Home Greek News Οι “αντάρτισσες” της ΝΔ κατά της φυσιολογικής οικογένειας – Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 12 ΜΑΪΟΥ 2018 απο το Egerssi.gr!

Οι “αντάρτισσες” της ΝΔ κατά της φυσιολογικής οικογένειας – Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 12 ΜΑΪΟΥ 2018 απο το Egerssi.gr!

by _
0 comment 37 views

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 12 ΜΑΪΟΥ 2018

-Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Αρθρογράφος-πολιτικός αναλυτής

[email protected]

Πηγή >>  www.egerssi.gr

Οι “αντάρτισσες” της ΝΔ κατά της φυσιολογικής οικογένειας…

Τελικά στη Βουλή εγκρίθηκε με 161 ψήφους το άρθρο 8 που δίνει τη δυνατότητα αναδοχής από ομόφυλα ζευγάρια. Που διαλύει την ελληνική κοινωνία και δημιουργεί συνθήκες κολάσεως σε αυτήν, αφού όλες οι επιστημονικές έρευνες δείχνουν ότι τα αποτελέσματα θα είναι τραγικά από την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών.

Ψήφισε λοιπόν, η Βουλή των εκλεκτών του λαού μας υπέρ της ανωμαλίας και εναντίον του φυσιολογικού! Δυστυχώς το Έθνος μας περνάει τη χειρότερη εποχή της μακραίωνης ιστορίας του! 

Έτσι, η εφημερίδα των Συντακτών πανηγύριζε για την επιτυχία της αριστερο- ανώμαλης πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κατά τον ίδιο τρόπο (στο πρωτοσέλιδο) πανηγύριζε επειδή ψήφισαν υπέρ της διάταξης για αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια, τέσσερεις (4) γυναίκες βουλευτίνες της Νέας Δημοκρατίας!

Ναι, καλά ακούσατε! Τέσσερεις “κυρίες” του κόμματος, που κάποτε πρέσβευε το τρίπτυχο: “Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια”!

Η εισηγήτρια της ΝΔ Κατερίνα Μάρκου, που την μάζεψαν στη ΝΔ από το κόμμα των Διεθνιστών το “Ποτάμι”! Η Ντόρα Μπακογιάννη, η Όλγα Κεφαλογιάννη και η Νίκη Κεραμέως συμπληρώνουν την τραγική αυτή τετράδα!

Για να δούμε, πριν ο ελληνικός λαός τις πετάξει στα τάρταρα της λήθης, θα τολμήσει ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης να τις διαγράψει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, όπως άλλωστε έπραξε με την Κατερίνα Παπακώστα;

Θα μας δείξει ο κ. Μητσοτάκης, πως έχει τα κότσια να λέγεται αρχηγός, όταν αυτές οι αντάρτισσες, πέραν της υπερασπίσεως της ανωμαλίας, συντάχτηκαν και κατά της επίσημης γραμμής του κόμματος;

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα κύριε Μητσοτάκη!!   

Φαρισαίοι υποκριτές των “Ανεξαρτήτων Ελλήνων”…

Πάμε τώρα στους “Ανεξάρτητους Έλληνες” που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχοντας στην κυβέρνηση. Οι οποίοι καταψηφίζουν νόμους στη Βουλή, όταν είναι σίγουροι ότι η κυβέρνηση δεν θα πέσει, αφού υπάρχουν άλλοι καλοθελητές για να στηρίξουν τις άθλιες και καταστροφικές για το Έθνος αποφάσεις της!

Όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση υπερψήφισε το άρθρο 8 που δίνει τη δυνατότητα αναδοχής από ομόφυλα ζευγάρια, το κόμμα της “Δημοκρατικής Συμπαράταξης” της Φώφης Γεννηματά και 12 ακόμη βουλευτές της! Όπως το “Ποτάμι” που υπερψήφισε το επίμαχο άρθρο 8!        

Από τους “Ανεξάρτητους Έλληνες” το επίμαχο άρθρο καταψήφισαν 5 βουλευτές!  Ωστόσο, το υπερψήφισαν ο γυρολόγος της πολιτικής αρλούμπας Θανάσης Παπαχριστόπουλος και ο “γραφικότατος” Κώστας Ζουράρις!

Οι οποίοι  διαφοροποιήθηκαν από την επίσημη γραμμή του κόμματος.

Για να δούμε έχει τα άντερα ο νταής Πάνος Καμμένος να τους διαγράψει από την Κ.Ο. του κόμματος ή είναι τόσο “Δημοκράτης” που θα ανέχεται τα συνεχή καμώματά τους και θα λουφάξει στην τρύπα του, όπως και ο Κυριάκος Μητσοτάκης;   Αλλά ας μας ενημερώσει επίσης ο Πάνος Καμμένος, γιατί απουσίαζε από την αίθουσα της Βουλής; Μαζί με την κολλητή του στο κόμμα και την κυβέρνηση, την Έλενα Κουντουρά; Έτσι κάνουν οι μάγκες Πάνο μου;

Κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους;;

Πάνο Καμμένο, “με τα λόγια, χτίζω ανώγια και κατώγια”…

Επειδή όμως είμαστε ένα απέραντο φρενοκομείο, όπως είχε πει ο αλήστου μνήμης Κωνσταντίνος Καραμανλής, πάρτε παρακάτω και την ανακοίνωση της Γραμματείας Γυναικών και στήριξης της ελληνικής οικογένειας (σ.σ. όπως την εκλαμβάνουν οι Παπαχριστόπουλος και Ζουράρις;;;) των “Ανεξάρτητων Ελλήνων”:

«Η Γραμματεία Γυναικών και Στήριξης της Ελληνικής Οικογένειας των Ανεξάρτητων Ελλήνων σεβόμενη τη μητρότητα, η οποία είναι αποκλειστικό προνόμιο των γυναικών, και το ρόλο της μητέρας στην ανατροφή των παιδιών και στην κοινωνία γενικότερα, δηλώνει κάθετα και αμετάκλητα την αντίθεσή της στη διάταξη που δίνει τη δυνατότητα σε ομόφυλα ζευγάρια να αιτηθούν και να γίνουν ανάδοχοι γονείς, καθώς θέτει σε κίνδυνο το δικαίωμα του ανήλικου παιδιού να διαμορφώσει και να ολοκληρώσει, ελεύθερα και ανεπηρέαστα, την προσωπικότητα και την ψυχοσωματική του ανάπτυξη. Οι υιοθεσίες παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, για πολλούς λόγους, διακινδυνεύουν να καταστήσουν τα υιοθετημένα παιδιά, άκρως ευάλωτα σε σκληρές κοινωνικές αντιδράσεις, διότι οι πράξεις αυτές είναι εκ διαμέτρου αντίθετες με τις αντιλήψεις της ελληνικής κοινωνίας, του θεσμού της ελληνικής οικογένειας και τους ρόλους της Μητέρας και του Πατέρα εντός αυτής».

Τι ωραία που τα λένε με τα λόγια εκεί στους “Ανεξάρτητους Έλληνες”!

Αλλά, όπως λένε στο χωριό μου: “Με τα λόγια, χτίζω ανώγια και κατώγια”!

Πάντως εγώ θα επιμένω! Θα τους διαγράψεις από την Κ.Ο. Πάνο Καμμένο τους Παπαχριστόπουλο και Ζουράρι;;

Ήρθε η ώρα σου Ηλία Γεωργίου…

Μετά από απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων το Νο 2 της πάλαι ποτέ κραταιής Siemens Ηλίας Γεωργίου (σ.σ. Γενικός Διευθυντής Τηλεπικοινωνιών της γερμανικής εταιρείας), οδηγήθηκε με χειροπέδες στη φυλακή.

Έτσι, στην συνεχιζόμενη δίκη για τα “μαύρα ταμεία” της Siemens, θα έρχεται στην αίθουσα της δίκης κατ΄ ευθείαν από τις φυλακές!

Και ο πρώην μεγαλο-υπουργός του ΠΑΣΟΚ Τάσος Μαντέλης αφέθηκε ελεύθερος, αφού μειώθηκε η ποινή που του είχε πρωτόδικα επιβληθεί και ορίστηκε – κατόπιν αιτήματος του Μαντέλη – η δυνατότητα καταβολής 32 μηνιαίων δόσεων του ποσού που οφείλει να πληρώσει στο Δημόσιο (140 χιλιάδες ευρώ)!

Αυτή η απόφαση αθωώνει ουσιαστικά τον πρώην υπουργό (σ.σ. υπήρξε και πρόεδρος του ΟΤΕ) επί θητείας στη Διοίκηση του ΟΤΕ του γκάνγκστερ Θεοφάνη Τόμπρα! 

Δηλαδή, τι έχουμε εδώ;

Κλείνουμε στη φυλακή εκείνον που δωροδόκησε εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της εταιρείας του και αφήνουμε ελεύθερο τον δωροδοκημένο, που όταν δωροδοκήθηκε ήταν Υπουργός σε ελληνική κυβέρνηση!

Εδώ ταιριάζει γάντι το: “Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα”! Ή το: «Ελλάς το μεγαλείο σου»!

Πάντως, δεν ξέρουμε αν αντέξει τη φυλακή ο Ηλίας Γεωργίου!

Θα αποφασίσει να μιλήσει και να πει μερικά από αυτά που έζησε το “βρώμικο ΄93”; 

Αφενός μεν γιατί ο έμπιστος υπουργός του Κώστα Σημίτη, προφανώς κράταγε άσσους στο μανίκι του και παρότι είχε τακτοποιήσει τον γιο του στη Siemens κατά το παρελθόν και σήμερα τον έχει στη ΝΟΚΙΑ, πήρε αποδεδειγμένα χρήματα και δεν οδηγήθηκε στη φυλακή ως έπρεπε!

Αφετέρου, θα απαντήσει για όλους εκείνους που δεν έχει μιλήσει μέχρι σήμερα και με τους οποίους είχε στενότατες σχέσεις;

Όπως το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και την ΠΟΛΑΝ;

Ας πούμε: για την Βάσω Παπανδρέου, τον Παύλο Νικολαΐδη, τον Ροβέρτο Σπυρόπουλο, τον Γιάννη Βαρθολομαίο, τον Δημήτρη Νέγρη και πολλούς άλλους, ξέρεις κάτι;

Αν ξέρεις μίλα, γιατί την φυλακή δεν θα την αντέξεις! Θα πας σαν το σκυλί στο αμπέλι! Ηλία, πάρε κεφάλια!

Και τότε θα σε ευγνωμονεί η Πατρίδα!!      

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr