Home Greek News Δολοφονήθηκε ο πρίγκιπας του θρόνου της Σ Αραβίας;

Δολοφονήθηκε ο πρίγκιπας του θρόνου της Σ Αραβίας;

by _
0 comment 108 views

 

Δολοφονήθηκε ο πρίγκιπας του θρόνου της Σ Αραβίας;

Σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο Fars, μια απόπειρα δολοφονίας έγινε κατά του Σαουδάραβα πρίγκιπα του θρόνου Mohammed ben Salmane Al Saoud πριν ένα μήνα.

Επικαλούμενο το  μέσο Keyhan που εκπέμπει στην περσική ,το Fars γράφει πως μια έκθεση των μυστικών υπηρεσιών που στάλθηκε στους υψηλόβαθμους αξιωματούχους ενός αραβικού κράτους που δεν αναφέρεται αποκάλυψε πως ο  Mohammed ben Salmane Al Saoud πυροβολήθηκε με δυο σφαίρες κατά την επίθεση την 21η Απρίλη  στο παλάτι του. Καθώς από τότε ουδέποτε επανεμφανίστηκε δημόσια το μέσο συμπεραίνει ότι  αυτός δολοφονήθηκε.

Σύμφωνα με το ιρανικό μέσο ακούστηκαν πυρά την 21η Απρίλη κοντά στο παλάτι στο Riyad, κατά άλλους μέσα σε αυτό στη Σ Αραβία.Έπειτα υπήρξαν τα σχετικά  vidéos πως ο μονάρχης και ο γιος του ο Mohammed ben Salmane Al Saoud,εκκενώθηκαν προς  μια αμερικανική βάση.

«Μάρτυρες και κάτοικοι των γειτονικών συνοικιών  έλεγαν ότι στρατιώτες επιτέθηκαν στο παλάτι και καθοδηγούνταν από πληροφορίες που τους έδινε drone που πετούσε πάνω από αυτό», αναφέρει το site.

Μέλη της αντιπολίτευσης έλεγαν ότι 1 «υψηλός αξιωματούχος του στρατού του πεζικού  έκανε επιδρομή στο παλάτι για να δολοφονήσει το βασιλιά και το διάδοχο».

dimpenews.com

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr