Home Greek News Εξώδικη διαμαρτυρία από τον υψηλόβαθμο πράκτορα της ΕΥΠ Κώστα Αγγελάκη σχετικά με το δήθεν σχέδιο υπονόμευσης της ΕΥΠ

Εξώδικη διαμαρτυρία από τον υψηλόβαθμο πράκτορα της ΕΥΠ Κώστα Αγγελάκη σχετικά με το δήθεν σχέδιο υπονόμευσης της ΕΥΠ

by _
0 comment 171 views

Εξώδικη διαμαρτυρία από τον Κ. Αγγελάκη

ΕΛΛΑΔΑ 

Σε συνέχεια ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε στο φύλλο της 4ης Μαΐου και στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας (www.kathimerini.gr) με τίτλο «Σχέδιο υπονόμευσης της ΕΥΠ», στο οποίο ουδεμία ονομαστική αναφορά έγινε σε πρώην ή νυν υπαλλήλους της ΕΥΠ, ο πρώην συνδικαλιστής τής υπηρεσίας Κώστας Αγγελάκης, που τελεί τα τελευταία χρόνια σε αργία, κοινοποίησε στη διεύθυνση της εφημερίδας και στον συντάκτη του ρεπορτάζ εξώδικη διαμαρτυρία.

Στο σχετικό έγγραφο ο κ. Αγγελάκης διευκρινίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με το παρακράτος και το οργανωμένο έγκλημα και ουδέποτε συνεργάστηκε με οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο κατά της χώρας του ή με σκοπό να αποσταθεροποιήσει την ΕΥΠ. Απαντώντας στο περιεχόμενο του ρεπορτάζ, που ο κ. Αγγελάκης θεωρεί ότι τον «φωτογραφίζει», ο πρώην συνδικαλιστής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών τονίζει ακόμα ότι δεν είναι πρόσωπο-κλειδί σε καμία σκοτεινή υπόθεση και δεν έχει παυθεί οριστικά από την Υπηρεσία. Τουναντίον, κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του επέδειξε ζήλο, αυτοθυσία και η δράση του ήταν ωφέλιμη για το έθνος.

Οι κατηγορίες για απάτη εις βάρος του αποδείχθηκαν με αμετάκλητα δικαστικά βουλεύματα ανυπόστατες, ουδέποτε κατηγορήθηκε για διαρροή ψυχομετρικών τεστ σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού. Επιπλέον, ποτέ δεν κατηγόρησε τον Γιάννη Ρουμπάτη για σεξουαλικά σκάνδαλα, για εταιρείες συγγενών του που προωθούν «χρυσές βίζες» και λαθροδιακίνηση, δραστηριότητες για τις οποίες διάβασε στο άρθρο της εφημερίδας.

Σε περίπτωση μη δημοσίευσης της εξώδικης διαμαρτυρίας του, ο κ. Αγγελάκης επιφυλάχθηκε να κάνει χρήση όλων των νόμιμων δικαιωμάτων του.

Πηγή >> http://www.kathimerini.gr/964222/article/epikairothta/ellada/e3wdikh-diamartyria-apo-ton-k-aggelakh

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΞΗΓΕΙ ΟΛΑ….

Πατήστε την εικόνα….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr