Home Greek News Ένας μεγάλος αρχι-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ ο δήθεν «πυροβολισμός» σε σχολείο στο Σάντα Φε του Τέξας από τον…ΕΛΛΗΝΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΓΟΥΡΤΖΗ!

Ένας μεγάλος αρχι-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ ο δήθεν «πυροβολισμός» σε σχολείο στο Σάντα Φε του Τέξας από τον…ΕΛΛΗΝΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΓΟΥΡΤΖΗ!

by _
0 comment 255 views

Ένας μεγάλος…αρχι-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ ο δήθεν «πυροβολισμός» σε σχολείο στο Σάντα Φε του Τέξας από τον…ΕΛΛΗΝΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΓΟΥΡΤΖΗ!

Διαβάστε επίσης …

ΒΟΜΒΑ: Λαμβάνουν χώρα ασκήσεις με ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ της κυβέρνησης ΧΡΟΝΙΑ στο ΙΔΙΟ σχολείο όπου «έγινε» το χθεσινό «μαλειό» στο Σάντα Φε του Τέξας!

και…

Τέξας: «Έλληνας ο δράστης» που σκόρπισε το θάνατο στο λύκειο Santa Fe – ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ!!! – #ΠυροβολισμοςΣτοΤέξας #SantaFeShooting

Διαβάστε επίσης το αποκλειστικό μας άρθρο σχετικά με το εντελώς…ΦΈΙΚ, ΨΕΥΤΙΚΟΣ δηλαδή, “πυροβολισμός” σε σχολείο της Φλόριντα 

Το πρακτοράκι του βαθέως κράτους David Hogg και η ψεύτικη ατζέντα του με σκοπό την κατάσχεση των όπλων των Αμερικανών που βασίζεται στο ΨΕΥΤΙΚΟ «πυροβολισμό» στη Φλόριδα!

ΔΕΙΤΕ πως ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΟΥΝ ΕΝΑΝ….ΕΛΛΗΝΑ -και κατ’ επέκτασιν…ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ– μπροστά στις κάμερες ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ σαν να είναι ο ίδιος…ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ…!!! ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ…ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ ΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ…ΝΤΗΛ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ. ΙΣΩΣ ΤΟΥΣ…ΕΚΒΙΆΣΑΝΕ ΓΙΑ ΚΆΠΟΙΟ ΛΟΓΟ, ΓΙ’ΑΥΤΟ.  ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΈΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙΑ…ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΕΙΣ!…ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΒΟΜΒΕΣ-ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ???!!! ΡΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ???!!!

Και το μήνυμα εδώ που περνάνε στο ευρές κοινό ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: «Να κι ένας ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ…ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΟΣΜΕ! ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ! ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ!» 

________________________________

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 20.25μμ, Εϊμαστε 10 ώρες  πίσω από την Ελλάδα | JohnKountouris.com

Στο πρώτο άρθρο μας για το σημερινό «πυροβολισμό» στο Τάξας με τίτλο «Τέξας: «Έλληνας ο δράστης» που σκόρπισε το θάνατο στο λύκειο Santa Fe – ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ!!! – #ΠυροβολισμοςΣτοΤέξας #SantaFeShooting» σας εξηγήσαμε τι γίνεται εδώ με αυτό ΨΕΥΤΙΚΟ «χτύπημα» που βρωμοκοπάει πολύ και εδώ είναι οι τελευταίες εξελίξεις πάνω στο θέμα…

  • Μερικοί συνάδελφοί μας, Ελληνες, που μένουν εδώ στις ΗΠΑ, βρήκαν το τηλέφωνο των…ΓΟΝΕΩΝ του «δράστη» Δημήτρη Παγουρτζή αλλά ΚΑΝΕΙΣ, όμως, δεν απαντάει στα τηλεφωνήματά τους!
  • Πήραν τηλέφωνο και στην τοπική τους ενορία, τον Άγιο Ηλία του Ώστιν του Τέξας, αλλά ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ δεν σηκώνει κανείς το τηλέφωνο!
  • Το παιδί αυτό, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μας από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ», προέρχεται από μια καλή ελληνική οικογένεια κι έχει και έναν πολύ καλό πατέρα που δουλεύει σκληρά για την οικογένειά του και θα μας πούν μετά πως αυτό το παιδί «τρελάθηκε» και αποφάσισε, εν μια νυκτί, να γίνει….τρομοκράτης???!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!

Δείτε τώρα τον παρακάτω χάρτη της περιοχής και της εκκλησίας…

Πάμε τώρα να διαβάσουμε την ελληνική μετάφρασή μου ενος άρθρου ενος εξαιρετικότατου σάιτ NoDisInfo.com που εκθέτει την όλη απάτη αυτή με ΣΤΟΙΧΕΙΑ…

________________________________

– Από το NoDisInfo.com 

Ενώ οι Σιωνιστές διέπραξαν τον Απρίλιο μέρχρι το Μάιο του 2018 μαζικές σφαγές στη Γάζα, ΟΙ ΙΔΙΟΙ έχουν ενορχηστρώσει τώρα έναν ψεύτο-πυροβολισμό (είναι ΣΤΗΜΕΝΟΣ!) σε λύκειο στο Τέξας, περίπου 35 μίλια έξω από το Χιούστον.

Ο αδελφός του παλαιστινίου Shaher al-Madhoon, ο οποίος σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων στα σύνορα Ισραήλ-Γάζας, αγκαλιάζει το πτώμα του σε νεκροτομείο που βρίσκεται στη βόρεια ζώνη της Γάζας. –  REUTERS/Mohammed Salem

ΑΥΤΟΙ είναι πραγματικοί πυροβολισμοί με πραγματικούς θανάτους, μαζί με αμέτρητους τραυματίες, αντίθετα από τους ΕΝΤΕΛΩΣ διεφθαρμένους, ψεύτικους «σχολικούς πυροβολισμούς», όπως αυτός του σχολείου Sandy Hoax το 2012, στο Parkland (Παρκλαντ) της Φλόριδα και τώρα ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ στη πόλη Santa Fe (Σάντα φε) του Τέξας.

Δείτε τα παρακάτω βίντεο για περισσότερα για όλ’αυτά τα 100 τοις ΣΤΗΜΕΝΑ «χτυπήματα», κτλ., που εξυπηρετούν μόνο και μόνο ΕΝΑΝ ΣΚΟΠO: την αφαίρεση των όποιων συνταγματικών δικαιωμάτων που μας έχουν μείνει στις ΗΠΑ (ιδιαίτερα με το χτύπημα της 11ης Σεπτ. του 2001) ΥΠΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΨΕΥΔΗ!

https://www.youtube.com/watch?v=AaOBgZg3cJg

https://vimeo.com/237511338

Παρόλα αυτά, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτοί οι αρχι-αχρείοι θα τολμούσαν να το κάνουν αυτό, δηλαδή, να κάνουν τέτοιο ψεύτικο χτύπημα.  Έχουν τον έλεγχο και τη δύναμη να το πράξουν και, επομένως, το ενορχηστρώνουν, ακριβώς μέσω αυτής της αρχι-αποτρόπαιας οντότητος, του πλήρως εβραϊκά ελεγχόμενου DHS (Department of Homeland Security), του Υπουργείου «Εσωτερικης Ασφάλειας» δηλαδή. Οι Σιωνισταί, εντούτοις, μπορούν να λειτουργήσουν μόνο με μία και μόνη αρχή, δηλαδή με τις δειλές σφαγές αθώων που δεν έχουν κανένα μέσο για να αντισταθούν, που είναι χωρίς τα μέσα για να πολεμήσουν επί ίσοις όροις!  Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι, κατά κανόνα, αυτά τα εγκληματικά μυαλά, απλοί κακοποιοί και φονείς, σφαγιάζουν βρέφη, καθώς, για άλλη μια φορά, η μεθοδολογία τους είναι να δολοφονήσουν τους ανυπεράσπιστους.

Λεζάντα: ένα μουσουλμανικό παιδί παιδί που δολοφονήθηκε από τους Σιωνιστές, πεθαίνει από ασφυξία από δακρυγόνα

 

Αυτό εξηγεί τις βάσεις του «πυροβολισμού» σε σχολείο του Σάντα Φε του Τέξας που δεν είναι τίποτε άλλο από ένα μεγάλο..ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ!

Η αλήθεια  είναι ότι εμπρόκειτο για…ΑΣΚΗΣΗ, και ο εκπρόσωπος του Σερίφηδων εκείνης της περιοχής το αποδεικνύει λέγων: «Έχουμε εδώ μια ανταπόκριση πολλαπλών υπηρεσιών λίγο πριν τις 8:00πμ.» Τώρα, πώς θα μπορούσαν όλες οι συντονισμένες οργανώσεις να το πράξουν, εκτός αν είχει…ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ αυτό αρκετά εκ των προτέρων;;;  Το γεγονός είναι ότι είναι προφανώς…ΑΔΥΝΑΤΟΝ και το ξέρει όλος ο κόσμος!

Μετάφρασις τουίτ της γνωστής δημοσιογράφου κας Laura Loomer: «Σύμφωνα με το Sky News, φοιτητές στο λύκειο στο Σάντα Φε που μόλις δέχτηκε πυροβολισμούς είχαν συμμετάσχει, πριν 2 εβδομάδες ,σε μια μια «άσκηση ενεργού σκοπευτή». Φαίνεται πως αυτοί οι πυροβολισμοί συμβαίνουν πάντοτε αμμέσως μετά από αυτές τις «ασκήσεις ενεργών σκοπευτών….»

Παρεμπιπτόντως, η άσκησις χρησιμοποιήθηκε για να «προετοιμάσει» τους μαθητές και τους δασκάλους για τους…ΡΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ…

Δείτε αυτήν την εικόνα της γυναίκας με γκρι χρώμα με τα κομμένα ξανθά μαλλιά.  Αυτή πρόκειται σίγουρα για…ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ και μπορεί να ιδωθεί και σε άλλες εικόνες φέρουσα μια συσκευή κινητής επικοινωνίας.

Δείτε εδώ την συντονίστρια που λειτουργεί εν σχέσει με το λεωφορείο, το οποίο αποτελεί συστατικό μέρος της…ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ:

Μην έχετε καμία αμφηβολία, είναι Η ΙΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ! ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ είναι που παίρνει τόσο παρασιτικά το μισθό της από τα φορολογικά εισοδήματα των Αμερικανών πολιτών για λογαριασμό του DHS [του βαθέος κράτους ουσιαστικώς].

Παρ ‘όλα αυτά, δεν υπάρχει ούτε μια έγκυρη εικόνα ενός πραγματικού τραυματία, που να υποφέρει από πόνο, σοκ, κτλ., ή οποιουδήποτε που να αιμορραγεί ή να τραυματίζεται σοβαρά. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ «ΑΙΜΑΤΑ» ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ»???!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ «ΝΕΚΡΟΙ»???!!!

Υπάρχουν αμέτρητα οχήματα έκτακτης ανάγκης που βρέθηκαν στο σημείο του «εγκλήματος» και πολλά ελικόπτερα, τουλάχιστον τρία από αυτά, και ΚΑΝΕΝΑ από τα οποία δεν λειτούργησε για λογαριασμό όσων τραυματίστηκαν σοβαρά. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ??? Τα ασθενοφόρα είναι ΑΔΕΙΑ.  ΤΙΠΟΤΑ δεν συμβαίνει εδώ.

Είναι προφανές ότι όλοι οι μάρτυρες είναι ηθοποιοί, ηθοποί-…ΚΡΙΣΕΩΣ που δουλεύουν για το Υπουργείου «Εσωτερικής Ασφάλειας».  Κανείς δεν είναι σε κατάσταση σοκ.  Δεν υπάρχει αδρεναλίνη που να τρέχει εδώ, γιατί ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗΚΕ ΕΔΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΓΙ’ΑΥΤΟ.  Παρά ταύτα, ωστόσο, οι άνθρωποι μιλάνε κάθε είδους ανοησίες, όπως «Κάτι πρέπει να γίνει» και ότι είναι τα «όπλα είναι το πρόβλημα εδώ» και «Τίποτα δεν θα συμβεί μέχρι να γίνει κάτι». Λένε όλο ΜΠΟΥΔΕΣ!

Έχει δίκιο το παιδί στην παραπάνω εικόνα, ΑΣΚΗΣΗ ήταν, και το ξέρουν ΚΑΛΛΙΣΤΑ όλοι αυτοί οι ψεύτικοι πενθώντες!

Δείτε το…ΧΑΖΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ αυτής της κοπέλας αφού της ρωτήθηκε μια κύρια ερώτηση από δημοσιογράφο.  Δεν είχε άλλη επιλογή παρά να αντιπροσωπεύει, εμφανώς, τα στοιχεία μέσα στο υποσυνείδητο μυαλό της, όπως ισχύει για όλους εκείνους που κατασκευάζουν τέτοιες πλαστές ιστοριούλες. ΔΕΙΤΕ πως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να κοιτάξει ΚΑΤΑΜΑΤΑ τους δημοσιουγράφους:

Η σκηνοθέτησις είναι προφανής σε αυτό το βίντεο.  Κανείς δεν μπορεί να την αμφισβητήσει.  Αυτή είναι μια φάρσα, ένα…ΧΟΑΞ, δεν υπάρχει καμία άλλη πιθανότητα. Το γεγονός είναι ότι αυτή η νέα κοπέλα είναι η μπροστινή όψις αυτού του ψεύτικου περιστατικού, κι έρχεται η ίδια πλήρης με το πουκάμισό της που περνάει υποσεινήδητα μηνύματα στο κοινό με το λογότυπο του…Batman (Θυμηθείτε εκείνο τον…ΑΛΛΟΝ ψευτο-πυροβολισμό σε κινηματογράφου στο Ντένβερ το 2012 κατα την προβολή της τότε καινούριας ταινίας του…ΜΠΑΤΜΑΝ!)–

Εν ολίγοις, ενώ οι Σιωνισταί και οι πρόθυμοι σύμμαχοι τους διαπράττουν αυτή την απάτη, οι άνθρωποι σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή σφαγιάζονται συστηματικά: όπως ο άνθρωπος αυτός, που πυροβολήθηκε στο στήθος από τους κλέφτες, τους κακοποιούς και τους γκάνγκστερους του παράνομου σιωνιστικού κράτους:

Πού είναι οι νεκροί και τραυματίες από το σημερινό πυροβολισμό ρε παιδιλά???!!! Δεν μπορούν να βρεθούν…ΠΟΥΘΕΝΑ..!!!…

Πηγή: https://nodisinfo.com/santa-fe-school-shooting-in-texas-is-an-arch-zionist-distraction-and-total-absolute-fake/ 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΑΡΘΡΟ ΟΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΑ ΕΞΗΣ!….

Τέξας: «Έλληνας ο δράστης» που σκόρπισε το θάνατο στο λύκειο Santa Fe – ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ!!! – #ΠυροβολισμοςΣτοΤέξας #SantaFeShooting

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ!!! ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ…ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΤΛ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ…ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ «ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ» ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ ΕΝΩ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΞΥΠΝΗΣΕΙ  ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ «ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ» ΕΙΝΑΙ…ΣΤΗΜΜΕΝΟΙ 100 ΤΟΙΣ 100 ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…!!!…

-του Ιωαν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 15.00μμ | 18 Μαιου 2018 | JohnKountouris.com

Σχόλια απο τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ: Αλήθεια ρε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ από το «ΠΡΩΤΟ-ΓΚΑΦΑ» τα πιστεύετε εσείς αυτά ενώ, στην πραγματικότητα, όλοι αυτοί οι δήθεν «πυροβολισμοι» και «τρομοκρατικές επιθέσεις« όπου κι αν συμβαίνουν στον κόσμο, είναι…ΣΤΗΜΕΝΑ ΟΛΑ 100% από το αμερικανικό βαθύ κράτος για να εισαγάγουν τη…ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ στον κόσμο??? Αλήθεια ρε βλαμμένοι πιστεύετε ότι μπορεί ένας…ΕΛΛΗΝΑΣ να συγκριθεί με…ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ–πόσο  μάλλον ένα μικρό παιδι???!! ΤΟΣΟ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ ΕΣΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟ??? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΡΑΓΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟ-ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥ…ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΡΟΥΜΠΑΤΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΘΕΝ «ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΠ»! ΔΙΑΒΑΣΤΕ KAI ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΚΥΠΑΤΖΗΔΩΝ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΠ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΜΠΑΤΗ» ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΌΣΟ ΣΤΟ…ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΔΩ ΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ, ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ («επιβεβαιώντας» και «αναδημοσιεύοντας» ψευτο-δημοσιεύματα του ΜΑΦΙΟΦΟΥ ΚΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ) ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ….ΗΠΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ «ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ» ΣΕ ΈΝΑΝ…ΕΛΛΗΝΑ ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ!!!

Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ είναι το ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΑΙΤ στον κόσμο που έχει εκθέσει όλες αυτές τις δήθεν «τρομοκρατικές επιθέσεις» ως αυτό που είναι…ΣΤΗΜΕΝΕ ΘΕΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ «ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ»…ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ»!!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΠΡΤΟ-ΘΕΜΑ» ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟ…ΚΑΤΑΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΚΙ ΟΙ….ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ??? ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ…ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ??? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΑΚΟΜΗ, ΣΑΝ ΕΝΘΟΣ, ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΤΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ…ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!! ΓΙ’ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΜΕΝΟΥ ΣΟΟΥ…!!!

Πληκτρολογήστε, ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, στη μηχανή αναζήτησης αυτού του ιστολογίου (πάνω δεξία, τους όρους, «πυροβολισμός», «επιθεση», «χτύπημα», κτλ., και ΕΚΕΙ θα βρειτε ΟΛΗ την αλήθεια για αυτά τα δήθεν «τρομοκρατικά χτυπήματα»!!! ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ!!!

Διαβάστε τη συνέχεια από το «Πρώτο-Θέμα.»

Τέξας: «Έλληνας ο δράστης» που σκόρπισε το θάνατο στο λύκειο Santa Fe – ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ!!! – #ΠυροβολισμοςΣτοΤέξας #SantaFeShooting

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr