Home Greek News Η πρώην νομική σύμβουλος της Παγκοσμίου Τραπέζης Karen Hudes εκθέτει τις κυβερνήσεις των χωρών του κόσμου ως…ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ!

Η πρώην νομική σύμβουλος της Παγκοσμίου Τραπέζης Karen Hudes εκθέτει τις κυβερνήσεις των χωρών του κόσμου ως…ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ!

by _
0 comment 272 views

 

Η πρώην νομική σύμβουλος της Παγκοσμίου Τραπέζης Karen Hudes (Κάρεν Χιουντής)  εκθέτει τις κυβερνήσεις των χωρών του κόσμου ως…ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 21.10μμ, 17 Μαίου 2018

Καλύτερη πηγή για το εάν ισχύσει το λεγόμενο «Παγκόσμιον Καταπίστευτμα» ή όχι δεν θα μπορέσετε να ευρήτε από την κα…Κάρεν Χιουντής (Karen Hudes), την πρώην νομική σύμβουλη της Παγκοσμίου Τραπέζης. Την Κάρεν την έφερα εγώ σε επαφή με τα ελληνικά ΜΜΕ πριν 2 χρόνια και η πρώτη συνέντευξη που έδωσε σε μένα ήταν σε συνεργασία με τους συναδέλφους μου από τον ΕΟΕ.

Διαβάστε τα παρακάτω άρθρα μας για την Κάρεν και διαβάστε τι έχει να πει ΑΥΤΗ για το Παγκόσμιο Καταπίστευμα!…

  1. «ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΣ»!!!
  2. ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΗΣ KAREN HUDES ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ!
  3. Η πρώην νομική σύμβουλος της Παγκοσμίου Τραπέζης Karen Hudes: ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ κι η…Φιλιππινέζικη κυβερνηση
  4. Η πρώην Γενική Νομική Σύμβουλος της Παγκόσμιας Τράπεζας, Karen Hudes, στον ΕΟΕ!

Λοιπόν, σήμερα στο Facebook η κα Κάρεν ανήρτησε το εξής μιμίδιον επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι όλες μα…ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις του κόσμου λειτουργούν ως…ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ!!! Όταν ένα τέτοιο πρόσωπο μιλάει έτσι για τέτοια θέματα, να είστε όλοι ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι αυτά ΔΕΝ πρόκειται για «θεωρίες συνωμοσίας» αλλά για την…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!

Εδώ είναι τα σχετικά της άρθρα επι του ίδιου θέματος….

Για όλες τις λεπτομέριες όμως για αυτό το θέμα, διαβάστε και το άρθρο μου με τίτλο «Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ–ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!» και εκεί θα τα μάθετε ΟΛΑ…

Δείτε τώρα τα ακόλουθα αποσπάσματα από τον επίσημο σάιτ της κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ όπου ΌΛΕΣ οι χώρες του κόσμου έχουν καταγραφεί/εγγραφεί ως….ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ συμπεριλαμβανομένες της….ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ….!!!…

Δείτε τώρα το…«Hellenic Republic» (Ελληνικη Δημοκρατία)…!!!….

Σύνδεσμος του ιστοχώρου της Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ >> https://www.sec.gov/cgi-bin/browse-edgar?action=getcompany&SIC=8888&owner=exclude&count=100

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ!…

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ–ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr