Home Greek News ΒΟΜΒΑ: Λαμβάνουν χώρα ασκήσεις με ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ της κυβέρνησης ΧΡΟΝΙΑ στο ΙΔΙΟ σχολείο όπου «έγινε» το χθεσινό «μαλειό» στο Σάντα Φε του Τέξας!

ΒΟΜΒΑ: Λαμβάνουν χώρα ασκήσεις με ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ της κυβέρνησης ΧΡΟΝΙΑ στο ΙΔΙΟ σχολείο όπου «έγινε» το χθεσινό «μαλειό» στο Σάντα Φε του Τέξας!

by _
0 comment 139 views

ΒΟΜΒΑ: Λαμβάνουν χώρα ασκήσεις για την πρόληψη τρομοκρατικών επιθέσεων, με… ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ, των τοπικών αρχών, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ (που είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ), ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ στο… ΙΔΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ όπου υποτίθεται ότι «έγινε» το χθεσινό «μαλειό» στο Σάντα Φε του Τέξας!

ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ….ΣΚ@Τ@ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ…ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΝΕΠΛΑΚΗ ΤΩΡΑ ΣΕ ΤΕΤΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ «ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ» ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΝΑ…ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!! ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΕΒΗ ΕΔΩ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ…ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΑ…ΚΛΙΚ (ΠΡΟΒΟΛΕΣ) ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΥΛΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΤΟΥΣ…!!!…

ΤΑ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ Μ.Μ.Ε. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ….CIA ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ…ΣΟΟΥ ΕΚ ΣΑΝΤΑ ΦΕ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ???!!!…

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 7.32 πμ, 19 Μάιου 2018

Δείτε το παρακάτω βίντεο και διαβάστε μετά τα παρακάτω άρθρα μας που μας τα εξηγούν όλα και…ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!!! Αυτοί οι “πυροβολισμοί” συμβαίνουν πάντοτε, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, αμμέσως μετά από αυτές τις ασκήσεις ενεργών σκοπευτών. Δηλαδή, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ το γεγονός ότι κάθε φορά που μαθαίνουν ότι «έγινε» κάπου κάποιο «χτύπημα», μαθαίνουμε αμμέσως μετά ότι του προηγήθκε μια…ΑΣΚΗΣΗ του τοπικού αστυνομικού τμήματος, σε συνεργασία με τη ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, για την δήθεν «πρόληψη» του ενδεχομένου να γίνει επίθεσις εκεί. Τυχαία όλ’αυτά…εμ…ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ 100 τοις 100. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ???!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΥΚΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΣ….ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ.

Και σαν να μην φτάνουν όλ αυτά, μαθαίνουμε επισης από το παρακάτω αποκαλυπτικό βίντεο ότι δημοκρατικοί της γερουσίας του Τέξας επιχειρούν εδώ και μήνες να περάσουν ένα νομοσχέδιο ελέγχου όπλων “κόκινης σημαίας” με την υποστήριξη του ίδιου του…ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΟΣ  ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΠΛΕΩΝ ΩΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΕΡΟΣ…ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΝΩΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ‘016!!! Το μόνο, απ, ό,τι, που απαιτούνται ακόμη, προκειμένου να περάσουν στο ΤΕΞΑΣ (μια πολιτεία που ΒΡΙΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΑΤΡΙΤΩΝ ΜΕ…ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ) το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, είναι τα απαραίτητα…ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ που θα έδιναν στην κυβέρνηση του Τέξας τόσο το πράσινο φως όσο και τη…«νομική ισχύ» για να κάνει μια τέτοια ύπουλα προδοτική πράξη εις βάρος των πολιτών ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ και….ΝΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ «ΧΤΥΠΗΜΑ»!!! ΓΙΆ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!! 

_____________________________________

Santa Fe Texas School Shooting – its COINCIDENTAL NEWS!! Elections MONDAY May 22 2018 – Red Flag Laws WANTED in 2019!

yep…pro gun former Dallas Sheriff Democrat vs…know what, it’s all here, links below for anyone to see for themselves, peace!!
Lupe Valdez Gun link: https://bit.ly/2GuCJ2v
Texas Democrat Red Flag Laws 2019: https://bit.ly/2rV4V9t
Santa Fe FAKE Drill terrorizing kids link: https://bit.ly/2Lbi5bb
alleged shooters Facebook capture link: https://bit.ly/2Gw24sH

ΔΕΙΤΕ τώρα το δεύτερο βίντεο όπου επιβεβαιώνεται απο τα τοπικά…ΜΜΕ και τις εκεί αρχές ότι πραγματοποιηθηκε μια…. ΑΣΚΗΣΗ ΜΑΖΙΚΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΛΙΣ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ…ΠΡΙΝ….

https://www.youtube.com/watch?v=wLvsYWC1ofA

Πηγή >> https://www.liveleak.com/view?t=kl9uX_1526669302

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ….

Texas Shooting: Greek-American Dimitrios Pagourtzis identified as shooter! (PHOTOS) (Upd.) (False flag) #SantaFeShooting

Texas Shooting: Greek-American Dimitrios Pagourtzis identified as shooter! (PHOTOS) (Upd.) (False flag) #SantaFeShooting

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr