Home Greek News ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ: ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΜΙΑ ΛΕΣΒΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΗ EUROVISION ΝΑ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΛΕΙ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΥΘΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ. ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΜΑΖΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ Η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ.

ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ: ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΜΙΑ ΛΕΣΒΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΗ EUROVISION ΝΑ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΛΕΙ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΥΘΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ. ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΜΑΖΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ Η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ.

by _
0 comment 173 views

ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ: ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΜΙΑ ΛΕΣΒΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΗ EUROVISION ΝΑ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΛΕΙ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΥΘΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ. ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΜΑΖΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ Η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ. «ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ». ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ FACE BOOK. ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΣΒΑΣΤΙΚΑ;

Αποφασισμένο φαίνεται το Ισραήλ στην εξολόθρευση όλων των ιρανικών δυνάμεων στη Συρία, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε γενικό αιματοκύλισμα όλη τη Μέση Ανατολή. Το κράτος του Ισραήλ είναι αποφασισμένο για εκκαθαρίσεις. Μερικές φορές χρησιμοποιεί και τα σκουπίδια της «τέχνης» για προπαγάνδα. Όπως αυτή τη δυστυχισμένη λεσβία που επίσημα πια ανήγγειλε, ως πρωτεύουσα του χάους, την ιερουσαλή.

Το αδερφάτο είναι πανίσχυρο. Όποιος δεν υπακούει του κατεβάζουν τη σελίδα στο facebook. Για τέτοιο φασισμό μιλάμε.

Ο υπουργός  Επικοισμού και μέλος του συμβουλίου εθνικής ασφάλειας του Ισραήλ Yoav Galant, δήψσε σε ομιλία ου ότι η χώρα του είναι αποφασισμένη να εξαλείψει κάθε ιρανική στρατιωτική παρουσία από τη Συρία.

«Μια ευκαιρία έχει παρουσιαστεί στο Ισραήλ για να ξεριζώσει την ιρανική παρουσία από την Συρία και πρόκειται να την εκμεταλλευτούμε», είπε πιο ειδικά μιλώντας σε εκδήλωση στο Τελ Αβιβ για να προσθέσει:

«Πρέπει να κτυπήσουμε τώρα που το σίδερο είναι καυτό και να εξαλείψουμε κάθε παρουσία του Ιράν στη Συρία.

Θα βάλουμε το ιρανικό τζίν πάλι πίσω στο μπουκάλι του», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Galant, χαρακτήρισε το Ιράν ως μια «ιμπεριαλιστική και τρομοκρατική δύναμη» η οποία έχει εισχωρήσει στην Υεμένη, το Ιράκ, τη Συρία και το Λίβανο, προκειμένου να περικυκλώσει το Ισραήλ και να προκαλέσει ένα πόλεμο φθοράς ανάμεσα σε αυτό και τους Άραβες.

«Η ιρανική οικονομία είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και υπάρχει μια εσωτερική διαμάχη στην ίδια τη χώρα. Λένε πως η αφιέρωση πόρων στην εξαγωγή τρομοκρατίας και στη δημιουργία πυρηνικού προγράμματος στερεί αντίστοιχους πόρους από το λαό» είπε ακόμη ο Ισραηλινός πρωθυπουργός.

Νωρίτερα ο τηλεοπτικός σταθμός Hadashot TV είχε πει, επικαλούμενος Ισραηλινούς επισήμους ότι το συμβούλιο ασφαλείας της χώρας ήταν πεπεισμένο πως το «Ιράν έλαβε το μήνυμα με τις πρόσφατες αεροπορικές επιδρομές και ότι δεν πρόκειται να προκαλέσει πάλι το Ισραήλ στο ορατό μέλλον.» Οι αναφορές αυτές είχαν γίνει λίγο μετά τους πρόσφατους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Συρία εναντίον ιρανικών θέσεων.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ισραηλινού Επιτελείου περίπου 20 βλήματα είχαν εκτοξευτεί χτυπώντας θέσεις των Ιρανών «Επαναστατικών Φρουρών (al-Quds)» με το αιτιολογικό ότι πύραυλοι είχαν εκτοξευθεί κατά στόχων στην ισραηλινή πλευρά των Υψίπεδων του Γκολάν.

Το Ιράν εδώ και καιρό αρνείται την ύπαρξη στρατιωτικής του παρουσίας στη Συρία:

«Το Ιράν δεν έχει καμία στρατιωτική παρουσία στη Συρία και το Ισραήλ ψεύδεται. Ήταν η Συρία που πραγματοποίησε επιθέσεις σε απάντηση των συνεχών ισραηλινών επιθέσεων στη χώρα. Το Ισραήλ πρέπει να αντιληφθεί ότι η κατάσταση έχει αλλάξει πλέον και αυτή η συμπεριφορά του δε θα μείνει χωρίς απάντηση», δήλωσε ο Ιρανός βουλευτής και μέλος της Επιτροπής Άμυνας Abolfazl Hassan Beigi,

Φωτογραφίες απο τα αποτελέσματα ισραηλινών αεροπορικών επιδρομών στο αεροδρόμιο της Δαμασκού

Προβολή εικόνας στο Twitter

Sputnik

@SputnikInt

‘must destroy any trace of in , put genie in bottle’ – Minister https://sptnkne.ws/h5bP 

 

 

ΠΗΓΉ>>

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr