Home Greek News Αφιερωμένο στους φυλακισμένους φαντάρους μας στην Ανδριανούπολη και στους Τούρκους ΧΑΚΕΡΑΔΕΣ που «χτυπήσαν» την ιστοσελίδα του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ποντιακού Ελληνισμού

Αφιερωμένο στους φυλακισμένους φαντάρους μας στην Ανδριανούπολη και στους Τούρκους ΧΑΚΕΡΑΔΕΣ που «χτυπήσαν» την ιστοσελίδα του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ποντιακού Ελληνισμού

by _
0 comment 198 views

Αφιερωμένο στους προδομένους, φυλακισμένους φαντάρους μας στην Ανδριανούπολη… και στους Τούρκους ΧΑΚΕΡΑΔΕΣ…  του κώλου που «χτυπήσαν» την ιστοσελίδα του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ποντιακού Ελληνισμού, ρε Κεμάληδες Siktirin gidin hepiniz!

-του Μανώλης Χατζησάββα

-Γράφει τώρα το σάιτ pontos-news.gr…

Στο στόχαστρο Τούρκων χάκερ μπήκε η ιστοσελίδα του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ποντιακού Ελληνισμού (ΠΑΣΠΕ), λίγες μέρες πριν από τη 19η Μαΐου, Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων. 

Οι δράστες, όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του ΠΑΣΠΕ Χαράλαμπος Αποστολίδης, κατηγορούν την ποντιακή οργάνωση για υποστήριξη τρομοκρατών και του αυτοεξόριστου στις ΗΠΑ ιμάμη Αμπντουλάχ Γκιουλέν.

Για το πρόβλημα της ιστοσελίδας ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΠΑΣΠΕ η ομογενής Παναγιώτα Αμμανατίδου, μέλος του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου που πρωτοστάτησε στην πρόσφατη αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίωναπό την πόλη Λαβάλ του Καναδά.

Όπως προέκυψε πρόκειται για την ίδια ομάδα χάκερ που είχε προκαλέσει πρόβλημα στην ιστοσελίδα του ειδησεογραφικού πρακτορείου ΑΠΕ-ΜΠΕ και ιστοσελίδες στην Κρήτη. Εξάλλου, όπως είχαν δηλώσει σε αποκλειστική συνέντευξη που είχαν παραχωρήσει πριν από λίγες μέρες στον ανταποκριτή του τηλεοπτικού σταθμού Μανώλη Κωστίδη, δεν πρόκειται να σταματήσουν μέχρι «να δικαιωθεί ο αγώνας μας».

Πηγή >>

http://www.pontos-news.gr/article/178953/toyrkoi-hakaran-ti-selida-toy-pagkosmioy-symvoylioy-pontiakoy-ellinismoy

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr