Home Greek News Ο Κάρολος και η Καμίλα στο κέντρο της Αθήνας: Ήπιαν… φρέντο χωρίς καλαμάκι κι έφαγαν κουλούρι

Ο Κάρολος και η Καμίλα στο κέντρο της Αθήνας: Ήπιαν… φρέντο χωρίς καλαμάκι κι έφαγαν κουλούρι

by _
0 comment 234 views

Ο Κάρολος και η Καμίλα στο κέντρο της Αθήνας: Ήπιαν… φρέντο χωρίς καλαμάκι κι έφαγαν κουλούρι

Διαβάστε επίσης! 

Έτοιμη η Αθήνα να υποδεχθεί τον μεγάλο…ΑΙΜΟΡΟΥΦΗΧΤΡΑ πρίγκιπα Κάρολο απόγονο του…ΔΡΑΚΟΥΛΑ!!!

και….

ΣΟΚ: Η Κοινωνική Ασφάλιση των ΗΠΑ ανήκει στην…ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΆΒΕΤ όπως και η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗ! (Αποδείξεις)

Γράφει το ΠρωτοΘέμα….

Προσκύνησαν στην εκκλησία της Αγίας Ειρήνης και στην Καπνικαρέα – Χειροκροτήθηκαν από τους πολίτες, έκαναν χειραψίες – Διαβάστε τι είπε ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου όταν του πρόσφεραν καλαμάκι για να πιει τον καφέ του…

Στο ηλιόλουστο κέντρο της Αθήνας, ανάμεσα στον κόσμο, περπάτησαν ο πρίγκιπας Κάρολος με τη δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα, αμέσως μετά τη συνάντησή τους με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου με την σύζυγό του Καμίλα, περπάτησαν και μπήκαν στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης, ενώ συνομίλησαν με κόσμο που είχε συγκεντρωθεί για να τους δει.

Ο πρίγκιπας Κάρολος έκανε μια στάση στον Ιωσήφ, που πουλάει κουλούρια στην συμβολή των οδών Αιόλου και Ερμού, μίλησε μαζί του και πήρε ένα κουλούρι.

«Πήραν ένα κουλούρι και έναν λουκουμά. Με ρώτησαν πόσα πουλάμε. Μου έδωσαν 50 λεπτά για το κουλούρι και ένα ευρώ για τον λουκουμά», δήλωσε ο κ.Ιωσήφ.

Στη συνέχεια, ο Κάρολος και η Καμίλα σταμάτησαν σε γνωστό φυτώριο στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, όπου τους πρόσφεραν λουλούδια, ενώ στη συνέχεια κάθισαν σε γνωστή καφετέρια της πλατείας. Ο Κάρολος παράγγειλε ένα φρέντο καπουτσίνο και η Καμίλα ένα φρέντο εσπρέσο. Μάλιστα ο πρίγκιπας Κάρολος, όταν τους πρόσφεραν ένα πλαστικό καλαμάκι για να πιει τον καφέ του, είπε στον σερβιτόρο, ότι δεν χρησιμοποιεί πλαστικό! Συνεπής με την πρόσφατη απόφαση της Βρετανίας να απαγορεύσει τη χρήσητου πλαστικού στα καλαμάκια έστειλε και ένα ξεκάθαρο μήνυμα υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος.

Αμέσως μετά, όπως ήταν προγραμματισμένο, κατευθύνθηκαν στην εκκλησία της Καπνικαρέας.  Κατά την έξοδό τους, ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί, τους χειροκρότησε.

«Τον ξενάγησα, του είπα το ιστορικό της εκκλησίας, μιλήσαμε για τις τοιχογραφίες. Έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μου είπε ότι “θα ήθελα να ρωτήσω πολλά αλλά μας τρέχουν συνεχώς”. Του ευχήθηκα για το νέο πρίγκιπα και με ευχαρίστησε πολύ και ευχήθηκε να βρεθεί ξανά στην Ελλάδα για να τα πουν πιο αναλυτικά. Είναι απλοί και προσιτοί άνθρωποι», δήλωσε ο πάτερ Συνοδινός, που τους ξενάγησε τον Ιερό Ναό.

plaka4
plaka3
plaka1
plak2

Δείτε καρέ – καρέ την βόλτα του Καρόλου και της Καμίλα στο κέντρο της Αθήνας ..

https://www.protothema.gr/greece/article/786196/deite-live-tin-volta-tou-prigipa-karolou-sto-kedro-tis-athinas/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!…

ΣΟΚ: Η Κοινωνική Ασφάλιση των ΗΠΑ ανήκει στην…ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΆΒΕΤ όπως και η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗ! (Αποδείξεις)

ΣΟΚ: Η Κοινωνική Ασφάλιση των ΗΠΑ ανήκει στην…ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΆΒΕΤ όπως και η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗ! (Αποδείξεις)

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr