Home Greek News Ιδού τα επίσημα αρχεία της ισπανικής κυβέρνησης για την εκδίωξη των Εβραίων από την Ισπανία από τον βασιλιά Φερδινάνδο και τη βασίλισσα Ισαβέλλα!

Ιδού τα επίσημα αρχεία της ισπανικής κυβέρνησης για την εκδίωξη των Εβραίων από την Ισπανία από τον βασιλιά Φερδινάνδο και τη βασίλισσα Ισαβέλλα!

by _
0 comment 176 views

Ιδού τα επίσημα, προτότυπα αρχεία της ισπανικής κυβέρνησης για την εκδίωξη των Εβραίων από την Ισπανία από τον βασιλιά Φερδινάνδο και τη βασίλισσα Ισαβέλλα!

Γιατί τους Εβραίους τους εξεδίωξαν ή / και…ΘΑΝΑΤΩΣΑΝ στην Ισπανία εκείνη την περίοδο?? ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΜΝΑΝ ΤΟΤΕ ΠΟΛΛΑ….ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΙΣΠΑΝΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ…ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΘΥΣΙΩΝ!!! Αυτό εχει καταγραφεί εδώ και ΑΙΩΝΕΣ από ιστορικές πηγές από όλο τον κόσμο. ΟΜΩΣ, αυτα ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ στα παιδιά μας σήμερα στα σχολεία!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???
Δείτε το πρώτο βίντεο όπου βλέπουμε δύο Ισπανούς λογίους να μας τα εξηγουν όλα.
Στο δε δεύτερο βίντεο, επιβεβαιώνεται το γεγονός ότι οι Εβραίοι εξεδιώχθησαν 109 φορές από ΟΛΕΣ τις χριστιανικής, ευρωπαϊκές χώρες από τον 4ον Αιών. εώς της Στροφης του Αιώνος…!!!….

 https://www.youtube.com/watch?v=QMu_7tPDr7Q

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr