Home Greek News ΣΟΚ: Η Κοινωνική Ασφάλιση των ΗΠΑ ανήκει στην…ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΆΒΕΤ όπως και η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗ! (Αποδείξεις)

ΣΟΚ: Η Κοινωνική Ασφάλιση των ΗΠΑ ανήκει στην…ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΆΒΕΤ όπως και η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗ! (Αποδείξεις)

by _
0 comment 564 views

ΣΟΚ: Η Κοινωνική Ασφάλιση των ΗΠΑ ανήκει στην…ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΆΒΕΤ όπως και η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗ!

Και αν οι ΗΠΑ ανήκουν ΑΚΟΜΗ στην Αγγλία Έλληνες, σαν αποικία, που ΔΕΝ απελευθερώθηκε ΠΟΤΕ από την Αγγλία,….ΠΟΣΩ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ…!!!

Σας καλοσωρίζω στη Γη των…«ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΩΝ», που απ’ο,τι φαίνεται, είχαμε ανέκαθεν…ΔΙΚΙΟ…ΓΙΆ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ…!!!…

-του Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | 21.22μμ | 09 Μάιου 2018

Σε σημερινό άρθρο του CNN.gr (ελπίζω το CNN.gr να μην κάνει το ίδιο λάθος) με τίτλο «Πώς βγάζει το ψωμί της η βασιλική οικογένια της Αγγλίας;» (How does the royal family make its money?) διαβάζουμε τα εξής ΓΕΛΟΙΑ….

Η Βασίλισσα Ελισάβετ Β και η βρετανική βασιλική οικογένεια έχουν πολλαπλές πηγές εισοδήματος, αλλά δεν είναι τόσο πλούσιες όσο θα περίμενε κανείς.

Δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης εκτιμούν ότι η προσωπική περιουσία της βασίλισσας ανέρχεται σε 360 εκατομμύρια λίρες (470 εκατομμύρια δολάρια). Αυτό το ποσό είναι αρκετά μεγάλο, αλλά περισσότεροι από 320 Βρετανούς είναι πλουσιότεροι, σύμφωνα με τους Sunday Times.

ΧΑΧΑΧΑ!! ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΟΡΟΪΔΕΟΥΝ ΕΔΩ???!!! Εντάξει, ίσως οι …ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι πλουσιότεροι από την βασίλισσα. Lol !!!

Σύμφωνα με τον καθηγητή και αντινεοταξίτη ερευνητή και συγγραφέα από τον Καναδά Δρ. Henry Makow, που τυχαίνει να είναι και ο δημιουργός του παιχνιδού “Scrabble” (Σκράμπελ),  γράφει τα εξής απίστευτα για τον πλούτο της βασίλισσας…

H βασίλισσα Ελίζαμπεθ είναι η μεγαλύτερη γαιοκτήμονας στη Γη. Είναι η αρχηγός του κράτους του Ηνωμένου Βασιλείου και τριάντα άλλων κρατών και εδαφών και είναι η νόμιμη ιδιοκτήτρια 6.600 εκατομμυρίων στρεμμάτων γης, ενός έκτου δηλαδή της επιφάνειας της γης. Μια συντηρητική εκτίμηση της αξίας της εκμετάλλευσης της γης  του συνδικάτου του Ναού του Στέμματος, υπό την υπογραφή της Βασίλισσας, είναι £ 17,6 τρισεκατομμύρια.

Διαβάστε περισσότερα εδώ >> https://www.henrymakow.com/by_alcuin_bramertonfor_henryma.html

Στο χθεσινό μου άρθρο, λοιπόν, με τίτλο «Έτοιμη η Αθήνα να υποδεχθεί τον μεγάλο…ΑΙΜΟΡΟΥΦΗΧΤΡΑ πρίγκιπα Κάρολο απόγονο του…ΔΡΑΚΟΥΛΑ!!!» σας αποκάλψα το γεγονός ότι ο ίδιος ο άρτι αφιχθείς εις Ελλάδα Πρίγκιψ Κάρολος παρεδέχη προ ετών ότι είναι απόγονος του ίδιου του….Βλαντ του… Ανασκολοπιστή ή… Βλαντ Δράκουλα, και σείς τον υποδεχθήκατε στην Ελλάδα….ΧΑΧΑΧΑ!!! Να σας πω και…ΜΠΡΑΒΟ παιδιά;;!!

Αλήθεια, τι ήταν το «κίνητρον» σε αυτό, για εμάς τους Έλληνες, σαν έθνος εις το να φέρουμε στον ιερόν μας τόπον έναν παλιο-…ΑΙΜΟΡΟΥΦΗΧΤΡΑ, του οποίου η οικογένεια μας έχει «κλάσει» εδώ και πολλές δεκαετίες;; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ–ΑΥΤΟ!

Μιλάμε για τη μεγαλύτερη οικογένεια των οικογενειών της γραμμής αίματος των Πεφωτισμένων που ελέγχουν τον κόσμον τούτον, έτσι;;….που έχει επιφέρει όλα τα ΚΑΚΑ στον κόσμο, έτσι;;…που κρατάει την σύγχρονο Ελλάδα…ΔΕΣΜΙΑ από την πρώτη μέρα κιόλας της δήθεν απελευθερώσεώς της από τους Τούρκους μέσω των δανεισμών που έχουμε πάρει από τους Ρότσιλντ αρχής γενομένης ΟΥΧΙ το Μάιο του 2010 αλλά από τη δεκ. του…1840 και μετά, έτσι;;…της οποίας η χώρα φιλοξενάει την μεγαλυτέραν εν παντί τω κόσμω Μασονικήν Στοάν, την Μεγάλην Λευκήν Στοάν, που έτυχε το 1811 να αποφασίσει τας τύχας του ουχί έτι ιδρυθέντος νεοσύστατου κράτος της Ελλάδος, ΕΤΣΙ (πατήστε εδώ για αποδείξεις);;;

Λοιπόν, εν όψει των ανωτέρω και προτού να μπούμε στο «ψαχνό», διαβάστε επίσης με την ησυχία σας τα παρακάτω άρθρα μας  που αποδειχνύουν και καταδειχνύουν πως όλος ο κόσμος, όλη η γη αποτελεί ένα μεγάλο…«ΤΣΙΦΚΛΙ» αυτών των παντοδύναμων οικογενειών…

Στο άρθρο μου με τίτλο «Σοκ: Σε πρόγραμμα και δέσμιες του ΔΝΤ και οι…ΗΠΑ από τη δεκ. του ’40 μας αποκαλύπτει μέγας Αμερικανός γερουσιαστής!» εξηγώ πως η Αμερική παραμένει μέχρι σήμερα…ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ και ότι οι ΗΠΑ δεν απελευθερώθηκαν ΠΟΤΕ από την Αγγλία, λειτουργώντας σήμερα όχι σαν «κυβέρνηση» τυπική, προς όφελος του λαού, αλλά ως…ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ των προαναφερόμενων σκοτεινών δυνάμεων! Ολα τα παραπάνω άρθρα μου τα εξηγούν όλα. ΜΕΓΑΛΗ ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ αυτή η ιδέα μιας «δημοκρατίας» που δήθεν έχουμε εδώ στις ΗΠΑ! Το ΙΔΙΟ ισχύει και στην περίπτωση της…ΕΛΛΑΔΟΣ (πατήστε εδώ) και μερικές από τις δικές μου αποκαλύψεις επ’αυτού έχουν φθάσει ακόμη και στον Άρειον Πάγον μέσω της δικαστικής υποθέσεως της κας Βενετίας Κάτζιας που έχει μυνήσει τόσο την Ελληνική όσο και την Γερμανική κυβέρνηση για το γεγονός ότι λειτουργούν και οι δύο ως ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ και ότι αυτό καθ’εαυτό είναι λόγος για τον οποίον πρέπει όλα τα Μνημόνια να…ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ διότι έγιναν έτσι με…ΔΟΛΟ εις βάρος του ελληνικού λαού!

Δηλαδή, αυτός π πρίγκιπας, που φιλοξενείτε αυτήν την στιγμή στη χώρα σας Έλληνες, πάει τώρα στην…ΚΕΡΚΥΡΑ εκεί που έχουν τη μεγάλη τους επαύλιν οι φίλοι και συνάδελφοί οι…ΡΟΤΣΙΛΝΤ για να γελάσουν μαζί σας για το γεγονός ότι σας κρατάνε όλους…ΔΟΥΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!

Δείτε το παρακάτψ βίντεο να καταλάβετε. Έχει ελληνικούς υποτίτλους. ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΕΙ ΕΔΩ Ο Κ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ…ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΕΚΕΙ…!!!…

Λοιπόν, έπεσε σήμερα στην αντίληψη μου κάτι το απίστευτο, όμως…ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, που επιβεβαιώνει το γεγονός ότι εμείς οι Αμερικανκοί βρισκόμαστε υπο…ΚΑΤΟΧΗ από την μητέρα…ΑΓΓΛΙΑ! Π.χ., με λίγα λόγια, το σύστημα κοινωνικής ασφάλειας των ΗΠΑ περιήλθε αποκλειστικώς εις την κυριότητα της…ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΟ 1997!!! Το πιστεύετε???

Το πρώτο ερώτημα που μας προκαλεί μια τέτοα αποκάλυψη είναι «ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΑΓΓΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ???» Απάντηση, «Εμ…ΜΕΓΑΛΗ ΣΧΕΣΗ.» Αλλά σας είπα…και μη χάνετε το νόημα εδώ…ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΚΟΜΗ Η ΜΕΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ, ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ….ΒΑΣΙΛΛΙΣΑ!!! ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ…ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΗΒ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ!!!

Στους δύο παρακάτω συνδέσμους, που προέρχονται από τον επίσημο ιστοχώρο του Ηνωμένου Βασιλείου, μπορείτε να δείτε την συγκεκριμένη πράξη που έλαβε χώρα το Σεπτ. του 1997 μεταξύ της Αγγλίας, των ΗΠΑ και της Βόρειας Ιρλανδίας….

http://www.legislation.gov.uk/uksi/1997/1778/schedule/1/made

http://www.legislation.gov.uk/uksi/1997/1778/made

Δείτε τώρα μερικά αποσπάσματα της εν λόγω πράξεως και προσέξτε τους όρους «Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ» (The Social Security (United States of America) Order 1997)….

 

Και εδώ είναι το «ζουμί»…

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ελέγχει και τροποποίησε την Κοινωνική Ασφάλιση των ΗΠΑ, ως εξής:         

SI 1997 NO.1778 Το διάταγμα της κοινωνικής ασφάλισης του 1997 που τέθηκε σε ισχύ στις 22 Ιουλίου 1997, τέθηκε σε ισχύ την 1η Σεπτεμβρίου 1997. Στην Αυλή του παλατιού του Μπάκιγχαμ στις 22 Ιουλίου 1997. Τώρα, ως εκ τούτου, η Αυτού Μεγαλειότητος σύμφωνα με το άρθρο 179 (1) (α) και (2) του νόμου περί κοινωνικής ασφάλισης του 1992 και όλες τις άλλες εξουσίες που της επέτρεψαν, για λογαριασμό της ίδιας, και με τις συμβουλές του ενήμερου Συμβουλίου της, να τον παραγγείλει και διατάσσεται ως εξής:

“Το παρόν διάταγμα μπορεί να αναφέρεται ως Διάταγμα περί Κοινωνικής Ασφάλισης (των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής) του 1997 και θα τεθεί σε ισχύ την 1η Σεπτεμβρίου 1997.”

Και αφού οι ΗΠΑ ανήκουν ΑΚΟΜΗ στην Αγγλία Έλληνες, σαν αποικία, που ΔΕΝ απελευθερώθηκε ΠΟΤΕ από την Αγγλία,….ΠΟΣΩ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ…!!! Και εσείς πηδάτε από τη χαρούλα σας που ήρθε για επίσκεψη ένας από τους…ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΣΑΣ, ΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ…..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ….!!!….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!….

Έτοιμη η Αθήνα να υποδεχθεί τον μεγάλο…ΑΙΜΟΡΟΥΦΗΧΤΡΑ πρίγκιπα Κάρολο απόγονο του…ΔΡΑΚΟΥΛΑ!!!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr