Home Greek News Mr. BUGS BUNNY, ΚΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ, ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΑΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΩΧΡΙΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ORIGINAL BUGS BUNNY…!

Mr. BUGS BUNNY, ΚΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ, ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΑΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΩΧΡΙΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ORIGINAL BUGS BUNNY…!

by _
0 comment 378 views

Κ ΜΠΑΓΚΣ ΜΠΑΝΙ (Bugs Bunny), ΚΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ, ΤΟ ΞΕΡΕTE ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΑΣ Ο Κ…ΜΠΑΓΚΣ ΜΠΑΝΥ Ο…ORIGINAL ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ;;

Κ. ΜΠΑΓΚΣ ΜΠΑΝΙ, ΚΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ, ΤΟ ΞΕΡΕTE ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ Ο…ΜΠΑΓΚΣ ΜΠΑΝΥ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ11ης ΣΕΠΤ. του 2001;;;!!!

What’s up….DOC???…

-του Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | 12.58μμ | 12 Μάιου 2018

Λοιπόν, άκουσα από ένα πουλάκι εδώ ότι εμένα με θεωρείτε ένα τρελό φασιστάκι-συνωμοσιολόγο και έχετε…ΔΙΚΙΟ! Επιτρέψτε μου όμως λίγο να σας αποδείξω και καταδείξω πόσο “τρελός” πραγματικά ΕΙΜΑΙ με την απόλουθη αποκάλυψη για τον χαμένο σας…ΜΠΑΜΠΑ, τον κ…ΜΠΑΓΚΣ ΜΠΑΝΥ ΤΟΝ…ORIGINAL (῾ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟ῾) που, απ’ό,τι φαίνεται, πάλευε, επι των ημερών του, ΚΙ ΑΥΤΟΣ ενάντια στους…ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ-ΜΑΦΙΟΣΟΥΣ των ΗΠΑ που μας χτύπησαν, σε συνεργασία με τους Εβραίους από το Ισραήλ και τη Μοσάντ, την Ενδεκάτη Σεπτ. του 2001!
Εσείς όμως κ Μπάγκς Μπάνι Τζιούνιορ, δεν νομίζετε να έχετε κι εσείς δεσμούς με…ΜΑΦΙΟΣΟΥΣ, ΕΒΡΑΙΟΥΣ και τέτοιου είδους παλιανθρώπους, έτσι;;; Ακούω εδώ κι χρόνια πόσο καλό παιδί είστε• πώς είστε ένας δημοσιογράφος άτεγκτος, ακέραιος και ανεπηρέαστος από διεφθαρμένους πολιτικούς, όπως αυτοί απο το…ΣΥΡΙΖΑ, έτσι δεν είναι;;;• πως χτυπάτε ακαταπαύστως μέρα νύχτα την διαφθορά της κυβέρνησης εκεί μέρα νύχτα με τις εφημερίδες σας, κτλ.

Και επειδή οι θεωρίες συνωμοσίας μου άρεσαν τόσο πολύ σε σάς, ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ!….

Λοιπόν, άκουσον-άκουσον, ξέρετε πόσες φορές είχαν προβλεφθεί οι επιθέσεις της 11ης Σεπτ. του 2001 προτού να γίνουν;;; ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ!…και αυτό αποδειχνύεται με μια απλή αναζήτηση είτε στην Google είτε στο Youtube με τους όρους “9/11, Hollywood movies” ή “9/11, Predictive programming”. Κάντε το κι εσείς κ Μπάγκς Τζιούνιορ, μην ντρέπεστε, μην στεναχωριέστε. Κάντε το καλύτερα με την ησυχία σας στο δικό σας σπίτι όπου κανείς δεν θα σας δει. Είναι πραγματικά ΩΡΑΙΑ να έχετε την πολιτέλεια να κάθεστε και να ψάχνετε και να ΓΡΑΦΕΤΕ για….ΟΣΕΣ ΤΡΕΛΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ θέλετε -ὀπως κάνω κι εγώ!- στο διαδίκτυο…ΚΑΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ, γιατί έστι νιώθετε ΔΥΝΑΤΟΣ και ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ στο να εκφράζεσθε ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ χώρις να σας επιβάλει ελέγχους…ΚΑΝΕΙΣ!

Διαβάστε επίσης! «Βόμβα: Το χτύπημα της 11ης Σεπτ. ’01 κωδικοποιημένο σε όλη την ταινία «Οι κυνηγοί φαντασμάτων»(’84)!»

Αααα…ΠΕΡΙΜΕΝΤΕ…ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ…μιας και μιλάμε για θεωρίες συνωμοσίας….ξέρετε τι μου θυμίζουν όλ᾽αυτἀ που αναφέρω παραπάνω;;; Αυτά που έχετε γράψει ΕΣΕΙΣ διαχρονικά για τον υψηλόβαθμο πράκτορα της ΕΥΠ, κ Κώστα Αγγελάκη και τη δίκη του που σύρεται και παρατείνεται στα ελληνικά δικαστήρια εδώ και χρόνια! Το έχετε πει ο ίδιος και ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ να το ακούσετε. Όμως, αυτό που δεν έχω καταλάβει ακόμη είναι για το εάν αυτά που γράφετε για τον κ Αγγελάκη είναι μυθιστορήματα ή όχι ή για το εάν αποτελούν τη δική σας μέθοδο του να εφράζεσθε…ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ! Ελάτε τώρα κ Μπαξεμπάνυ…μπορείτε να είστε εδώ ειληκρινής μαζι μου …πείτε μου τώρα…και μην στεναχωριέστε σας λέω, δεν θα το πω σε κανέναν. ΛΟΙΠΟΝ, κ Μπάγκς, το ερώτημά μου είναι μήπως είστε κι εσείς…ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ ιδιαίτερα εν όψει των πολλών σας «αποκαλύψεων» για τον κ…ΑΓΓΕΛΑΚΗ;;; Γιατί σίγουρα αυτά που έχετε δημοσιεύσει μέχρι τώρα θα μπορούσαν να συναγωνιστούν με μερικά επισόδεια της πολύ φημισμένης σειράς…“THE X-FILES”!
Δείτε τώρα το ακόλουθο κλιπ και προσέξτε ΟΛΕΣ τις σκηνές αυτού, ιδιαίτερα αυτά του αεροπλάνου και των….ΚΤΙΡΙΩΝ και μετά επιστέφουμε στο άρθρο μας. Αυτό επισόδείου του Bugs Bunny προβλήθηκε στην τηλεόραση χρόνια πριν από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτ. του 2001…

Είναι γνωστό πλέον τοις πάσιν ότι το Χόλιγουντ είναι αποτελεί τον κύριο προπαγανδιστό βραχίωνα τόσο της αμερικανικής κυβερνήσεως όσο και των Εβραίων Σιωνιστών που την ελέγχουν. Κάθε φορά δηλαδή που κυκλοφοράνε μια καινούρια ταινία, το κάνουν αυτό όχι μόνο για να βγάλουν λεφτά, αλλά και για να πέρασουν στον κόσμο ένα μήνυμα…ΥΠΟΣΥΝΕΊΔΗΤΟ που έχει σχέση με μια ατζέντα…ΥΠΟΥΛΗ που έχουν στα σκαριά για τον ίδιον!

Έχουν υπάρξει διαχρονικά πάρα πολλές ταινίες που προέβλεψαν μεγάλα γεγονότα που θα λάβουν χώρα στο μέλλον. Π.χ., το μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα της 9ης Σεπτ. του 2001 προβλέφθηκε με ανατριχιαστικότακη επαναληψιμότητα από τουλάχιστον τη δεκ. του 1940 μέχρι το πραγματικό γεγονός. 

Ένα από τα πιο γνωστά παραδείγματα είναι το πιλοτικό επεισόδειο του “X-Files” που λέγεται “The Lone Gunman” («Ο Μοναχικός Άνθρωπος με Όπλο») που προβλήθηκε για τη πρώτη φορά το Μάιο του 2001, μήνες πριν, δηλαδή, από τις επιθέσεις της 9ης Σεπτ. του ίδιου έτους

Διαβάστε επίσης! «Σύμφωνα με το Κογκρέσο των ΗΠΑ πότε εγεννήθη ο Χριστός;; Στις…11 ΣΕΠΤ. 3 π.Χ.! Σύνδεσμός με τον Τράμπ και την ΝΤΠ!»

Η πλοκή του έχει ως εξής: Mια μικρή φατρία εντός της αμερικανικής κυβέρνησης σκοπεύει να φτιάξει ένα «τρομοκρατικό χτύπημα» ψεύτικο που θα χρησιμεύσει σαν αφορμή η κυβέρνηση να εκτοξεύσει ένα πόλεμο. Και γιατί αυτό?? Γιατί οι μεγάλες εταιρείας πυρομαχικών έχουν πάρει την…ΚΑΤΙΟΥΣΑ, ΓΙ’ΑΥΤΟ. Όλ’ αυτά πρόκειται για την αύξηση των πωλήσεων….όπλων!!!  Και όπως θα δούμε λίγο παρακάτω, ΤΟ ΙΔΙΟ ισχύει και στην περίπτωση μερικών επεισοδίων του Τρίο…ΣΤΟΥΤΖΕΣ!!!

Δείτε τώρα το ακόλουθο κλίπ όπου βλέπουμε όλ’αυτά να λαμβάνουν χώρα και προσέξτε και τον τρόπο λειτουργίας της κυβέρνησης: Χρησιμοποιεί δηλαδή…ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΙΑ για να εκτελέσει το ψεύτο-«χτύπημά» της πετώντας αεροσκάφος στην κατεύθυνση των δύο…ΛΕΥΚΩΝ ΠΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΣ!!! Οι ακόλουθες σκηνές είναι ακριβώς οι ΙΔΙΕΣ που μόλις είδαμε στο Μπάγκς Μπάνι…!!!…


Δείτε τώρα κι αυτό….

Η παραπάνω αποκάληψη του σάιτ μας είναι ένα καλό παράδειγμα του πως πρέπει κάποιος συνωμοσιολόγος να εκφράζεται όταν θέλει να βγάλει κάποια αλήθεια στον κόσμο, γιατί το κάνει αυτό με επιχειρήματα πειστικά!
Και όλ’ αυτά κύριε…ΜΠΑΓΚΣ γιατί όταν  διαβάζουμε τα δικά σας άρθρα για αυτόν παντοδύναμο πράκτορα Κώστα Αγγελάκη ακούγοντας σαν μια μεγάλη πλοκή που έφτιαξε ένας…ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ του ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ! Π.,χ., διαβάζουμε από εσάς πως ο κ Αγγελάκης είναι “προδότης” γιατί προσπάθησε να “πλασάρει” μερικά απόρρητα έγγραφα του ελληνικού κράτους, που έχει κλειδωμένα στο γραφείο του στην Κατεχάκη, σε κάποιους άγνωστης ταυτότητας ανθρώπους στο εξωτερικό. ΩΡΑΙΑ Η ΠΛΟΚΗ ΣΑΣ! Ισχύουν όμως όλ’αυτά γιατί σε άρθρο του έγκριτου σάιτ ειδήσεων alexstefanopoulos.gr με τίτλο «Τα ψεύδη και οι αναλήθειες του Κώστα Βαξεβάνη της 23ης Ιουλίου στην εφημερίδα DOCUMENTO» διαβάζουμε τα εξής:
Η αλήθεια είναι ότι ΚΑΝΕΝΑ από τα έγγραφα που βρέθηκαν κλειδωμένα στους φωριαμούς του [ΤΑ ΔΙΚΑ του ΕΓΓΡΑΦΑ όπως κατέθεσε πλήθος σημαντικών μαρτύρων στις δίκες του όπως, μεταξύ άλλων, ο πρέσβης κ. Ιωάννης Κοραντής, διοικητής της ΕΥΠ από το 2004-2009, οι υποδιοικητές κ.κ. Σεραφείμ Τσιτσιμπής (2004-2009), και Παναγιώτης Αλυφαντής (2004-2009) και Παναγιώτης Περδικούρης (1996-2001), οι πρώην διευθυντές κατασκοπίας ο στρατηγός Γεώργιος Κίτσος (1996-2000) και ο κ. Πέτρος Γεωργοπετρέας (2004- 2009) όπως επίσης και ο πρώην διευθυντής ασφαλείας της υπηρεσίας στρατηγός Αλέξης Μπιτζής (2004-2008)] όταν εισέβαλαν στο γραφείο του Κ.Α. εν τη απουσία του και ενόσω είχε εισαχθεί εκτάκτως στο Νοσοκομείο για επέμβαση έπειτα από έμφραγμα, ΔΕΝ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΠΟΥΘΕΝΑ…!!! ΚΑΝΕΝΑ Έγγραφο…!!!

Γι αυτό και το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών στο παραπεμπτικό Βούλευμα το 2011*, έπειτα από πρόταση του Εισαγγελέα τον παρέπεμψε για Κατασκοπεία «κατ εγγύτερη νομική προσέγγιση», όπως αναφέρεται σχετικά… Γιατί ο νομοθέτης, τότε που γράφτηκε ο Ποινικός μας Κώδικας δεν είχε προβλέψει κάτι τέτοιο και τον παρέπεμψαν με το άρθρο 146 παρ.1…Π.Κ.

 

Βέβαια, αυτοί που του άσκησαν τότε την δίωξη (Απρίλιο του 2010) –για λόγους που πολλές φορές έχουμε αναφέρει εδώ σε αυτό το ειδησεογραφικό πρακτορείο- και πιο συγκεκριμένα η τότε διοίκηση της ΕΥΠ (Κώστας Μπίκας, Φώτης Παπαγεωργίου και Χρύσανθος Τσαντρίζος) και ο πολιτικός προϊστάμενος της υπηρεσίας κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μάλλον  άλλα προσδοκούσαν γιατί η κα Ράϊκου και οι υφιστάμενοί της, τον κατηγόρησαν κατ’ επιθυμίαν των τότε πολιτικών τους προϊσταμένων αρχικά για Κατασκοπεία και Παραβίαση Μυστικών της Πολιτείας (άρθρα 148 & 146 Π.Κ.) αλλά έπειτα και από την κυρία ανάκριση όπως αναφέρει και το Βούλευμα «…από την κυρία ανάκριση δεν προέκυψε κάποια έστω αμυδρή ένδειξη προς τούτο».  Και αυτά, παρά τις καταθέσεις των μαρτύρων κατηγορίας όπως της κας Μαρίας Μπέκα και παρά τα σχετικά ρεπορτάζ συγκεκριμένων δημοσιογράφων, όπως του Κώστα Βαξεβάνη εκείνης της εποχής…* ( ΔΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΣΤΟ «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» ΤΗΣ 9/5/2010).

 

Πηγή >> http://www.alexstefanopoulos.gr/2017/08/06/ta-psevdi-ke-i-analithies-tou-kosta-vaxevani-tis-23is-iouliou-stin-efimerida-documento/

Διαβάστε περισσότερα  παραδείγμαστα εδώ >> http://www.alexstefanopoulos.gr/2017/08/06/ta-psevdi-ke-i-analithies-tou-kosta-vaxevani-tis-23is-iouliou-stin-efimerida-documento/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ! Συνέντευξη με τον Γιώργο Παπατζώρη, δικηγόρο του πράκτορα της ΕΥΠ Κώστα Αγγελάκη

Συνήθως κ ΜΠΑΓΚΣ, ο λόγος για τον οποίον οι συνωμοσιολόγοι κι οι θεωρίες τους ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ σε πολλούς είναι επειδή όταν αυτοί εκφράζονται συνωμοσιολογικά, για οποιοδήποτε θέμα (τη δολοφορνία του Τζον Κένεντυ, το χτήμα της 11ης Σεπτ., κτλ), αυτά που λένε και που γράφουν…ΔΕΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ. Μόνο λόγια και θεωρίες του….ΑΕΡΑ ΕΙΝΑΙ, όπως αυτά που έχετε γράψει για τον…ΑΓΓΕΛΑΚΗ γιατί σίγουρα κανένας σοβαρά σκεπτόμενος Έλληνας ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ στα σοβαρά αυτά που έχετε γράψει γιατί πίσω από αυτά…ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΓΚΣ…είναι μια…ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ που σίγουρα ΔΕΝ ΕΧΕΙ και τις καλύτερες προθέσεις τόσο για τη σωστή ενημέρωση του ελληνικού λαού όσο και για τον ίδιον τον κ….ΚΩΣΤΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΑΚΗ. Και εδώ είναι όπου τίθεται το εξής ερώτημα: ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???
Διαβάστε τώρα τα εξής άρθρα που έχουμε γράψει εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» για…ΕΣΑΣ κ ΜΠΑΓΚΣ σε σχέση με τον καλό σας….«ΣΤΟΧΟ» τον κ Κώστα τον ΑΓΓΕΛΑΚΗ.
Υ.Γ. – Πάρτε εσείς κ Μπάγς ένα καλό μάθημα από τον υποφαινόμενο για το πως να γράφετε και να εκφράζεστε σωστά συνωμοσιολογικά γιατί η διαφορά μεταξύ εμου και ημών είναι ότι αυτά που γράφω εγώ τεκμιριώνονται καλά με…ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ενώ αυτά που γράφετε ΕΣΕΙΣ βασίζονται σε προθέσεις και σχέδια….ΜΑΦΙΟΣΩΝ που  εκτελούν…ΒΕΝΤΕΤΑ εναντίον των αντιπάλων τους….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ «ΩΡΑΙΕΣ» «ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ» ΓΙΑ ΤΟΝ κ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΓΚΣ ΜΠΑΝΙ ΤΟΝ….ΒΑΞΕΒΑΝΗ….

What’s up….DOC???…

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΠΟΥΤΑΝΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΠΟΥΤΑΝΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΠΟΥΤΑΝΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ

https://vimeo.com/265689655

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr