΟΤΗΣ πεθαίνεις: Έλλην φοιτητής δημιούργησε αλγόριθμο που «σκανάρει» τις ψευδείς ειδήσεις» για να καταλάβετε πόσο βαθιά…ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ και πως χρησιμοποιείτε τον όρον αυτό, fake news, που δημιούργησε το…ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ για να συγκαληφθεί το μεγάλο σκάνδαλο…ΠΙΤΖΑΓΚΈΙΤ (“Pizzagate”) που αφορά τους…ΠΑΙΔΑΡΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ!

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ…ΕΡΑΝΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ Μ@Λ@ΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ellinikahoaxes.gr (πατήστε εδώ) ΓΙΑ  ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ «ΧΡΗΜΑΤΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Snopes.com. ΧΑΧΑΧΑ!!! ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ «ΜΠΡΑΒΟ» ΚΛΟΟΥΝ?? ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ….ΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ «ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ»??? ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΠΑΔΙΑ!!!

Και όσο για εσάς που έχει…ΚΙ ΣΕΙΣ πρόβλημα με τους δήθεν «συνωμοσιολόγους», οφείλω να σας πω ότι (1ον) εμείς οι τρελοί συνωμοσιολόγοι έχουμε ήδη ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ για σχεδόν…ΣΧΕΔΟΝ για ΠΑΝΤΑ, είτε μιλάμε για τη δολοφονία του Τζόν Κένεντυ είτε για το χτύπημα της 11ης Σεπτ. του 2001, κ.ο.κ. μιας και τα στοιχεία που υπάρχουν εκεί έξω στο Διαδίκτυο είναι ΠΟΛΛΑ και πολλά από αυτά προέρχονται από την ίδια την…ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και (2ον) ήταν η ίδια η CIA που δημιούργησε τη δεκ. του ᾽50 τον όρον…«ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ» για να “καταπνίξει”, μέσω του δυσφημιστού όρου αυτού για τον κάθε άνθρωπο που θα τολμούσε ποτέ να σκεφτεί…ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ, κάθε διαφωνία των Αμερικανών πολιτών, οι οποίοι αμφισβητούσαν τις ύπουλες δραστηριότητες της κυβέρνησής τους καθώς και τα φανερά της…ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.

Και τέλος, εδώ είναι όπου τίθεται το εξής ερώτημα προς τον κάθε «σωστό άνθρωπο» εκεί έξω που σιχαίνεται τους “πονηρούς” συνωμοσιολόγους: Δε μας λέτε, μήπως είστε… ΚΙ ΕΣΕΙΣ με το μέρος της…CIA σε αυτό όπως και το σιωνιστικό….Snopes.com που δυσφημεί τις…ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ιδιαίτερα όσον αφορά τις πληροφορίες που παρέχει στο ελληνικό κοινό για την…ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ??? ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ…

Δείτε τώρα το παρακάτω βίντεο όπου αποδειχνύεται το γεγονός ότι υπάρχει ακόμη σε κυκλοφορία, ανάμεσα σε τμήματα της CIA, μυστικό σημείωμα που έχει σαν σποπό να δημιουργηθεί καμπάνια δαιμονοποιήσεως έξυπνων, ΞΥΠΝΙΩΝ και καλά ενημερωμένων πολίτων με τη χρήση ενός καινούριου όρου που λέγεται…ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ (Conspiracy Theorist). Είχε σαν σκοπό να οπλοποιηθεί η φράσις “συνωμοσιολόγος” εναντίον όσων μιλούσαν εναντίον της κυβέρνησης για ευνόητους λόγους!

Και τούτο μετά από την εντελώς αποτυχημένη προσπάθεια της Επιτροπής Ουόρεν (Warren Commission) -που συστήθηκε για τη δήθεν “εξερεύνηση” των αιτιών γύρω από τη δολοφονία του προέδρου Τζόν Κένεντυ– να συγκαλήψει η ΑΛΗΘΕΙΑ περι του ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ που δολοφόνησαν τον πρόεδρο. Βλέπετε, εκείνη την εποχή, το ΜΙΣΟ των Αμερικανών πολιτών είχαν στραφεί εναντίον της κυβερνήσεως γιατί υποψιάζονταν ότι ήταν…Η ΙΔΙΑ που ήταν πίσω από τη δολοφονία του Κένεντυ!!!

https://www.youtube.com/watch?v=eLfkdquHotY

Πάμε τώρα στο άρθρο του Wayne Madsen!….

__________________________________

Η χρήση των Snopes ως αξιόπιστη πηγή είναι επικίνδυνη.  Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, ο λεγόμενος οργανισμός ελέγχου πραγματικών περιστατικών είναι στην πραγματικότητα ένα μέτωπο της CIA.
Σύμφωνα με τον ερευνητικό δημοσιογράφο Wayne Madsen, το Snopes.com δημιουργήθηκε από την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών, προκειμένου να διασπείρει παραπληροφόρηση στο διαδίκτυο και να καταπνίξει τα ανατρεπτικά σάιτ εναλακτικών ειδήσεων.

Αναφέρει το σάιτ Fellowshipoftheminds.com: Σύμφωνα με άρθρο της “Αναφοράς του Madsen” (“The Wayne Madsen Report”, WMR) της 7ης Οκτωβρίου 2016 με τίτλο «Το Snopes.com: η τελευταία προσθήκη της CIA στην παραπληροφόρηση του Διαδικτύου»:
“Στις 19 Απριλίου 2016, η WMR ανέφερε: […] Το Snopes.com διευθύνεται από το ζευγάρι της Καλιφόρνιας Barbara και David Mikkelson, το οποίο ίδρυσε την Λαογραφική Εταιρεία της Κοιλάδας του Σαν Φερνάντο (the San Fernando Valley Folklore Society) . . . Οι Mikkelsons επέλεξε το όνομα “Snopes” γιατί είναι το όνομα μιας φανταστικής οικογένειας που εμφανίζεται στα μυθιστορήματα του William Faulkner που περιλαμβάνει ένα παιδεραστή, ένα δολοφόνο, ένα δίγαμο, ένα διεφθαρμένο πολιτικό-ρατσιστή και έναν κλέφτη που ζουν στον φανταστικό νομό Yoknapatawpha στο Μισισιπή. Η ιδέα είναι να επισημανθούν όλοι όσοι στοχοποιούνται από τους Mikkelsons ως υποψήφιοι για ένταξη στην οικογένεια Snopes.  […]’
Το Snopes.com είναι έχει χαρακτητήσει δημόσια το ιστολόγιο WMR (The Wayne Madsen Report) μια “ανυπόληπτη ιστοσελίδα”.  Τίποτα δεν λέει περισσότερο “CIA” από την περιγραφή του Snopes.com για έγκυρες ειδήσεις για τον διευθυντή της CIA Τζον Μπρεννάν, ότι είναι ένας υποστηρικτής των Wahhabist και Σαουδάραβων, ως “ψεύτικες”.
Η πιο πρόσφατη συγκάλυψη της αλήθειας από την Snopes ήταν να δυσφημήσει αναφορές από την Ελλάδα ότι η Τουρκία έχει μεταφέρει όπλα, που μεταμφιέζονται ως έπιπλα, στο Ισλαμικό κράτος του Ιράκ και το Λεβάντ (ISIL) και τις συνδεδεμένες τρομοκρατικές ομάδες στη Βόρεια Αφρική και την Ευρώπη.
Η Snopes ισχυρίζεται ότι επειδή η ιστορία της αναχαίτισης από το Ελληνικό Λιμενικό Σώμα μιας αποστολής όπλων νότια της νήσου Κρήτης χρονολογείται από το 2015, δεν υπάρχει καμία εγκυρότητα για τη τουρκική σύνδεση με τις αποστολές όπλων προς τους τρομοκράτες ISIL (ISIS).  Το πλοίο που μεταφέρει τα όπλα ήταν το, με Βολιβιανή σημαία, “Haddad 1”, που λειτουργιέται από την Delta Sea Maritime της Τουρκίας. Το πλοίο ξεφόρτωσε δώδεκα κιβώτια στο αιγυπτιακό λιμάνι της Αλεξάνδρειας, μια αγαπημένη περιοχή αποστολής όπλων της…CIA. Το πλοίο, πριν σταματήσει στην Αμμόχωστο στην “Τουρκική Δημοκρατία” της Βόρειας Κύπρου, ξεφόρτωσε και άλλα τρία εμπορευματοκιβώτια στο τουρκικό λιμάνι του Iskenderun, το λιμάνι διέλευσης της αποστολής κατασχεθέντων όπλων από τις αποθήκες όπλων του Muammar Qaddafi (Μουαμάρ Καντάφι) για συριακούς επαναστάτες-τζιχαντιστές.

Ήταν η επιχείριση μεταφοράς Iskenderun που αφορούσε τον μακαρίτη πρεσβευτή των ΗΠΑ στη Λιβύη, τον κ Christopher Stevens, τον Γενικό Πρόξενο της Τουρκίας στη Βεγγάζη Ali Sait Akin, τον Διευθυντή της CIA David Petraeus και, σύμφωνα με πληροφορίες, ανώτερους συμβούλους της υπουργού Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον.
Η CIA έπρεπε να αναθέσει τον αγαπημένο της ιστοχώρο παραπληροφόρησης στο Διαδίκτυο για να κάνει «ψυχρολουσία» στις τουρκικές συνδέσεις τουρκικών όπλων με το ISIS επειδή απειλούν να εκθέσουν τις μαζικές επιχειρήσεις παράνομης διακίνησης όπλων της CIA στους τρομοκράτες ISIL που περιλάμβαναν το Turi Defense Group της Αριζόνα –μια υπόθεση που «έθαψε» η Δικαιοσύνη με εντολές της κυβέρνησης Ομπάμα και της εκστρατείας της κας Χ. Κλίντον— και άλλες συγκεκαλυμένες μεταφορές όπλων που πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με τις εντολές του “Al Hadj” κ John Brennan, βετεράνο του ισλαμικού τελετουργικού προσκυνήματος στην ιερή πόλη της Μέκκας.
Μια από τις επιχειρήσεις λαθρεμπορίου της CIA συνεπαγόταν τον κατασκευαστή όπλων Fabrique Nationale (FN) με έδρα το Βέλγιο, ο οποίος διαθέτει μια θυγατρική της CIA που ονομάζεται FNH-USA. Ένα συγκεκριμένο όπλο FN, το Fusil Automatique Léger (FAL), ήταν το πρότυπο όπλο που χρησιμοποιούσαν οι αντάρτες της Λιβύης το 2011 και το 2012, συμπεριλαμβανομένης της ομάδας-τζιχάντ που επιτέθηκε στη διπλωματική ένωση των ΗΠΑ στη Βεγγάζη στις 11 Σεπτεμβρίου 2012. Το FAL, που ονομάζεται ‘The Right Arm of the Free World’(«ο Δεξιός Βραχίονας του Ελεύθερου Κόσμου») κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, χρησιμοποιούσε μόνο τις τυποποιημένες σφαίρες του ΝΑΤΟ. Το όπλο δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ από τον Λιβυκό Στρατό, ο οποίος βασιζόταν στα σοβιετικά όπλα.  Οι ισχυρισμοί του ΝΑΤΟ ότι οι αντάρτες χρησιμοποιούσαν όπλα της Λιβύης που κατασχέθηκαν από το οπλοστάσιο του στρατού της Λιβύης και τις αποθήκες ήταν σαφώς ψευδείς.

Το Snopes αμφισβητεί τώρα τις συνδέσεις της Τουρκίας με τρομοκράτες-τζιχάντ στη Βόρεια Αφρική και την Ευρώπη. Οι φωτογραφίες, ωστόσο, δεν ψεύδονται, όπως φαίνονται παρακάτω. Πυρομαχικά και 5.000 κυνηγετικά όπλα από τον τουρκικό αντιπρόσωπο όπλων Yavex USA απεστάλησαν από την Κωνσταντινούπολη σε κιβώτια που χαρακτηρίστηκαν ως πλαστικά έπιπλα γραφείου που κατασκευάζει η τουρκική εταιρεία ‘Senyayla Plastik Sanayi ve Ticaret A / S’ της Κωνσταντινούπολης.  Η τουρκική κυβέρνηση και η CIA είχαν την ιστορία στο «εξώφυλλο περιοδικού «”εύλογης δυνατότητας άρνησής”» τους σχετικά με τα κατασχεθέντα όπλα και πυρομαχικά που ήταν έτοιμη προς δημοσιοποίηση αμέσως μετά την αναχαίτισή τους από το Ελληνικό Λιμενικό Σώμα, ότι, οι 492.000 σφαίρες των περιστροφών προορίζονταν για την εθνική αστυνομία του Σουδάν και έπρεπε να παραδοθούν μέσω του λιμανιού της Βηρυτού, του Λιβάνου και ότι τα 4900 κυνηγετικά όπλα ήταν «όπλα κυνηγιού» που προορίζονταν για Λιβανέζους πελάτες. Το “Haddad 1” έκαμνε στάσεις στα λιβυκά λιμάνια της Misrata και του Tobruk, σύμφωνα με την τουρκική κυβέρνηση, για να παραδώσει σακούς με «μίγμα τσιμέντου». Κατά τη στιγμή της αναχαιτίσεως, η Λιβύη είχε υποβληθεί σε εμπάργκο όπλων των Ηνωμένων Εθνών.
Η θυγατρική της Yavex στις ΗΠΑ βρίσκεται στο 6361 Corporate Park Circle στο Fort Myers της Φλόριντα. Είναι σαφές ότι τόσο η Yavex των ΗΠΑ, η Turi Defense Group όσο και η FN-ΗΠΑ, που σήμερα ονομάζονται FN-America, συμμετείχαν σε μια συγκεκαλυμμένη επιχείρηση λαθρεμπορίου όπλων της CIA, κατά παράβαση των εμπάργκο όπλων του ΟΗΕ που είχαν επιβληθεί στη Λιβύη και αργότερα στη Συρία με την συνεργία της Χίλαρι Κλίντον. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η FN-America λειτουργεί από μια ταχυδρομική θυρίδα στο McLean της Βιρτζίνια, κοντά στην έδρα της CIA στο Langley.

Τι θα μπορούσε να διακατείχε την Χίλαρι Κλίντον ώστε να καταστρέψει χιλιάδες ηλεκτρονικά μηνύματα του Στέιτ Ντιπάρντμεντ που μεταδίδονται, επεξεργάζονται και αποθηκεύονται στους προσωπικούς της διακομιστές;  Ίσως ήταν η ανάμειξή της σε μια μεγάλη επιχείρηση λαθρεμπορίου όπλων της CIA που είδε τα όπλα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ να μεταφέρονται σε τρομοκράτες τζιχάντ στη Λιβύη, τη Συρία και την Ευρώπη.  Ως υπουργός Εξωτερικών, η κυρία Κλίντον είχε την τελική εξουσία να εγκρίνει τις μεταφορές όπλων των ΗΠΑ στο εξωτερικό, σύμφωνα με τον νόμο περί ελέγχου των εξαγωγών όπλων (the Arms Export Control Act).
Όσον αφορά το Snopes.com, τίποτα που αναφέρουν δεν πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη. Είναι αναξιόπιστo.
Σύμφωνα με τη Wikipedia, το ζευγάρι Mikkelsons, που μένει Καλιφόρνια, δημιούργησε το site Snopes το 1995. Μέχρι τα μέσα του 2014, το ζευγάρι υπέστη διαζύγιο και η κα Barbara Mikkelson δεν έγραψε για το site “για αρκετά χρόνια”. Έτσι, ο David Mikkelson “προσέλαβε στα γρήγορα εργαζόμενους για να τον βοηθήσει με τον πίνακα μηνυμάτων του Snopes.com”. Η Barbara δεν έχει πλέον συμμετοχή στο Snopes.com.
Με άλλα λόγια, πρέπει να πιστέψουμε ότι ένας άνθρωπος, ο David Mikkelson, με “βοηθούς” που είχε μισθώσει από τον πίνακα μηνυμάτων του Snopes, καταφέρνει να δημοσιεύει συνέχεια, καθημερινά, μια σταθερή ροή ερευνητικών άρθρων. Εάν το πιστεύετε εσείς αυτό, έχω τον παροιμιώδη βάλτο στη Φλόριντα να σας πουλήσω.

-Πηγή >> https://yournewswire.com/snopes-cia-operation/ | μετάφρασις του John Kountouris από το GreekNewsOnDemand.com

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr