Home Greek News ΒΙΝΤΕΟ-«Παιδιά Τούρκων, Τούρκοι είμαστε εμείς» τραγουδάνε τα παιδιά της μειονότητας παρουσία του ΣΥΡΙΖΑίου Ζεϊμπέκ σε τελετή στην Ξάνθη

ΒΙΝΤΕΟ-«Παιδιά Τούρκων, Τούρκοι είμαστε εμείς» τραγουδάνε τα παιδιά της μειονότητας παρουσία του ΣΥΡΙΖΑίου Ζεϊμπέκ σε τελετή στην Ξάνθη

by _
0 comment 121 views

ΒΙΝΤΕΟ-«Παιδιά Τούρκων, Τούρκοι είμαστε εμείς» τραγουδάνε τα παιδιά της μειονότητας παρουσία του ΣΥΡΙΖΑίου Ζεϊμπέκ σε τελετή στην Ξάνθη

Στο Χατίμ, μία θρησκευτική τελετή των μουσουλμάνων, στην οποία γίνεται η «ενηλικίωση» των μουσουλμανοπαίδων που έχουν ολοκληρώσει την ανάγνωση και εκμάθηση του Κορανίου, μετείχαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ο ψευδομουφτής Αχμέτ Μέτε, ενώ παραβρέθηκαν και καλεσμένοι της ψευδομουφτείας από την Τουρκία

Απίστευτο. Ποιήματα μίσους και προπαγάνδας κατά της Ελλάδας, σε ελληνικό έδαφος και παρουσία βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου.

Στη διάρκεια τελετής του Χατίμ στο τέμενος του χωριού Εχίνος της Ξάνθης (13/5/2018) που διοργάνωσε και φέτος ο ψευδομουφτής Αχμέτ Μέτε με την χορηγία του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, μικρά παιδιά της μειονότητας, όλα από τα Πομακοχώρια της περιοχής, απήγγειλαν ποιήματα για την … «μητέρα» Τουρκία, τον Μωάμεθ τον Πορθητή και τον ένδοξο Τούρκο… στρατιώτη.

Ένα από αυτά τα ποιήματα, στη διάρκεια της τελετής χατίμ, δημοσιοποίησε το www.tourkikanea.grπροκαλώντας αίσθηση για το περιεχόμενο. Συγκεκριμένα, ένα μικρό παιδί απαγγέλει ποίημα στο οποίο συμμετέχουν και τα υπόλοιπα φωνάζοντας δυνατά και με νόημα το ρεφρέν «Παιδιά Τούρκων. Τούρκοι είμαστε εμείς».

Το ποίημα

Ενθουσιώδης πάντα ήμουν στην ιστορία
Με τον Μωάμεθ τον Πορθητή μπροστά έτρεξα στην Κωνσταντινούπολη
Έκλεισα εποχές, άνοιξα εποχές
Παιδιά Τούρκων. Τούρκοι είμαστε εμείς.
Είμαι ο Τούρκος στρατιώτης απέναντι στο κοπάδι των εχθρών
Είμαι οι 253.000 του Τσανάκκαλε
Μάρτυρας η ιστορία, κατέγραψα θρύλους
Παιδιά Τούρκων. Τούρκοι είμαστε εμείς.

Στην τελετή Χατίμ στον Εχίνο, μία θρησκευτική εορτή των μουσουλμάνων, κατά την οποία γίνεται η ολοκλήρωση και η «ενηλικίωση» των μουσουλμανοπαίδων που έχουν ολοκληρώσει την ανάγνωση και εκμάθηση του Κορανίου, μετείχαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ο ψευδομουφτής Αχμέτ Μέτε, ο δήμαρχος Μύκης Τζεμίλ Καμπζά κ.α ενώ παραβρέθηκαν και καλεσμένοι της ψευδομουφτείας από την Τουρκία.

Κατά την τελετή τα παιδιά απήγγειλαν στίχους από το κοράνι καθώς και ποιήματα με έντονο ανθελληνικό χρώμα. Μετά από την μεσημεριανή προσευχή προσφέρθηκαν πιλάφι με κρέας και αριάνι.

Για την ιστορία, το πανό που ήταν ανηρτημένο μέσα στο τέμενος έγραφε : «Τουρκική μειονότητα Δυτικής Θράκης»

Παναγιώτης Σαββίδης
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

http://dexiextrem.blogspot.com/2018/05/blog-post_4110.html?m=1

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr