Home Greek News “ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ” ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ EXTRA και… ΣΥΝΑΜΑ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ…!!!

“ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ” ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ EXTRA και… ΣΥΝΑΜΑ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ…!!!

by _
0 comment 254 views

“ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ” ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ EXTRA και… ΣΥΝΑΜΑ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ…!!!

Δημοσιεύθηκε στις 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2012

“ΤΑ’ ΠΑΙΡΝΕ” ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ καί ΤΩΡΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ…ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ…!!!

Τό όνομα αυτού Αντώνης Μυλωνάκης…
Είναι απόστρατος συνταγματάρχης, άγνωστο πώς και γιατί έγινε… απόστρατος σε νεαρή ηλικία καί έκανε “μετάταξη” στη δημοσιογραφία…!!!

Εκεί στο EXTRA τού Βρυώνη στενού φίλου του Καρατζαφέρη αφού με τα λεφτά της προεκλογικής καμπάνιας τού Καρατζαφέρη — τα οποία πλήρωσε από την τσέπη του ο επιχειρηματίας Εμφιετζόγλου, τότε “φίλος” του ΛΑΟΣ, έως ότου πήρε χαμπάρι τον Καρατζαφέρη και … ώχετο απιών (έκοψε λάσπη)–, ο Βρυώνης διεσώθη οικονομικά…
Τό τραγικό και εξωφρενικό της ιστορίας είναι, ότι ο εν λόγω “δημοσιογράφος”, με  ύφος Τοτού αναμασάει καθημερινά 15 λέξεις με το ίδιο περιεχόμενο καταγγέλοντας τη δανειακή σύμβαση ενώ ο αρχηγός του είχε ψηφίσει το 1ο μνημόνιο και με επιτηδευμένο πάθος καταφέρεται κατά της Κυβέρνησης Παπαδήμου, της οποίας υπήρξε έμμισθος υπάλληλος τοποθετημένος στο γραφείο τύπου του ΥΠΕΘΑ, όταν αξιωθήκαμε να δούμε ως Αν/τη Υπουργό τον Γεωργίου στέλεχος του ΛΑΟΣ και π.ευρωβουλευτή του.

Μαίνεται κατά της Ν.Δ., και με βλακώδη τρόπο ξεφεύγει κάθε ελέγχου και υποδεικνύει αυτός ο απίστευτος και απρεπής Τοτός στους τηλεθεατές,  ποιούς βουλευτές να λυντσάρουν οι συντοπιτες τους…!!!
Ο τύπος έχει προφανώς τρείς λόγους να έχει ξασαλώσει:

*– Να εκτελεί τις εντολές του αρχηγού του.
*–Ασφαλώς να θέλει να ξαναπολιτευτεί και ως μέγας ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ να παριστάνει τώρα τον αντιμνημονιακό, ενω το προηγούμενο διάστημα πού ο Καρατζαφέρης ψήφισε το Μνημόνιο πού είναι η αρχή όλων των δεινών μας και πρωτοστάτησε γιά την Κυβέρνηση Παπαδήμου, έκανε σαν κοτούλα “τουμπεκί ψιλοκομένο”
*– Βέβαια τώρα μετα την απόσυρση Γεωργίου απο το ΥΠΕΘΑ, αποσύρθηκε και αυτός, συνεπώς, δεν τα τσεπώνει πλέον από τον Παπαδήμο, άρα, όψιμος  αντιμνημονιακός του γλυκού νερού…!!!
Είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να έχει ίχνος αξιοπιστίας και να συμμετέχει ως “εγκάθετος” κόμματος σε δελτίο σταθμού και δή αποκαλυπτικού που θέλει να λέει ότι είναι ανεξάρτητο;;;

Πηγή >> https://politikosafari.blogspot.com/2012/02/extra.html

ΕΠΙΣΗΣ!….

Κ. Μυλωνάκη ΓΙΑΤΙ βάλατε έναν ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑ-ΠΡΟΔΟΤΗ της ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ εταιρείας μυστικών πληροφορών STRATFOR στο πρόγραμμά σας;!

Κ. Μυλωνάκη ΓΙΑΤΙ βάλατε έναν ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑ-ΠΡΟΔΟΤΗ της ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ εταιρείας μυστικών πληροφορών STRATFOR στο πρόγραμμά σας;!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr