Home Greek News Το διαβατήριο μου έπεσε απ’ τα χέρια – Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛ@ΚΑ ΤΟ ΚΟΥΛΗ!

Το διαβατήριο μου έπεσε απ’ τα χέρια – Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛ@ΚΑ ΤΟ ΚΟΥΛΗ!

by _
0 comment 140 views

Το διαβατήριο μου έπεσε απ’ τα χέρια – Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛ@ΚΑ ΤΟ ΚΟΥΛΗ!

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που θέλει να γίνει πρωθυπουργός και ασκεί κριτική για την εξωτερική πολιτική της χώρας, ξεκίνησε να πάει στην Τουρκία για τα εγκαίνιά ενός ναού στην Ίμβρο. Στα σύνορα τον σταματάνε οι Τούρκοι για έλεγχο. Κάπου εκεί συνειδητοποιεί πως δεν έχει μαζί του τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα.
Γράφει ο Κωνσταντίνος Ταχτσίδης
Κρύος ιδρώτας. Ο δημόσιος εξευτελισμός είναι προ των πυλών. Σύντομα η είδηση θα κάνει το γύρο του διαδικτύου. Προ της χλεύης, ο Κυριάκος χαμογελά. Έχει (πάλι) μια φαεινή ιδέα.
Ζητάει από το φωτογράφο του να τον απαθανατίσει σε μια… αυθόρμητη πόζα με τη Μαρέβα, την οποία και θα κατηγορήσει λίγο αργότερα στα social media, πως αυτή ξέχασε τα ταξιδιωτικά έγγραφα.
Τι πιο έξυπνο, σε μια τέτοια κατάσταση κρίσης, από το να «ρίξεις» το φταίξιμο στη γυναίκα. Την «κακή νοικοκυρά» που μπορεί να έχει χάσει το μέτρημα με τις οφσόρ και τις εταιρείες που «μανατζάρει», αλλά ξεχνάει να σου πακετάρει το διαβατήριο. Τι χαριτωμένο.
Μη γελάτε, έτσι ακριβώς σκέφτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λαμβάνοντας υπόψιν και το κοινό του.
Βέβαια αυτό δεν ήταν αρκετό. Σε χρόνο μηδέν σύσσωμο το επιτελικό σύστημα πιάνει δουλειά.
Το iefimerida.gr, ανεβάζει τάχιστα και μάλιστα ως πρώτο θέμα (!) τη… χαριτωμένη είδηση, ενώ ακολουθούν με τη σειρά και υπόλοιποι γνωστοί-άγνωστοι, μπαχαλάκηδες της «ενημέρωσης».
Ο ΣΚΑΙ, για παράδειγμα, το προχωράει ακόμα πιο πέρα. Ποστάρει στο Twitter δήθεν χιουμοριστική ανάρτηση, με σκέρτσο που προδίδει Άρη Πορτοσάλτε, όπου και ζητάει απ’ τον Κυριάκο να είναι επιεικής με τη Μαρέβα και να μην την καταδικάσει για αυτή την… ατασθαλία.
Πέρα από το γέλιο που μας προσφέρει απλόχερα τα τελευταία χρόνια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τα πράγματα έχουν πάντως και τη σοβαρή χροιά τους.
Είναι πλέον προφανές ακόμα και στον πιο φανατικό νεοδημοκράτη, πως αν ο πρόεδρος της ΝΔ δεν είχε την απροκάλυπτη στήριξη από την πλειοψηφία των συστημικών ΜΜΕ, το κόμμα θα είχε σοβαρό πρόβλημα εισόδου στην επόμενη Βουλή. «Δεν κάμει το παιδί», «τον πληρώνει ο σύριζα», «πάλι την έκανε την πατάτα», είναι πολλές από τις ατάκες που ακούγονται στη γαλάζια Ιερουσαλήμ.
Ο πολιτικός που δε δίστασε να πουλήσει στην Τατιάνα προσωπικές λεπτομέρειες για την επανασύνδεση με τη σύζυγό του και που ξεπουλάει κάθε τρεις και λίγο, σαν «πραμάτεια», στα social media τα ανήλικα παιδιά του σε τρυφερές οικογενειακές στιγμές, είναι δυστυχώς, ικανός για όλα.
Η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη (και του επικοινωνιακού επιτελείου του) να εκμεταλλευτεί -σε οποιαδήποτε περίσταση- επικοινωνιακά και πολιτικά την οικογένειά του, δε αναδεικνύει μόνο τον αμοραλισμό ενός αδίστακτου πολιτικού. Βαραίνει και όλους εμάς, που έχουμε αποδεχτεί ως πολιτική έκφραση, το telemarketing και το like…
YΓ. ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΉΡΙΟΥ:
Μόλις κυκλοφόρησε η παρακάτω φωτογραφία.
Λίγο πριν την αναχώρησή του -χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα- για την Τουρκία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δένει τα κορδόνια των παπουτσιών του, πατώντας ένα κάγκελο, μπροστά σε στρατιωτικό άγημα που στέκεται προσοχή. Δεν έχει τέλος η τραγωδία…
 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr